Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Portretul unei doamne: ..................................

08/03/2013 08:58:22 Felicia SZUCS  
Pentru că este 8 martie, pentru că toate femeile sunt speciale prin ele însele și prin ceea ce fac, pentru că fiecare dintre noi, cele de lângă voi, merită să fie una dintre doamnele despre care aș fi putut scrie astăzi, vă las vouă plăcerea de a înlocui punctele din titlu cu numele reprezentantei sexului frumos căreia vreți să-i arătați prețuire.

Niciodată nu am fost în stare să exprim prea multe cuvinte despre mama, să o descriu într-un fel sau altul, pentru simplu motiv că ea este MAMA și aceasta spune tot. Niciodată nu aș fi capabilă să mă descriu pe mine în postura de mamă, soție sau, pur și simplu, femeie. Am fost capabilă și pregătită doar la maturitate să îi spun mamei mele că o iubesc, chiar dacă știam că tânjește să și audă aceste cuvinte nu doar să simtă dragostea mea pentru ea. Am crezut, poate la fel ca mulți dintre voi, că dragostea se arată și nu se discută! Simplu fapt că am devenit mamă și îmi place de nu mai pot să simt mâinile copiilor mei pe fața mea, să-i văd gravitând în jurul meu sau să-i aud spunându-mi că mă iubesc, că sunt cea mai frumoasă mamă din lume, a fost suficient să realizez că fiecare femeie are nevoie și de a auzi vorbe de dragoste de la cei din viața ei, nu numai să simtă, prin mici gesturi, că este centrul Universului.

Întrucât niciodată nu este prea devreme sau prea târziu pentru a ne exprima dragostea față de femeile care ne marchează existența, vă propun să îndrăzniți, măcar astăzi, de ziua noastră, să rostiți vorbele pe care le aveți în suflet pentru noi. Sunt convinsă că aveți cui să spuneți că o iubiți, prețuiți, admirați, așa că ... îndrăzniți!

Noi, realizatoarele rubricii Portretul unei doamne, în speță noi cele de la www.bistriteanul.ro și Agenția de Imagine, vă oferim spațiul în care să vă exprimați și sperăm să-l folosiți cum se cuvine. Comentariile pe care le veți posta la acest material vor demonstra că toate femeile merită să audă și să citească, măcar o dată pe an, vorbele pe care și le doresc!

 

 

Rubrica PORTRETUL UNEI DOAMNE este susținută de Agenția de Imagine Bistrița

3607 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro