Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001008 5
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  108 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Divertisment


VIDEO: Caterincă penală şi farfurii sparte. Prima zi neagră

24/04/2017 23:23:41 Cristina MILEA  
 
Tensiunea, nervii şi înjurăturile nu au lipsit nici în această seară la emisiunea concurs „Chefi la Cuţite”. Bârgăuanca Angie Cobuţ și-a păstrat umorul, chiar dacă tensiunea s-a ridicat la cote alarmant de mari: „Jumătate de oră am belit la osuțele astea!”, iar Nina Rus a fost sigură că va pleca acasă. Cum s-au descurcat cele două bistriţence:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Spionaj culinar, nervi încordaţi la maximum, tensiune cruntă. Bistriţeanca – salvată de un ou...!

19/04/2017 09:27:48 Cristina MILEA  
 
„Orice femeie de serviciu ştie să facă o porţie de paste mai bine ca voi”, a tunat chef Scărlătescu, ieri seară, în emisiunea concurs „Chefi la Cuţite", într-o ediţie marcată iar de nervi, urlete, tigăi aruncate după concurenţi şi mult stres. Una dintre concurentele de pe Valea Bârgăului, a fost salvată în ultima clipă, de un ou...!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Bistrița, în lumini și umbre splendide! Cele mai frumoase fotografii:

18/04/2017 10:07:57 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Fotograful Darius Cîrmaci ne-a încântat sufletele cu imagini surprinse în Bistrița. Multe dintre cadre au avut sute de distribuiri pe Facebook și i-au făcut pe bistrițeni mândri.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Concursul “Chefi la cuţite” – ediţie specială de Paşte, cu gaşca Zurli şi bistriţence în formă

18/04/2017 09:19:06 Cristina MILEA  
 
Delicatesele și-au făcut loc în meniul emisunii „Chefi la cuțite”, în a doua zi de Paşte. După ce s-au înţepat cu ironii și au ciocnit ouă roşii, cele trei echipe au avut drept temă să pregătească un meniu tradițional de Paşte. Cum s-au descurcat cele două concurente din Bistriţa-Năsăud:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Bistriţenii au TALENT, mai ales la dans. Reborn Family a cucerit inimile românilor

14/04/2017 21:08:30 Cristina MILEA  
 
Unul dintre primele numere, în această seară, la emisiunea “Românii au Talent” a fost susţinut de dansatorii de la Reborn. Plini de energie, ritm şi bună-dispoziţie, bistriţenii i-au impresionat pe cei patru juraţi. “A fost nebunie!” a recunoscut Andi Moisescu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Faimosul şi necruţătorul chef Cătălin Scărlătescu, în vizită prin Bistriţa-Năsăud!

13/04/2017 14:38:29 Ioana BRADEA  
 
„Când am fost la preselecţie, la Chefi la cuţite mi-a promis că vine la Păstrăvăria noastră din Romuli. Şi uite că s-a ţinut de cuvânt! Chef Cătălin Scărlătescu a stat două zile la noi, i-am arătat locurile din jur, astăzi am vizitat piaţa din Năsăud... A fost foarte încântat!”, a povestit Nina Rus pentru Bistriţeanul.ro.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: S-a rupt mâţa în două. S-a spart ghinionul

11/04/2017 23:08:38 Cristina MILEA  
 
Cea mai dificilă probă în emisiunea concurs Chefi la Cuţite le-a oferit celor două maestre într-ale bucătăriei de pe meleagurile noastre o nouă provocare. Angie Cobuţ şi Nina Rus au avut de gătit mâncare de post. Una dintre ele a înregistrat o victorie istorică:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: S-a lăsat cu vărsare de sânge. O concurentă din Bistriţa - cât pe-aci să părăsească "Chefi la Cuţite"

10/04/2017 23:26:31 Cristina MILEA  
 
S-a lăsat din nou cu urlete astă-seară, la emisiunea „Chefi la Cuţite” – show-ul culinar urmărit de milioane de români în care evoluează şi două maestre într-ale bucătăriei din Bistriţa – Nina Rus şi Angi Cobut. A fost rândul Ninei să izbucnească în plâns: „Dacă-s de la ţară nu înseamnă că-s cea mai proastă! Îi dau o tigaie-n cap şi plec acasă!”
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Nu ratați o întâlnire cu Wall-E, cu arca lui Noe și nici lupta între Ironman și Țestoasele Ninja!

08/04/2017 14:09:37 Raluca NECHITI  
 
Casa Argintarului găzduiește în acest final de săptămână o nouă expoziție inedită, a Asociației Brickenburg - expoziția de primăvară Lego! Copiii pot admira sute de mii de piese lego care recreează personaje îndrăgite, se pot juca ore în șir, iar adulții au parte și ei de o surpriză!
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: A sfidat gravitaţia, întruchipând pe scenă un dans de excepţie, în rolul unui cosmonaut!

06/04/2017 23:55:10 Cristina MILEA  
 
Mobilitate şi echilibru, idei fabuloase, cosmonauţi în strălucitoare costume argintii – cu alte cuvinte, un moment senzaţional interpretat de Maia Burdea Balazs, în vârstă de 9 ani, din Bistriţa, în marea finală la Next Star!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Război total în bucătărie. Fluturii mov tatuaţi pe spate i-au adus noroc

04/04/2017 23:21:02 Ioana BRADEA  
 
„Mi-am pregătit o tunică specială ca să-mi poarte noroc!”, a subliniat Angie Cobuţ din Bistriţa, dezvelindu-şi spatele pe care şi-a tatuat câţiva fluturi mov, în ton cu culoarea echipei. A reuşit să-i surprindă din nou pe cei trei chefi, dar şi pe colegi. În concurs, bârgăuanca a clacat, şi-a pierdut cumpătul şi s-a transformat într-un uragan.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Nervi, înjurături, vase trântite pe jos...! A început războiul la cuţite pentru două bucătărese din Bistriţa-Năsăud

03/04/2017 23:00:39 Ioana BRADEA  
 
Au ajuns până în faza confruntărilor, din sute de concurenţi au rămas doar 18, dar greul abia acum începe! Cele trei echipe din care fac parte şi două bistriţence au avut de pregătit mâncare specifică din Italia, Franţa şi China. În timp ce Nina Rus din Romuli a scăpat de emoţii, Angie Cobuţ a intrat la duel: „Mă simt inutilă...!”
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Fantastic! Un dansator din Bistriţa a făcut senzaţie la “Românii au Talent”

02/04/2017 10:02:20 Cristina MILEA  
 
Dansează împreună de doar 6 luni, însă momentul lor a atins perfecţiunea! Milioane de telespectatori au urmărit la „Românii au talent” un emoţionant moment de dans contemporan pus în scenă de Marius Moldovan din Bistriţa şi Hera Alexandra Zaulet – studenţi la UNATC în Bucureşti.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Inedit! Colegiul Infoel a găzduit primul campionat de „League of Legends” în Bistriţa!

01/04/2017 11:27:50 Ioana BRADEA  
 
Jocul video care a înnebunit milioane de oameni în lume, stabilind recorduri incredibile (27 de milioane l-au jucat, în ianuarie 2014, într-o singură zi, 7.5 milioane de jucători fiind conectați în același timp) îşi face loc, treptat şi la Bistriţa. Ieri s-a desfăşurat finala primului campionat la Infoel. Inclusiv directoarea şcolii a urmărit-o.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: În Bistriţa, talentul nu are limite! O fetiţă cu handicap locomotor a făcut senzaţie la Next Star

31/03/2017 11:18:49 Cristina MILEA  
 
Maia Burdea Balazs nu are decât 9 ani, este din Bistrița şi – în ciuda faptului că s-a născut cu un handicap locomotor – a ajuns cu multă muncă, efort și ambiție, la o performanța incredibilă!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Scărlătescu și Dumitrescu „au pus stăpânire” pe cele două bistrițence de la „Chefi la Cuțite”

29/03/2017 09:40:32 Bianca SARA  
 
Cele două bistrițence care participă la „Chefi la Cuțite”, Nina Rus, managerul Păstrăvăriei Romuli și Angela Cobuț, o bârgăuancă stabilită în Spania, au ajuns în echipele chefilor Dumitrescu și respectiv Scărlătescu. Cele două i-au convins pe chefi să le ia în echipele lor cu o cremă de brânză și un mic dejun.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO -Trei bistrițeni la „Chefi la Cuțite”. Descendentul boierului Bazilescu din Colibița a rezistat doar o emisiune

28/03/2017 09:10:53 Bianca SARA  
 
Trei bistrițeni și-au încercat norocul la „Chefi la Cuțite”. Printre ei se numără și un bucătar de 33 de ani, descendent al boierului Bazilescu, care muncește și trăiește în Colibița. Deși a obținut cele trei cuțite cu „mâncarea săracului”, acesta a rezistat doar o emisiune.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Loredana, cucerită de o mică balerină de la Școala de Balet Ovidiu Danci și răsfățată cu Produs în Bistrița-Năsăud

27/03/2017 16:03:29 Claudia ANDRON  
 
O micuță balerină de la Școala de Balet Ovidiu Danci din Bistrița a impresionat-o pe Loredana Groza cu câțiva pași de balet făcuți cu grație desăvârșită. Diva a primit și un dar Produs în Bistrița-Năsăud. Află toată povestea:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Splendid! A înflorit laleaua pestriţă în Pădurea din Şes!

24/03/2017 11:39:14 Ioana BRADEA  
 
Oamenii locului o numesc Floarea de Şah, oamenii de ştiinţă îi spun „Fritillarea Meleagris”, noi o cunoaştem drept Laleaua pestriţă... De câteva zile, peisaje spectaculoase la o aruncătură de băţ de Bistriţa. Primele imagini au apărut deja pe grupurile de socializare:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO - SPECTACULOS! O tânără din Bistrița a reprodus scena principală din filmul „La dolce vita” din pastă de zahăr

24/03/2017 10:41:13 Bianca SARA  
 
Crina Biriș, o tânără din Bistrița a reprodus scena principală din filmul „La dolce vita” folosind pasta de zahăr. Impresionanta lucrare a fost expusă la Sibiu, în cadrul unui eveniment dedicat patiserilor și cofetarilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Chefii la cuţite au rămas fără cuvinte. Angi Cobut a făcut senzaţie cu dezinvoltura şi râsul ei molipsitor: Să ne probăluim înainte...!

13/03/2017 23:39:32 Ioana BRADEA  
 
Spontană, debordând energie şi veselie prin toţi porii, împrăştiind în jur hohote de râs molipsitor – o bârgăuancă absolventă a Liceului „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului şi a Universităţii Babeş-Bolyai – a făcut senzaţie astă-seară. A cucerit, în final două cuţite şi i-a lăsat pe toţi mască:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Vrea să se mărite şi face EA primul pas! O bistriţeancă focoasă îl cere în căsătorie, fără jenă, pe faimosul Chef Scărlătescu

13/03/2017 11:06:38 Cristina MILEA  
 
„Adio burlăcie! Gata, strângem bani de nuntă pentru Chef Scărlătescu!”, anunţă cei de la Antena 1 care dezvăluie o parte din culisele emisiunii de astă-seară – „Chefi la cuţite”. O bistriţeancă îi „trânteşte” inelul pe masă lui Chef Scărlătescu şi face un show de zile mari.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Se caută îndrăgostitul suprem! Un bistrițean a scos din buzunar 900 lei pentru un buchet de flori!

09/03/2017 14:07:35 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Cine zice că bistrițeanul e zgârcit sau cumpătat, să ia aminte: un bărbat a intrat ieri într-o florărie și nu s-a mai uitat la bani. A cerut cei mai mândri trandafiri, dar și cei mai mulți: 101!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Tulai, Doamne! Ravioli de casă reinterpretaţi, umpluţi cu păstrăv afumat!

27/02/2017 20:51:34 Ioana BRADEA  
 
Înarmată cu o sticlă de ţuică, în opinci şi costum popular – Nina Rus, managerul de 36 de ani care conduce Păstrăvăria Romuli a făcut senzaţie astă-seară la emisiunea „Chefi la cuţite”. Mâncarea sofisticată şi savuroasă gătită de Nina Rus i-a cucerit pe cei trei chefi care i-au acordat punctaj maxim şi şansa de a trece mai departe.
citește tot articolul [ 0 comentarii

SĂPTĂMÂNA (LA) MIȘTO: Consilierii municipali vor cuibușor de... audiențe și însemne pe clădire!

26/02/2017 18:29:42 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Când Bistrița se împrumută din nou și din nou, când creditele bancare reprezentate de sume de ordinul milioanelor de euro devin realitate, consilierii municipali vor și ei un spațiu al lor. Un birouaș, acolo, cât să aibă unde primi oamenii care i-au ales. Și încă ceva: să scrie, frumos, pe clădire „Consiliul Local Bistrița”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

SĂPTĂMÂNA (LA) MIȘTO: Bistrițeanul care aprinde lumina în Parlament

19/02/2017 17:15:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Parlamentarii României sunt cunoscuți pentru ipostazele în care apar în timpul ședințelor: dormind sau... deloc. Prea puține sunt ședințele în timpul cărora sala e plină. Poate doar când apare Klaus Iohannis, dar și într-o ședință cu președintele României prezent, sala se golește rapid. Ionuț Simionca se remarcă și prin punctualitate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Bistrițenii îl atacă pe Crețu prin mesaje pe pancarte! Vizate, pârtia de schi și Podul Berăriei

16/02/2017 15:14:45 Ana ȘTEFĂNEL  
 
În această dimineață, cine a trecut prin zona Podului Berăriei a făcut o oprire „amuzantă”. Cineva a lăsat acolo o pancartă prin care atacă două proiecte ale primarului Ovidiu Crețu: podul Berăriei și pârtia de schi din Wonderland.
citește tot articolul [ 0 comentarii

La cuţite! Bistriţenii încearcă să cucerească inimile unor neîndurători chefi din Bucureşti

15/02/2017 13:47:02  
 
Pasionată de schi şi bucătărie, Nina Rus de la Păstrăvăria RIN din Romuli va încerca să topească inimile celor 3 bucătari neîndurători care taie şi spânzură la Antena 1, în emisiunea concurs „Chefi la Cuţite”. Nina Rus nu este singura bistriţeancă dispusă să câştige marele premiu!
citește tot articolul [ 0 comentarii

SĂPTĂMÂNA (La) MIȘTO: Ne paște Aquaparkul!

12/02/2017 12:41:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Dacă ați schiat iarna asta, sigur nu ați făcut-o pe Dealul Cocoșului. Peste cele 7 milioane de euro s-a așternut un strat gros de noroi. Nu-i nimic! Mai încercăm încă o dată cu un Aquapark.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Club de vacanţă la Palatul Copiilor!

06/02/2017 16:01:52  
 
În lipsa unor activităţi care să provoace, vacanţa care a început azi pentru elevii din Bistriţa poate trece aproape pe neobservate sau chiar să devină plictisitoare. „Clubul de vacanţă” reprezintă o iniţiativă energică menită să adune câteva dintre alternativele care ar putea face din această vacanţă una „altfel”.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro