Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001201 4
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  50 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Portrete


Portretul unei doamne: Dana Onița – știe că dăruind, va dobândi!

18/03/2013 11:06:53 Felicia SZUCS  
 
S-a ales cu o ”țucătură” apăsată de la Florin Piersic, în cadrul galei Femeia europeană, organizată de Doris Moldovan, la care și-a adjudecat unul din cele zece premii acordate în acest an. Dar cele mai frumoase recompense pentru Dana Onița sunt zâmbetele tăcute de mulțumire primite de la cei pe care îi ajută cu discreție.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Domnica Dologa – o voce cu atitudine!

17/03/2013 11:13:03 Felicia SZUCS  
 
Când e pe scenă, reuşeşte ceva ce nu prea reuşesc mulţi artişti ai zilelor noastre: să impună! Respect. Faţă de ea ca artist, faţă de ea ca om, faţă de ceea ce se luptă să păstreze. Cântă de te trec fiori şi vrând-nevrând îţi îndrepţi spatele când o vezi. Niciodată nu s-a zbătut să fie populară. Preferă să fie ea! Fără excepţii!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei domnişoare: ZUMBA, numele tău e Simona Echim!

16/03/2013 08:34:46 Iulia STUPINEAN  
 
Este singurul instructor internaţional de ZUMBA de la Bistriţa! Simona Andreea Echim este tânăra care emană energie prin toţi porii şi transmite această stare de bine prin fitness şi dans pe ritmuri latino-americane şi internaţionale.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Alexandra Moise-Popescu – Permiteți-mi să raportez: Eu cânt!

15/03/2013 08:55:34 Felicia SZUCS  
 
Este moldoveancă, din ”dulcele târg al Ieșilor”. A absolvit Conservatorul, dar nu a ezitat nici o secundă când a ales, în locul unei potențiale cariere de succes pe scenă, în orchestra vreunei opere sau filarmonici din țară, să cânte la Bistrița. Și nu oriunde! Alexandra Moise-Popescu este singura femeie care cântă în fanfara militară!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei domnișoare: Diana Pop – a ales să aibă parte! De carte!

14/03/2013 09:08:14 Felicia SZUCS  
 
Este frumoasă. Dar a ales să nu facă un caz din asta, pentru că fete frumoase sunt destule. Este dintr-o familie care ar fi putut să-i ofere și luna de pe cer dacă ar fi cerut-o. Dar a spus ”nu” ideii de a fi o fată de bani gata și atât. Este deșteaptă. Și a decis că acesta este atuul său pe care vrea să-l exploateze la maximum.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Doina Petri, maratonista sănătății publice!

13/03/2013 08:45:55 Iulia STUPINEAN  
 
Este stâlpul de bază al Direcției de Sănătate Publică Bistrița – Năsăud, cu cele mai vechi state în domeniul medicinii preventive! Se remarcă nu doar ca director de instituție, ci și ca sportiv care face performanță. Doina Petri este femeia pentru care viața este un maraton ce trebuie câștigat!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Ada Milea – poezie, umor negru şi adevăr brutal!

12/03/2013 08:58:02 Ioana BRADEA  
 
Generoasă, ironică, jucăuşă, de o modestie răpitoare şi un simţ al umorului negru incontestabil, Ada Milea este artistul şi producătorul independent care smulge lacrimi şi aplauze frenetice, care generează emoţii pierdute în copilărie sau revelaţii tulburătoare ale maturităţii lucide. “Nu mi-am făcut loc pe scenă fâlfâind vreo fustă scurtă”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Elena Oprea-Cosma – chirurg, la feminin!

11/03/2013 09:57:58 Felicia SZUCS  
 
A leșinat când asista la o naștere în timpul practicii din studenție, urăște sângele mai mult decât oricine în lumea asta, este feministă declarată și plânge când aude imnul național. Aceasta este o descriere în câteva cuvinte a singurei femei chirurg din Spitalul Județean Bistrița-Năsăud, dr. Elena Oprea-Cosma.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Ionela Olari - o doamnă cu stil. Mult stil!

10/03/2013 11:42:18 Felicia SZUCS  
 
Cine are simţul frumosului, ori îl are din naştere, ori şi-l educă, ori a apelat la Ionela Olari. O femeie care reuşeşte să demonstreze că şi cele mai urâte lucruri pot deveni frumoase sau măcar agreabile, dacă le dă puţină culoare şi stil. Pentru că, Ionela Olari cu asta se ocupă: face lucrurile din jurul său frumoase!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Oana Milea, managerul de 5 stele!

09/03/2013 09:41:01 Iulia STUPINEAN  
 
Conduce o echipă de peste 70 de oameni, la cel mai luxos hotel din Bistriţa! A pornit de la munca de recepţioner şi a ajuns, prin multă muncă şi ambiţie, managerul unui complex cu înalte cerinţe de calitate! Oana Milea este femeia pentru care mulţumirea clienţilor săi este cea mai preţioasă răsplată.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: ..................................

08/03/2013 08:58:22 Felicia SZUCS  
 
Pentru că este 8 martie, pentru că toate femeile sunt speciale prin ele însele și prin ceea ce fac, pentru că fiecare dintre noi, cele de lângă voi, merită să fie una dintre doamnele despre care aș fi putut scrie astăzi, vă las vouă plăcerea de a înlocui punctele din titlu cu numele reprezentantei sexului frumos căreia vreți să-i arătați prețuire.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Ica Sigartău, femeia care a adus gimnastica ritmică pe podium!

07/03/2013 10:45:30 Iulia STUPINEAN  
 
Gimnastica ritmică de la Bistrița s-a născut odată cu venirea ei pe meleagurile noastre, în urmă cu aproape 30 de ani! Din mâinile ei au ieșit multe campioane naționale și europene care o fac mândră în fiecare zi! Ica Sigartău este femeia care visează, muncește și atinge podiumul!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Honoria Rațiu - frumoasa crâșmăriță!

06/03/2013 09:08:15 Felicia SZUCS  
 
Îi place să stea la cratiță, lucru de care majoritatea femeilor moderne fug sau nu l-ar recunoaște nici în ruptul capului. Îi place să mănânce bine și sănătos. Și pentru că și-a zis că cele două lucruri care îi plac pot face casă bună, Honoria și-a pus în cap să fie crâșmăriță. Una care a declarat începerea războiului de independență a femeilor!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Melania Cuc – femeia care pictează cuvinte!

05/03/2013 09:01:15 Felicia SZUCS  
 
Este ferm convinsă că doar cuvântul contează și rămâne, iar vorbele completează un întreg și zboară! Scrie. Pictează. Sau, mai bine spus, pictează cuvinte! Din acelea care rămân! Pune îngerii pe dantelă, dar își recunoaște micile tare umane: invidii, mici răutăți, poftiri la ceea ce au ceilalți. Dar a învățat să le lase să treacă!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Geanina Stejerean, femeia care aduce frumosul în viața femeilor!

04/03/2013 11:33:13 Iulia STUPINEAN  
 
Conduce trei afaceri, dintre care două sunt în domeniul frumosului: o florărie cu renume pe piața bistrițeană și un boutique cu rochii de mireasă și de gală, de colecție! A învățat să depășească singură orice obstacole și să atingă țeluri imposibile. Geanina Stejerean este femeia care cunoaște și aplică secretul reușitelor în viață!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Sanda Hojda, the Magic Kiss ...FM!

03/03/2013 09:08:16 Felicia SZUCS  
 
E o mână de femeie, cum se spune prin popor, care poate muta nu numai munţii din loc, ci şi undele! Cele radio! Le mută din eter, spre urechile şi sufletele ascultătorilor! Femeia în cauză are un nume: Sanda Hojda. Şi o voce! La cel mai puternic trust radio din ţara asta!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Mariana Panţâru, femeia care se mişcă în paşi de dans!

02/03/2013 09:51:36 Iulia STUPINEAN  
 
Prin mâna ei au trecut, de-a lungul anilor, mii de copii talentaţi care au făcut-o mândră, prin rezultatele deosebite obţinute la diverse concursuri! Mariana Panţâru este femeia care transmite bucurie în cel mai minunat mod: dansul, în toată splendoarea lui!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Claudia Neamțiu – femeia care face artă din mărțișoare!

01/03/2013 09:15:56 Felicia SZUCS  
 
Este prima zi a lui Mărțișor, este luna dedicată femeilor! Pentru al doilea an consecutiv, Bistriteanul.ro și Agenția de Imagine spun poveștile unor femei din Bistrița-Năsăud, speciale prin ceea ce sunt și fac, care, pot fi numite fără exagerare, modele. Acele modele pe care nu le veți vedea niciodată în tabloide sau în emisiuni ”decoltate".
citește tot articolul [ 0 comentarii

Diana Moldovan schimbă lumea într-una mai bună alături de tinerii voluntari

03/02/2013 13:31:27 Claudia ANDRON  
 
Să întinzi o mână de ajutor atunci când nu ți-o cere nimeni, să dăruiești fără a aștepta nimic în schimb, să crezi că tinerii prin voluntariat vor face lumea mai bună, sunt câteva dintre principiile care au făcut-o pe Diana Moldovan să pună bazele Asociației Impact și să demonstreze astăzi că voluntariatul și tinerii pot într-adevăr schimba lumea.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul artistului la tinereţe: azi, Cristian Lepădatu

01/01/2013 15:16:43 Ioana BRADEA  
 
„Pianul reprezintă pâinea mea de zi cu zi şi aerul pe care îl respir” afirmă Cristian Lepădatu, profesor la Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, sosit din Brăila pentru a le desluşi bistriţenilor tainele pianului. De altfel, despre el se şi povesteşte că ar fi unul dintre cei mai buni profesori ai liceului. Dacă nu cumva chiar cel mai bun...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mesaj de departe. „Iubesc ceea ce fac pentru că astfel pot schimba un colţişor de lume” (Flaviu Sîmihăian)

11/11/2012 12:06:51 Ioana BRADEA  
 
La doar 25 de ani, Flaviu Sîmihăian a gustat din plin succesul: a ajuns din Năsăud în Statele Unite acum 11 ani pentru a deveni jucător profesionist de tenis dar a ajuns să lanseze aplicaţii iPad pentru farmaciile americane. “America reprezintă parcă o altă planetă, complet diferită de România sau Europa. Durează mult să te adaptezi” crede Flaviu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mesaj de departe. Patrick Moldovan: Cred că bistriţenii ar trebui să se uite mai mult în curtea lor, decât în cea a vecinului.

03/07/2012 18:00:00 Ioana BRADEA  
 
După ce a locuit aproape 4 ani în Nürnberg, bistriţeanul Patrick Moldovan s-a stabilit în Viena. Nu şi-a imaginat că, după ani de zile la Radio 21 şi Radio Bistriţa ca moderator şi corespondent, va ajunge să lucreze într-un magazin cu peste 800 de specialităţi de brânză din aproximativ 18 ţări şi peste 400 de sortimente de vinuri.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul artistului la tinereţe: astăzi Valentin Pop.

26/06/2012 11:30:07 Ioana BRADEA  
 
Valentin Pop este profesor de chitară clasică la Liceul de Muzică „Tudor Jarda” de aproape 9 ani. La început, lumea privea acest intrument cu multă reticenţă. După cinci ani de participări şi premii obţinute la festivaluri şi concursuri internaţionale, Valentin Pop este convins că nimic nu trebuie făcut din obligaţie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mesaj de departe: Bistriţenii ar trebui să adopte de la austrieci calmul, liniştea şi bunătatea

25/06/2012 13:25:19 Ioana BRADEA  
 
Din iulie 2011, Anuţa şi Marcel Charchaci locuiesc şi muncesc în Mattighofen (Austria), împreună cu cei trei copii ai lor. “Am ales să ne mutăm în Austria pentru că vrem să le oferim copiilor noştri un trai mai uşor. În România, după cum ştie toată lumea nu este atât de bine pe plan financiar...” explică Anuţa Charchaci.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Un bistriţean ţine balanţa Justiţiei!

30/05/2012 11:58:20 Felicia SZUCS  
 
Are 38 de ani. Acum 4 ani și jumătate a plecat din Bistrița, unde a împărțit dreptatea din postura de judecător la Tribunalul Bistrița, pentru a ocupa un post de șef al Direcției Contencios din Ministerul Justiției, iar cum a ajuns în vârf. Este vorba despre Ovidiu Puțura, recent numit în funcția de secretar de stat în Ministerul Justiţiei.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Monica Muresan, artistul proiectelor europene!

30/03/2012 17:52:17 Iulia STUPINEAN  
 
Este femeia care a stiut sa fie mereu cu un pas inaintea celorlati! Fie ca s-a aflat la Primaria Capitalei, la Primaria Bistrita, la Agentia Nationala pentru Privatizare sau la Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, Monica Muresan nu s-a oprit niciodata din invatat si perfectionat pe fiecare specializare in parte.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei domnisoare care stie sa-si pretuiasca timpul: Alexandra Tatar

29/03/2012 16:13:22 Ioana BRADEA  
 
La doar 20 de ani, in timp ce alti tineri se lauda cu distractiile si cluburile colindate, Alexandra Tatar este fericita pentru ca a avut onoarea de a se afla pe aceeasi scena cu reprezentantii Majestatii Sale Regele Mihai.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Cristina Frentiu, femeia care imparte dreptatea la Bistrita

28/03/2012 13:08:55 Anamaria CADIS  
 
Judecatorul Cristina Frentiu este unul dintre oamenii care decid destine. Si chiar daca incearca sa se detaseze dupa ce ia o decizie, marturiseste ca, inainte de a da o sentinta, petrece ore bune analizand si punand in balanta situatia celor implicati in dosar.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne - Annabella Muzsi: "Medicina de urgenta este un stil de viata"

26/03/2012 19:06:14 Anamaria CADIS  
 
Annabella Muzsi, directorul Serviciului Judetean de Ambulanta Bistrita-Nasaud, a salvat in cei zece ani de cand lucreaza ca si medic sute de vieti. Calmul si concentrarea aratate in momentele critice au facut ca multi dintre pacientii care i-au trecut prin mana sa aiba astazi o viata normala.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Portretul unei doamne: Iulia Cupsa Kiseleff, frumoasa din sala de judecata

25/03/2012 16:34:09 Anamaria CADIS  
 
Iulia Cupsa Kiseleff face parte dintr-o familie cu traditie nu doar in judetul Bistrita-Nasaud, ci poarta un nume cu rezonanta in toata tara. Ruda indepartata a generalului Kiseleff, Iulia a crescut intr-o familie in care dreptatea e cel mai important lucru.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro