Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 005001 1
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



De Craciun fii mai bun


FOTOREPORTAJ: DE CRĂCIUN FII MAI BUN – Împreună ați fost minunea de Crăciun!

24/12/2016 10:06:39 Raluca NECHITI  
 
Bucuriile din ochii unui copil căruia îi dăruiești ceva, un lucru simplu, la care alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze, nu poate fi descrisă în cuvinte. Voi, toți cei care v-ați implicat în campania inițiată de Bistrițeanul.ro, ați reușit să faceți o minune pentru sute de copii pe la care moșul nu trece niciodată.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: În familia Anchidim Crăciunul vine cu tristețe și cu masa goală

21/12/2016 10:08:30 Raluca NECHITI  
 
Îți poți imagina cum e să nu ai nimic ce pune pe masa de Crăciun?! Să ai șase suflete fără vină, care se uită la tine și cărora nu le poți asigura mâncarea pe care și-o doresc cu ardoare, oricât a-i munci?! Există din păcate numeroase astfel de cazuri... cel de astăzi este al familiei Anchidim din Livezile...
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN – Peste 100 de micuți îl așteaptă pe Moș Crăciun, care până acum i-a uitat

19/12/2016 20:50:01 Raluca NECHITI  
 
Am intrat în ultima săptămână a campaniei DE CRĂCIUN FII MAI BUN! Până acum am ajuns la zeci de familii, la sute de copii, dar continuăm! Am turat motoarele şi, cu noi ajutoare, am început să pregătim pachetele pentru alte 40 de familii, adică peste 100 de copii.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Primele 40 de familii vizitate anul acesta vor avea un Crăciun fericit!

18/12/2016 16:04:24 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Campania De Crăciun fii mai bun, inițiată de Bistrițeanul.ro și derulată și în acest an cu sprijinul Asociației Impact Bistrița, a ajuns vineri la primele 40 de familii pentru care Crăciunul nu anunța nicio bucurie. Reporterii Bistrițeanul.ro și voluntarii Impact au avut parte de experiențe neprețuite pe cele șase trasee străbătute.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: A fost în trei misiuni în Afghanistan și s-a întors acasă la cei doi copii. Soția îl părăsise, cu sute de milioane datorie

08/12/2016 09:05:37 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Valeriu Dobrican este un bărbat lovit de soartă din toate părţile. Soția l-a părăsit și când s-a întors din misiunile în Afghanistan a găsit acasă doar copiii și sute de milioane datorie la bancă. Suferă de depresie, dar se ține tare pentru copiii de care are grijă. Fetița este grav bolnavă, iar singurul sprijin este bunica, bolnavă la rândul ei.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Campania a ajuns la Ilișua chiar în ajunul serii de Moș Nicolae - peste o sută de cutii și milioane de zâmbete!

05/12/2016 14:50:54 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Dis-de-dimineață, voluntarii din cadrul Asociației Impact Bistrița s-au adunat la sediul din Sala Polivalentă, alături de reprezentanți ai ISU BN și IPJ BN, și au pus mână de la mână pentru a pregăti cadourile pentru copiii internați în Preventoriul TBC Ilișua. VEZI cum ne-au primit copilașii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Merg pe jos prin zăpadă mai bine de o oră. Ajung la școala din Parva, dar rafturile bibliotecii sunt goale...

03/12/2016 16:19:29 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Odată ce-i cunoști pe copilașii care învață în clasele I - IV la Parva, nu ai cum să rămâi indiferent. Niște ochișori blânzi, avizi de carte, așteaptă ziua în care vor intra în biblioteca școlii și nu vor găsi doar rafturi goale. Pentru că știm că bistrițenii nu vor rămâne indiferenți, am integrat școala I - IV din Parva în campania de Crăciun.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Cei șase copii din Orhei, care au rămas fără casă toamna aceasta, îl așteaptă pe Moș Crăciun!

29/11/2016 12:17:46 Ana ȘTEFĂNEL  
 
În luna septembrie a acestui an, o familie cu șase copii din Orheiul Bistriței a rămas fără casă după ce flăcările au mistuit toată agoniseala lor de o viață. Familia Grozav are acum un acoperiș deasupra capului (și) datorită cititorilor Bistrițeanul.ro, însă mai au mult de lucru și cei șase copilași îl așteaptă și ei pe Moș Crăciun.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Doar câteva zile ne mai despart de întâlnirea cu copiii de la Preventoriul TBC Ilișua. AFLĂ de ce mai este nevoie:

28/11/2016 18:36:01 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Anul acesta, campania „De Crăciun fii mai bun” ajunge prima dată la Preventoriul TBC din Ilișua, acolo sunt internați șaizeci de copii. Luni, 5 decembrie, va avea loc vizita „Moșului” la Ilișua, însă nu toate cutiuțele sunt complete. LISTA cu obiectele necesare:
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Lecție de viață primită de la Ionuț, un băiețel țintuit de opt ani într-un scaun cu rotile

27/11/2016 13:01:13 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Pe o uliță din Orhei, un sătuc de lângă Bistrița, am ajuns cu campania de Crăciun. Îl căutam pe Ionuț, un băiețel despre care știam că este imobilizat într-un cărucior cu rotile. Am înaintat, dar ulița era plină de agitație, de copii care se jucau cu o minge. Nu mică a fost surpriza când l-am văzut pe Ionuț în mijlocul lor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Cristi și frățiorii lui își doresc un Crăciun mai bun

24/11/2016 17:29:08  
 
În cadrul campaniei „De Crăciun fii mai bun”, marca Bistriteanul.ro, am integrat anul acesta şi familia Nagy, familia micuţului Cristi. La doar 5 ani, Cristi a fost diagnosticat cu cancer cerebral, iar familia nu îşi permite să le facă o bucurie nici Crăciunul acesta.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: La 9 ani, Laurențiu nu mai are curaj nici să spere la o mașinuță cu telecomandă. Casa familiei Crișan a fost luată de ape

17/11/2016 14:01:33 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Inundațiile din Petriș au afectat zeci de familii în vara acestui an. Printre acestea se numără și familia Crișan care își va petrece sărbătorile într-o anexă din curte. Speranța i-a părăsit și nu mai au curaj nici măcar să spună ce nevoi au. La 9 ani, un îngeraș blond cu ochi albaștri, nici măcar nu îndrăzește să spere la o mașină cu telecomandă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN. Unde și când puteți dona:

11/11/2016 17:26:58 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Campania „De Crăciun fii mai bun”, marca Bistrițeanul.ro, a început! Primul pas este să îi ajutăm pe copiii internați la Preventoriul TBC Ilișua, dar și alte familii care sunt pe listă anul acesta. Ca în fiecare an, Asociația Impact Bistrița, este alături de noi. AFLĂ unde și când puteți dona, dar și lista cu micuții din Preventoriu:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: De Crăciun fii mai bun: Preventoriul TBC are nevoie de noi! Șaizeci de suflete îl așteaptă pe Moș Crăciun

09/11/2016 14:30:47 Ana ȘTEFĂNEL  
 
În Ilișua, Bistrița-Năsăud, există un adăpost pentru șaizeci de suflete, Preventoriul TBC. Acolo sunt copii sărmani și bolnavi, copii care găsesc fericirea în lucruri simple, cum ar fi un meci de baschet în mocirlă. Șaizeci de copii care nu știu ce înseamnă bunăstarea, mesele îmbelșugate sau playstationul, îl așteaptă pe Moș Crăciun.
citește tot articolul [ 0 comentarii

De Crăciun fii mai bun! Bistrițeanul.ro, în căutare de cazuri!

06/11/2016 09:09:52 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Încă puțin ne mai desparte de sărbătoarea nașterii lui Iisus Hristos. Ca în fiecare an, ne pregătim masa îmbelșugată, ca în fiecare an - avem ocazia să lăsăm privirea în jos și să ne uităm și la cei mai amărâți dintre noi. Bistrițeanul.ro începe campania De Crăciun fii mai bun:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Angela Mare: Doamne, nu am avut în viaţa mea atâtea lucruri frumoase!

23/12/2015 20:44:13 Andreea BOJOR  
 
Sunt cuvintele unei mame care creşte singură doi copii şi care în această seară a fost cu zâmbetul pe buze şi foarte fericită pentru că băieţii ei au primit cadourile mult visate. Şi nu sunt singurii la care ajutoarele Moşului au ajuns astăzi. Cu căruţa, pe jos sau cu maşina, mesagerii lui Moş Crăciun au împărţit astăzi bucurie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: De Crăciun fii mai bun. Sute de emoţii, bucurii şi daruri…!

23/12/2015 18:06:34 Ioana BRADEA  
 
Jucării de pluş, pătuţuri sau cărucioare pentru copii, rechizite, ciocolată, biscuiţi, zahăr, ulei, făină, surprize pentru părinţi şi mai ales pentru copii – toate au adus azi – în toate colţurile judeţului Bistriţa-Năsăud – bucurii şi zâmbete sincere de mulţumire. Împreună, voluntarii au reuşit să facă minuni pentru sute de copii…
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Sami a primit salata de beouf şi ouăle umplute cu forţa...! Primele cadouri au ajuns la familiile din Bistriţa

23/12/2015 11:28:39  
 
Samuel Galben, băieţelul din Tărpiu de 14 ani pe care Moș Crăciun nu l-a vizitat niciodată şi-a primit în această dimineaţă salata de boeuf şi „ouăle umplute cu forţa”. Şi alte familii din oraş au intrat deja în posesia cadourilor adunate în Campania „De Crăciun fii mai bun”…
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Zeci de voluntari au pornit deja la drum în întreg judeţul!

23/12/2015 10:52:30 Ioana BRADEA  
 
Campania „De Crăciun fii mai bun” a ajuns azi în punctul ei cel mai frumos şi emoţionant! Zeci de voluntari au încărcat dis-de-dimineaţă coletele cu cadouri pregătite de bistriţenii generoşi – pentru a le distribui azi, pe tot parcursul zilei, în toate colţurile judeţului. Peste 200 de copii se vor bucura de ele.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Sami vrea de la Moș Crăciun salată de boeuf și ouă umplute „cu forța"

18/12/2015 16:29:52 Raluca NECHITI  
 
Sunt copii pe la care Moș Crăciun nu a trecut niciodată... Au auzit că există un bătrânel cu barba albă care le îndeplinește copiilor cuminți dorințele. Pe la ei însă nu a ajuns niciodată. Poate dorințele lor au fost nerealiste, poate nu au fost cuminți sau poate moșul nu merge la copiii sărmani...
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: 6 suflete înghesuite într-o cămăruță îl așteaptă pe Moșu' să vină cu un calculator

17/12/2015 10:36:31 Bianca SARA  
 
O singură cămăruță este pentru familia Carhati, compusă din 6 membri, și dormitor și bucătărie și cameră de zi. Nu au mașină de spălat, toaletă în casă și nici apă, pe care Elena Carhati o cară zi de zi de la sute de metri distanță. Cei patru copii ar vrea totuși ca Moșu', care nu a venit în niciun an până acum, să le aducă un calculator.
citește tot articolul [ 0 comentarii

De Crăciun fii mai bun: Şase suflete se înghesuie într-o cameră! Părinţii adună bani pentru aparatul auditiv al fetiţei

16/12/2015 16:38:51 Andreea BOJOR  
 
Cu un copil bolnav, fără lemne sau economii, familia Scuturici locuieşte cu chirie într-un apartament din Năsăud. Au doar o cameră, baie şi bucătărie, iar singurul venit sigur sunt alocaţiile copiilor. Vasile, tatăl celor patru micuţi, munceşte cu ziua pe unde apucă pentru a face rost de bani pentru mâncare şi lemne.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: David are nevoie de un cărucior cu rotile! La 14 ani se luptă cu un cancer în stadiul IV

15/12/2015 13:04:56 Andreea BOJOR  
 
Copilărie petrecută între spital şi patul de acasă! David are 14 ani şi de doi ani se luptă cu cancerul. O durere de picior, despre care medicii au spus iniţial că ar fi de la reumatism, s-a dovedit a fi de fapt cancer. În timp, boala a evoluat şi a metastazat la plămâni. David stă la pat şi pentru a se deplasa are nevoie de un cărucior cu rotile.
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Cu un copil ce are chisturi dureroase în călcâie, Angela Mare speră la o minune de Crăciun

14/12/2015 12:02:14 Andreea BOJOR  
 
Cătălin şi Alin locuiesc împreună cu mama lor într-un cămin de nefamilişti din Năsăud. S-au mutat acolo pentru a scăpa de problemele pe care femeia le avea cu fostul soţ. Trecută printr-un divorţ şi cu viaţa luată de la zero, Angela a mai primit o lovitură: fiul cel mic are chisturi la ambele călcâie. De aici au început şi problemele...
citește tot articolul [ 0 comentarii

DE CRĂCIUN FII MAI BUN: Trei frați din Năsăud merg 6 km la școală pe jos, învață bine, iar acasă au grijă de mama bolnavă de cancer

12/12/2015 11:10:38 Andreea BOJOR  
 
Andreea, Ionuț și Florin sunt copiii care ne oferă anul acesta lecția de Crăciun. Zilnic, merg 6 km pe jos la școală. Toți învață bine, Ionuț e chiar olimpic la fizică și mare sportiv. Acasă, Andreea ia rolul mamei în serios. Face mâncare, curățenie și are grijă de mama bolnavă de cancer. Pentru a avea bani de Crăciun, mama a renunțat la analize.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Pregătiți de fapte bune?! Începem campania „De Crăciun fii mai bun!"

10/12/2015 10:16:19 Raluca NECHITI  
 
Crăciunul se apropie cu pași repezi. Bistrițeanul.ro va fi și anul acesta alături de cei pe la care Moș Crăciun nu a trecut. Împreună suntem mai puternici, an de an suntem tot mai mulți și reușim să facem mai multe fapte bune. Campaniei i se alătură în fiecare an noi voluntari, iar împreună facem Crăciunul mai fericit pentru cei mai puțin norocoși.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Orfanii de la Uriu, minunea campaniei „De Crăciun fii mai bun”. Cum mi-au deschis ochii niște tineri de 20 de ani

24/12/2014 22:24:48 Bianca SARA  
 
Țin minte primele discuții cu Claudia cu privire la campania „De Crăciun fii mai bun”. La fiecare conversație, Claudia îmi spunea că mă va impresiona până la lacrimi această campanie. Acum, la final, realizez câtă dreptate a avut! Trebuie să recunosc că în cazul meu minunea a venit de la Uriu, lecția de viață mi-am primit-o de la doi copii...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Magia și fața nevăzută a campaniei De Crăciun fii mai bun. VEZI ce dar v-am pregătit:

24/12/2014 22:00:19 Claudia ANDRON  
 
Acum două săptămâni nu credeau în minunile de Crăciun, nu credeau că necunoscuți, preoți, tineri rebeli sau răsfățați, oameni cu funcții sau averi mari, s-ar gândi la ei. Zilele triste începeau și se terminau la fel. Întuneric. Tristețe. Nimic care să-i bucure cu adevărat. Uitaseră zâmbetul. Astăzi e Crăciun fericit în casele lor! Datorită vouă!
citește tot articolul [ 3 comentarii

Sabina și Alex, cei mai mici voluntari din campania „De Crăciun fii mai bun”

23/12/2014 21:39:31 Raluca NECHITI  
 
Sabina și Alexandru au muncit cot la cot cu voluntarii campaniei De Crăciun fii mai bun și au vizitat ieri zeci de familii, au dus zeci de cutii și i-au ajutat pe cei mici, pe copiii care nu credeau că Moș Crăciun va ajunge și la ei, să desfacă cadourile primite...
citește tot articolul [ 5 comentarii

Daniel Suciu şi Cristian Florian l-au adus pe Moşu' la fraţii Moldovan din Budac

23/12/2014 21:30:49 Andreea BOJOR  
 
Au lăsat politica deoparte şi s-au unit pentru a face fericiţi trei copii. Deputatul Daniel Suciu şi senatorul Cristian Florian le-au dus daruri Isabelei, Laurei şi lui Alexandru, copiii din Budacu de Sus prezentaţi în campania "De Crăciun fii mai bun". Acum mama celor trei le va pregăti o masă bogată de sărbători.
citește tot articolul [ 13 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro