Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Angela Mare: Doamne, nu am avut în viaţa mea atâtea lucruri frumoase!

23/12/2015 20:44:13 Andreea BOJOR  
Sunt cuvintele unei mame care creşte singură doi copii şi care în această seară a fost cu zâmbetul pe buze şi foarte fericită pentru că băieţii ei au primit cadourile mult visate. Şi nu sunt singurii la care ajutoarele Moşului au ajuns astăzi. Cu căruţa, pe jos sau cu maşina, mesagerii lui Moş Crăciun au împărţit astăzi bucurie.

Tragem linie la încă o campanie „De Crăciun fii mai bun"! Suntem istoviţi după atâtea zile de muncă în care am sortat haine, jucării, încălţăminte şi alte daruri, dar bucuroşi să am reuşit să ne ducem misiunea la bun sfârşit. A fost aşa cum am visat, cum ne-am dorit. Sute de cutii cu cadouri care au ajuns la cei peste 200 de copii de pe lista campaniei „De Crăciun fii mai bun".

Dis de dimineaţă, ne-am dat cu toţii întâlnire la Sala Polivalentă, locul unde an de an adunăm pachetele, şi după ce am încărcat maşinile, fiecare voluntar a pornit pe ruta sa. Am împărţit cadouri, am adus zâmbete şi fericire în prag de sărbători.

Primii la care am ajuns a fost familia Scuturici. I-am găsit pe toţi acasă de această dată, părinţii şi cei patru copii. Ema (5 ani) e cea mai mare dintre fraţi şi dintre toate cadourile şi-a ales un rucsac negru, iar Marian (3 ani) s-a bucurat foarte mult că a primit ciocolată.

Următoarea oprire a fost la familia Năşcuţiu. Aici a început aventura! Pentru că drumul era imposibil de urcat cu maşinile, ne-am pornit pe jos, cu pachetele în braţe, hotărâţi să le ducem la destinaţie. Pe Eudochia Năşcuţiu am anunţat-o că venim şi şi-a rugat soţul să înhame calul şi să ne ajute la transportul pachetelor.

Impresionant a fost şi la familia Rusnac din Dumitra. Un tată creşte singur trei copilaşi frumoşi. Soţia sa a murit în urmă cu patru ani, pe când avea doar 25 de ani, în urma unui anevrism cerebral. Ilie m-a impresionat până la lacrimi. Un bărbat serios, mândru de copiii lui şi extrem de marcat de moartea soţiei. L-am întrebat cum se descurcă singur cu cei trei feciori. „E greu, dar ne-am obişnuit", mi-a răspuns. Atunci i-am văzut tristeţea din ochi, o privire care cred că nu o să o uit degrabă. Omul a fost atât de copleşit de bucuria copiilor când au primit cadouri, că abia putea să mai vorbească.

Bucurie mare a fost în această seară şi la familia Mare. I-am găsit acasă doar pe Angela şi Cătălin care nici nu au avut cuvinte să ne spună cât de fericiţi sunt că au primit atâtea daruri. Alin era la lecţii de chitară, dar mama ne-a garantat că se va bucura foarte tare că a primit vesta pe care şi-o dorea atât de mult. „Doamne, câte pachete! Nu m-am gândit niciodată. Doamne, în viaţa mea nu am avut atâtea lucruri frumoase" - au fost cuvintele Angelei, căreia nu-i venea să creadă câte cadouri frumoase au primit. Ei nu sunt singurii care au primit daruri.

I-am vizitat astăzi şi pe fraţii Fontul, am trecut şi pe la un băieţel de 11 ani din cartierul Liviu Rebreanu, am trimis cadouri şi în Telciu şi Gersa, dar şi în Bistriţa Bârgăului şi Josenii Bârgăului.

Pe Valea Bârgăului ne-au ajutat la transport cei de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud. „În ce condiţii trăiesc unii oameni, nu îmi vine să cred. Nu mi-a venit să cred că se poate aşa ceva" - sunt cuvintele asistentului şef Ciprian Păcurar, care a rămas impresionat de ceea ce a văzut la Bistriţa Bârgăului şi Josenii Bârgăului.

A fost o zi magică, atât pentru noi voluntarii, cât şi pentru cei la care am ajuns cu cadouri. Istoviţi, dar bucuroşi că ne-am încheiat misiunea cu bine în această seară sperăm că împreună, voluntari şi toţi cei care au făcut donaţii, am putut face Crăciunul mai fericit pentru cei care nu visau asta.

Vreau să mulţumesc voluntarilor de la Asociaţia Impact, celor de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Crucea Roşie şi tuturor celorlalţi voluntari (Nicu, Adrian, Paul, Ana, Mihaela, Marius, Bogdan, Alex ... îmi cer scuze dacă am uitat pe cineva) pentru tot ajutorul pe care l-au dat în aceste zile. 

5080 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro