Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  37 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…

19/03/2018 09:05:06 Claudia ANDRON  
Nici nu mai știu bine când a început totul, dar s-au trezit astăzi făcând evenimente mai mult pentru clienți care stau în străinătate, pe care nu i-au cunoscut înainte, dar care au auzit că nu au limite atunci când e vorba de creativitate și atenție la detalii. Fac o echipă minunată și evenimente stylish, de care se povestește mult timp după...

Gina Condrea și Alina Bungărdean, împreună Events and the City.

O afacere mică, din care nu se îmbogățesc, dar care le face să vibreze atunci când au în față o nouă provocare. Un eveniment, o poveste nouă. Un întreg scenariu la care scriu împreună săptămâni în șir.

 

Cum a început totul? Nu-și amintesc foarte clar cum s-au trezit în mijlocul afacerii lor, cert e că totul a început cu o prietenie frumoasă, în care, deși sunt firi diferite, se completează perfect de vreo 10 ani. 

 

Când s-a căsătorit, Gina și-a personalizat în stilul propriu evenimentul vieții ei. A știut clar ce vrea și a urmărit totul, până în cel mai mic detaliu. Apoi i-au cerut rudele și prietenii apropiați să se implice în organizarea evenimentelor importante din viața lor, nunți, botezuri etc. Iar când a fost vorba de nunta Alinei au făcut împreună o echipă formidabilă și au organizat de la A la Z totul. A ieșit un eveniment de poveste și apoi au urmat alte câteva zeci în aceeași formulă. 

 

Și-au făcut intrarea pe piața organizărilor de evenimente din Bistrița în urmă cu patru ani, la un târg de nunți de care aflaseră cu câteva zile înainte. Au lucrat zi și noapte cu ce aveau la îndemână, au printat pe imprimanta de acasă și au impresionat atunci pe toată lumea cu un concept nou și modern - ceva ce Bistrița nu mai văzuse.

 

Au lăsat deoparte florile pe care mizează toată lumea și au impresionat cu scenariul unui eveniment în fotografie alb negru, în care până și inelul șervețelului era personalizat. Au câștigat primele trei contracte, o adevărată victorie pentru o firmă abia deschisă, la prima prezență într-un astfel de târg, cu un concept total nou și greu de acceptat pentru majoritatea care era în căutarea unei rețete clasice în care doar culoarea florilor și a huselor de pe scaune conta. 

 

De atunci au mai încheiat alte câteva zeci de contracte și, fără să-și propună în mod expres asta, nu s-au repetat niciodată. Fiecare eveniment are povestea lui, detaliile care îl fac unic și încă n-au dezamăgit niciun client, dar i-au impresionat pe toți. Nu gândesc în tipare, au o abordare diferită și un stil propriu, ce fac ele e altceva.

 

Nu știu cum se face, dar 90 la sută dintre clienții noștri stau în afara țării. Mulți sunt bistrițeni care aud de ceea ce facem noi și apoi ne caută pentru nunta, botezul sau aniversarea pe care le vor face în țară, alături de familie și prieteni. Ei ne aleg pe noi, ne caută și de multe ori nici nu ne întâlnim înainte” - spune Gina Condrea.

 

Fetele au niște reguli de la care nu se abat și poate că și în asta constă succesul lor. După primul contact, clienții completează o fișă în care răspund unui chestionar privind gusturile lor, ce-și doresc, dau detalii despre o anumită temă pe care o preferă.

Urmează zile în șir de discuții între Gina și Alina în care evenimentul clientului este gândit până în cel mai mic detaliu, de la micile decorațiuni de pe mese și până la cadrul în care invitații își vor face fotografii sau cu ce amintiri cu adevărat memorabile pleacă acasă. Important, clienții nu știu nimic din tot ceea ce s-a pregătit, au doar siguranța că se va respecta tema discutată și satisfacția de a constata că totul este peste orice așteptări în momentul în care intră în sală și bucuria că au ales pe cine trebuie pentru aceste servicii, care pot să facă diferența.

 

Chiar și numele „Events and the city” spune multe despre stilul lor. E vorba de evenimente cu stil, cu accente rafinate, moderne, gândite pentru cei care vor să iasă din stereotipii. „Micul Prinț”, „Marele Gastby”, „Povești cu zâne…”, „Un 2, o fetiță și un flamingo roz”, „Picnic and the city” sunt doar câteva din ultimele teme abordate. 

 

Le-am întrebat pe Gina și Alina care a fost cel mai reușit proiect al lor. „Întotdeanuna e ultimul. Ne spunem de fiecare dată că mai mult de atât nu se poate. Și vine următorul eveniment și noi spunem la fel…” - au răspuns râzând.

 

Atunci când vine vorba de bugetul unui eveniment, spun că își doresc clienți care să le spună din start bugetul în care trebuie să se încadreze pentru că doar așa pot calibra rapid tot proiectul, în funcție de banii pe care fiecare este dispus să-i aloce. Nu-și gândesc proiectele în funcție de trenduri, ci în funcție de buget, profilul și personalitatea personajelor principale.

 

Noi nu suntem o florărie care pune pe masă ornamente festive de flori. Apar și florile în decorațiunile noastre, dar sunt detalii, nu piese centrale. Povestea și personajele noastre sunt elementele centrale, iar clienții noștri au înțeles asta și pentru asta ne și caută”, completează Alina.

 

Pe pagina de Facebook - Events and the city puteți găsi sute de fotografii de la evenimentele lor și datele de contact, astfel că, de acum înainte, va fi simplu să găsiți persoanele care au creativitate suficientă încât să facă o petrecere stylish, cu decoruri și detalii atent alese, oriunde, oricând… 

7372 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro