Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  36 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Portretul unei doamne: Geanina Stejerean, femeia care aduce frumosul în viața femeilor!

04/03/2013 11:33:13 Iulia STUPINEAN  
Conduce trei afaceri, dintre care două sunt în domeniul frumosului: o florărie cu renume pe piața bistrițeană și un boutique cu rochii de mireasă și de gală, de colecție! A învățat să depășească singură orice obstacole și să atingă țeluri imposibile. Geanina Stejerean este femeia care cunoaște și aplică secretul reușitelor în viață!

Geanina Stejerean are 29 de ani și provine dintr-o familie al cărei nume a devenit cunoscut în Bistrița legat fiind de cel al fabricii de mase plastice Goldplast. A absolvit Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir – Facultatea de Management Turistic și Comercial (MTC), în anul 2005. Imediat după încheierea studiilor, Geanina a început să lucreze în fabrica părinților săi, dat fiind faptul că mama s-a îmbolnăvit, căzând la pat. Atunci a învățat cum să conducă un business, cum să se ocupe de acte și cum să supervizeze activitatea angajaților. Timp de un an, a lucrat în paralel și la florăria Myosotis, de asemenea un business de familie, care a ajuns azi la 13 ani de existență pe piața bistrițeană.

În anul 2006, problemele de sănătate ale mamei sale o determină pe Geanina să preia o mare parte din afacerile familiei și practic, să se descurce singură. Așa se face că preia conducerea florăriei Myosotis, apoi partea de închiriere de imobile, iar din luna aprilie 2012 și administrarea magazinului Nozze, un boutique cochet deschis lângă florărie, unde le oferă bistrițencelor ocazia de a alege dintr-o gamă variată de rochii de mireasă aduse din America, rochii de gală și multe accesorii șic. În anul 2011, căsătoria cu soțul ei ajunge la final, astfel că Geanina se vede nevoită să gestioneze singură atât afacerile cât și responsabilitățile de familie, ocupându-se de fetița ei de 5 ani, Adela, de mama ei bolnavă și de sora ei mai mică, Patricia, în vârstă de 16 ani.

„Nu este ușor pentru o femeie să conducă multe business-uri, mai ales că acest domeniu se potrivește, cred eu, mai bine unui bărbat. Dar am învățat treptat să îmi gestionez bine timpul, astfel încât să mă împart echilibrat între muncă și familie, pentru că fiecare dintre ele au un rol important în viața noastră”, mărturisește femeia.

Pentru a face față tuturor provocările din viața de zi cu zi, Geanina a început să citească cărți motivaționale care o ajută să gândească pozitiv și să privească cu perspectivă în toate acțiunile sale.“După ce am citit cartea The Secret, de Rhonda Byrne am început să și aplic ceea ce este scris acolo. Așa am reușit să realizez tot ce mi-am propus în ultima perioadă, chiar dacă unele obiective păreau imposibil de atins”.

Geanina a înțeles de asemenea că este foarte important să ai alături pe cineva pe care te poți baza, așa că în toate afacerile sale se consultă cu colega sa de birou, Alina Nedelea, pe care o consideră …omul bun la toate.“Alina e pentru mine un stâlp de susținere. E și contabil, asistentă și director adjunct. E angajata și prietena mea de nădejde, cu care reușesc să clădesc reușite de la an la an”.

Cât privește timpul liber pe care și-l impune să îl aibă, Geanina îl alocă fetiței sale cu care îi e mare drag să piardă ore în șir, dar și provocărilor de design interior, prin schimbarea amenajărilor din propria-i casă, ca model de punere în practică și în alte locații. Mărturisește că iubește caii, iar de câte ori are ocazia să călărească, face acest lucru cu o mare detașare față de problemele zilnice. Se consideră o femeie foarte puternică și nu se sfiește să spună că pe viitor își dorește să aibă alături de ea, un bărbat cel puțin la fel de puternic, pe care să se sprijine atunci când îi este greu, care să o inspire și să o ajute în tot ceea ce întreprinde.

Pentru anul acesta, Geanina Stejerean și-a propus să bată criza economică, adică să obțină profituri bune pe toate cele 3 afaceri, măcar la nivelul celor din perioada 2008 – 2009. Încercările vieții de până acum, au determinat-o pe Geanina să aibă și un crez al ei pe care să îl pună în practică: “Lupt, cad, mă rănesc și mă ridic, dar nu voi renunța niciodată la ceea ce îmi doresc cu adevărat.”

 

Rubrica PORTRETUL UNEI DOAMNE este susținută de Agenția de Imagine Bistrița

9493 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro