Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  109 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTOREPORTAJ: DE CRĂCIUN FII MAI BUN – Împreună ați fost minunea de Crăciun!

24/12/2016 10:06:39 Raluca NECHITI  
Bucuriile din ochii unui copil căruia îi dăruiești ceva, un lucru simplu, la care alții nici măcar nu îndrăznesc să viseze, nu poate fi descrisă în cuvinte. Voi, toți cei care v-ați implicat în campania inițiată de Bistrițeanul.ro, ați reușit să faceți o minune pentru sute de copii pe la care moșul nu trece niciodată.

După multă muncă și oboseală, aseară, târziu, spiridușii moșului au reușit să ajungă la ultima familie aflată pe lista campaniei de DE CRĂCIUN FII MAI BUN. 

Toate pachetele adunate și pregătite în ultima săptămână au fost distribuite.

Peste 50 de spiriduși au muncit timp de o săptămână pentru ca ieri diminineață toate pachetele să fie gata pentru a pleca la drum.

Mesagerii Moșului au reușit să ajungă la aproape 50 de case (mai multe cazuri noi intrând chiar și ieri dimineață), făcând fericiți alți 150 de copii din aproape 30 de localități.

Cu ajutorul voluntarilor de la ambulanță, al pompierilor , dar și unor prieteni dragi ai campaniei, din acest an fiind alături de noi și Ovidiu Danci, am reușit să ajungem în toate căsuțele familiilor aflate pe listuța moșului, care au ajuns la reporterii Bistrițeanul.ro.

Anul acesta Campania DE CRĂCIUN FII MAI BUN a început mai repede și spiridușii au reușit să ajungă și la Preventoriul TBC de la Ilișua, săptămâna trecută au ajuns la alte 40 de familii, iar ieri alți 150 de copii din aproape 50 de familii dar și bătrâni singuri au primit vizita moșului.

Campania DE CRĂCIUN FII MAI BUN 2016 s-a încheiat!

Mulțumim tuturor pentru implicare și vă așteptăm și la anul pentru a duce bucurie în sufletele triste. În foto-reportajul de mai jos puteți privi câtă bucurie au adus darurile voastre în sufletul unor copii sărmani, în inima unor părinți necăjiți, dar și în inima spiridușilor moșului, a voluntarilor care au ajuns în casele copiilor și le-au dus darurile voastre.

Deși nu a fost ușor, a fost o muncă titanică, de multe ore și puține ore de somn, ieri dimineață zecile de pachete erau gata pregătite pentru a pleca pe rutele din toate colțurile județului.

Toate pachetele au avut cozonaci pregătiți cu drag de patiserii de la brutăria Alces, dar și pâine proaspătă, tricouri și pulovere dăruite de d-na Viorica Calo, alimentele adunate în campania organizată în magazinele Atlantis, cutii dăruite de cei de la Tub Integral și de Adi, un prieten drag, multe, multe, multe alimente, dulciuri, hăinuțe și jucării dăruite de zeci de bistrițeni din tot județul, dar și de copilașii școlii din Maieru.

Pachetele au fost ambalate cu grijă la Sala Polivalentă, conducerea instituției fiind, ca de obicei, alături de noi.

Bucuria imensă a familiilor care au deschis ușa și s-au trezit în prag cu ajutoarele Moșului a fost uriașă, greu de exprimat în cuvinte...

La fel a fost și bucuria voluntarilor care au reușit să își rupă câteva ore înainte de sărbători să cutreiere județul pentru a împărți cadouri. Pentru sute de copii ați făcut o MINUNE DE CRĂCIUN, le-ați făcut sărbătorile fericite și linișite că au hăinuțe și masa plină.

Să aveți și voi liniște în suflete și sărbători fericite!

7212 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro