Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 1
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


Ioan Peteleu (PNL) spune că Ovidiu Crețu a mințit: Delegațiile din ianuarie au fost, de fapt, concedii

28/03/2018 16:31:45 Ana ȘTEFĂNEL  
 
O fotografie apărută în presă în perioada în care bistrițenii așteptau deschiderea pârtiei, cu o mașină a Primăriei Bistrița în Austria, a pornit scandalul. Primarul Ovidiu Crețu spunea că a fost în delegație, dar consilierul municipal Ioan Peteleu susține că acesta recidivează în minciună.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii bistrițeni se pregătesc din timp pentru alegerile locale! Membru nou în PNL BN, notarul Gabi Groza

28/03/2018 14:06:04 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele organizației PNL Bistrița, Sorin Hangan, a anunțat astăzi că liberalii se pregătesc deja de alegerile locale. În mai și septembrie vor fi făcute sondaje, dar până atunci partidul este deschis pentru reprezentanți ai societății civile care vor să lucreze alături de el și colegii lui. Gabriel Groza, membru nou în PNL BN.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Declarație de reunire cu Moldova, adoptată în Consiliul Județean! Au fost prezenți și frații de peste Prut

27/03/2018 20:27:12 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Sala de ședințe a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud a fost plină astăzi. S-a adoptat Declarația de reunire cu Moldova, în prezența reprezentanților Consiliului Raional Glodeni și a primarilor de acolo.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ionuț Simionca (PMP): La început a fost Basarabia!

27/03/2018 13:17:52  
 
Astăzi, când sărbătorim 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, sunt onorat să fac parte din echipa care produce emulaţie în jurul celui mai important deziderat al românilor: reîntregirea naţională.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Deputatul Ionuț Simionca a transformat fațada unei clădiri din centru. „Este felul meu de a sărbători”

23/03/2018 18:12:28  
 
„Activitate administrativă astăzi, la biroul meu!”, a anunțat deputatul PMP Ionuț Simionca. Politicianul a lăsat deoparte vorbele și a trecut la fapte, încercând să marcheze în avans unirea Basarabiei cu România.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Pugna a câștigat procesul cu ANI! Totuși, a pierdut mandatul în favoarea viceprimarului - în urma scandalului iscat

23/03/2018 15:40:43 Ana ȘTEFĂNEL  
 
S-au lămurit lucrurile în ceea ce privește problemele fostului primar PSD din Negrilești, Ioan Pugna, cu Agenția Națională de Integritate. La trei ani de la începerea procesului în care ANI îl acuza pe acesta de incompatibilitate, Pugna a câștiga procesul - dar s-a «creat» contextul perfect ca acesta să piardă alegerile locale din 5 iunie 2016.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ovidiu Florean spune că se vrea falimentarea LDP SA! Societatea a încheiat anul cu o datorie de 26 de miliarde lei vechi

23/03/2018 15:17:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Consilierul Județean Ovidiu Florean spune că se pregătește un faliment de proporții în Consiliul Județean Bistrița-Năsăud. LDP SA, al cărei singur acționar e Consiliul Județean, a încheiat anul cu o datorie de 26 de miliarde de lei vechi, în condițiile în care firmele din același domeniu sunt pe profit.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ovidiu Florean (PNL) spune că reînvierea Gloriei Bistrița e doar o minciună

22/03/2018 16:27:09 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ovidiu Florean nu crede că administrația județeană va reînvia Gloria Bistrița doar prin alăturarea acestui nume unei instituții publice. „Se disimulează că CJ se ocupă de echipa de fotbal”, a declarat acesta.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc, despre Parcul Industrial: Demisia lui Iulius Dumitru e o recunoaștere a falimentului acestui proiect

22/03/2018 14:18:37 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a criticat în numeroase rânduri modul în care s-a desfășurat proiectul Parcului Industrial Bistrița Sud. Acesta susține că cei 7 milioane de euro au fost investiți într-un mod total nepotrivit, la final ieșind mai degrabă o pistă de karting decât un loc propice dezvoltării afacerilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc (PNL): Câțiva km de drum asfaltat într-un mandat și jumătate de Radu Moldovan, bani aruncați degeaba!

22/03/2018 12:15:12 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, spune că cei câțiva km de drum asfaltat cu care se laudă Radu Moldovan sunt, de fapt, o risipă de bani - căci modul în care s-au făcut lucrările lasă de dorit. Mai mult, acesta spune că liberalii vor lua măsuri pentru ca pe drumurile pe care se întâmplă des accidente să se construiască trotuare.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Continuă discuțiile despre referendum! Instanța a respins cererea lui Ogâgău!

20/03/2018 12:01:07 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Referendumul pentru demiterea primarului Traian Ogâgău ar putea avea loc în curând, mai ales că instanța a respins cererea acestuia de suspendare a Ordinului emis de Prefect.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Analiză pe... viitor primar: Dacă așa vreți să ne cârmuiți, atunci mai bine ne lipsiți!

19/03/2018 18:12:58 BISTRIȚEL  
 
Viceprimarul Cristian Niculae a spus-o clar: Vreau să ajung primar! Pe principiul partidului, „Fapte, nu vorbe!”, a dat indicații să fie peticite străzile. Lucrarea e tot „roșie”, adică de mântuială. Întrebat de ce nu se investește în infrastructură, în locul altor proiecte fără rost, a ținut tot linia partidului „Eh, pe câți a bucurat pârtia!”
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ionuț Simionca, deputat PMP de Bistrița-Năsăud: Se vor strânge semnături pentru două proiecte asumate la nivel național

13/03/2018 18:11:24  
 
La București s-a desfășurat astăzi ședința Consiliului Executiv Național al PMP, la care a participat și deputatul de Bistrița-Năsăud Ionuț Simionca. Ce s-a discutat și aprobat în cadrul ședinței:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Wonderful Life în Wonderland! Viziunea lui Ioan Turc pentru ca bistrițenii să profite de complexul Wonderland:

13/03/2018 16:26:08 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ioan Turc vede în complexul Wonderland un viitor orășel component al municipiului. După părerea sa, ceea ce se întâmplă acum acolo este o risipă de bani, însă nu e totul pierdut.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc: Congresul PSD, exemplu clasic de maoism și terorism politic

12/03/2018 15:34:37 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, critică dur modul în care PSD s-a prezentat la ultimul congres. După părerea sa, ceea ce se întâmplă acum la guvernare este un exemplu clar de terorism politic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc (PNL): Nici vorbă de blat cu PSD!

12/03/2018 13:12:47 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Congresul PNL din acest weekend a stârnit rumoare la nivel național, după ce președintele liberalilor, Ludovic Orban, i-a condamnat pe aleșii din teritoriu care fac «blaturi” cu PSD. Ioan Turc, președintele organizației județene PNL Bistrița-Năsăud, spune că nu s-a simțit deloc vizat de această remarcă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ionuț Simionca (PMP) spune că sunt șanse să avem bariere la trecerile la nivel cu calea ferată

12/03/2018 11:25:54 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Deputatul bistrițean Ionuț Simionca (PMP) a vorbit astăzi în cadrul unei conferințe de presă despre proiectul de lege care ar putea obliga administrația să instaleze bariere la trecerile la nivel cu calea ferată. Alături de el s-a aflat astăzi și președintele executiv al PMP, Eugen Tomac.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Istrate Ștețco nu mai e secretar de stat!

08/03/2018 12:13:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Bistrițeanul Istrate Ștețco a fost eliberat din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Apelor și Pădurilor. Decizia a fost publicată ieri în Monitorul Oficial.
citește tot articolul [ 0 comentarii

PSD Bistrița-Năsăud o susține tot pe Doina Pană pentru un scaun de vicepreședinte

08/03/2018 11:19:14 Bianca SARA  
 
PSD se pregătește de alegeri, care sunt programate pentru data de 10 martie. Se pare că organizația județeană a PSD o susține tot pe Doina Pană, în ciuda faptului că presa națională susținea zilele trecute că aceasta nu mai este în grațiile liderului Liviu Dragnea.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Deputatul PMP Ionuţ Simionca: Trebuie să găsim soluţii pentru sprijinirea femeilor victime ale violenţei domestice

07/03/2018 13:09:23  
 
„Această problematică nu este, în societatea noastră, una marginală”, atâta vreme cât un sfert din omorurile înregistrate în România într-un an au loc în familie, iar una din trei femei din ţara noastră este victimă a violenţei domestice - atrage atenția preşedintele PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Doina Pană a căzut din grațiile lui Dragnea

06/03/2018 14:14:59 Flavia DANCIU  
 
CExN PSD a decis alegerea a 16 vicepreședinți, pe regiuni. Chiar dacă se dorește paritate, tot un bărbat și o femeie, se pare că Doina Pană e în cărți... pentru a părăsi funcția de vicepreședinte. Aceasta ar face parte din categoria celor în care Dragnea nu mai are încredere.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc e revoltat! Spune că banii europeni zac degeaba, în timp ce măsurile populare așteaptă finanțare

06/03/2018 12:01:51 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, consideră că PSD nu face o treabă bună în ceea ce privește absorbția de fonduri europene. În timp ce tinerii fermieri depun proiecte și nu primesc finanțare, pentru alte măsuri sunt alocate zeci de milioane de euro - însă nu există cerere pentru ele.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc (PNL): Lenin, invidios pe PSD!

06/03/2018 10:39:50 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a vorbit despre programul de cadastrare generală și despre deficiențele acestuia. Liberalul a declarat că lucrările sunt blocate, iar din Bistrița-Năsăud doar câteva primării au reușit să finalizeze cadastrarea.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Pixurile, pliantele și promovarea în presă au secat conturile partidului de guvernare. Cât „costă” un an electoral

05/03/2018 13:40:06 Bianca SARA  
 
Nu este o surpriză faptul că un an electoral este o „presiune” pe membri de partid și pe firmele susținătoare. Partidul de guvernare a cheltuit în 2016, an care a avut două runde de alegeri, de trei ori mai mult decât în anii liniștiți.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Stelian Dolha (PNL): PSD BN votează o rezoluție în urma căreia preaiubitul lor conducător, condamnat și urmărit penal, să își continue funcția

05/03/2018 12:07:22 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Stelian Dolha critică ceea ce s-a întâmplat vineri în PSD Bistrița-Năsăud, zi în care în sala de ședințe a Primăriei Bistrița a fost votată în unanimitate o rezoluție de susținere a lui Liviu Dragnea. Liberalul spune că nici măcar nu li s-a cerut așa ceva, ci a fost doar un act prin care Radu Moldovan să își arate supunerea față de președintele PSD
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liviu Dragnea are susținere totală de la Bistrița

02/03/2018 16:27:10 Ana ȘTEFĂNEL  
 
VIDEO: Președintele PSD, Liviu Dragnea, poate sta liniștit în ceea ce privește Bistrița. Dacă se vehicula ideea unui vot de reconfirmare a sa în fruntea partidului, Emil Radu Moldovan spune că din partea sa are toată susținerea. Mihai Fifor, ministrul Apărării, este de aceeași parte cu președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ionuț Simionca (PMP): Legea salarizării unitare, un bolovan pe umerii angajaţilor din sistemul de sănătate!

02/03/2018 12:36:19  
 
În actuala lege a salarizării, sporul rămâne de doar 15 la sută şi se va calcula pe salariul stipulat în legea veche. Această anomalie trebuie corectată, ca procent, prin alinierea la prevederile Codului Muncii, iar ca valoare prin aplicarea procentului pe salariul actual.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii ies azi în stradă!

01/03/2018 13:16:22  
 
Liberalii nu ratează începutul primăverii și îl încep în stradă, alături de cetățeni. Vor să aducă zâmbete de fericire și să alunge cât mai repede iarna!
citește tot articolul [ 0 comentarii

SALVA: Aflat la al șaselea mandat, Gheorghe Onul investește în infrastructură!

28/02/2018 09:12:28 Iulia STUPINEAN  
 
Comuna Salva dispune în 2018 de un buget de aproape 14 milioane de lei, cu mult peste cel de anul trecut. Banii vor fi direcționați în mare parte spre investiții în infrastructura stradală și pietonală.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc crede că suspendarea lui Klaus Iohannis este doar o poveste

26/02/2018 16:23:38 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele PNL Bistrița-Năsăud critică gestul lui Tudorel Toader de a propunere revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. În plus, acesta crede că suspendarea lui Klaus Iohannis este doar o poveste care nu se va realiza.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro