Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  75 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Tulai, Doamne! Ravioli de casă reinterpretaţi, umpluţi cu păstrăv afumat!

27/02/2017 20:51:34 Ioana BRADEA  
Înarmată cu o sticlă de ţuică, în opinci şi costum popular – Nina Rus, managerul de 36 de ani care conduce Păstrăvăria Romuli a făcut senzaţie astă-seară la emisiunea „Chefi la cuţite”. Mâncarea sofisticată şi savuroasă gătită de Nina Rus i-a cucerit pe cei trei chefi care i-au acordat punctaj maxim şi şansa de a trece mai departe.

Chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o întâlnire de zile mari astă-seară: emisiunea culinară difuzată la Antena 1 a început astă-seară cu o apariție memorabilă - Nina Rus din Romuli, care şi-a îmbrăcat cămaşa populară veche de 100 de ani, şi-a încălţat şi opincile şi a răspândit în jur o grămadă de optimism şi bună-dispoziţie, mai ales când a mai scăpat câte un "Tulai Doamne!"

Nina Rodovica Rus i-a cucerit instantaneu pe cei trei jurați cu o impresionantă reţetă - Ravioli de casă reinterpretaţi, umpluţi cu păstrăv afumat, cu măsline şi capere: “Am pregătit ravioli de casă, umplut cu păstrăv afumat, ricotta şi capere. Am făcut un aluat un două culori şi nişte ravioli reinterpretaţi cu umplutură şi cu sos pe bază de cognac flambat cu roşii, aromatizat cu usturoi şi cimbrişor. La noi la ţară, dacă vin domnii mari, parcă ne desconsideră un pic, dar se poate şi la noi mânca...” a precizat Nina Rus iar dacă ar fi să luăm în considerare comentariile celor care le trec pragul - la Păstrăvăria Romuli se mănâncă foarte bine.

"Sunt manager la un mic restaurant, în Romuli, lângă Păstrăvărie... Urmează să deschidem aici şi o pensiune..." le-a explicat Nina Rus celor trei maeştri care au promis solemn că vor trece şi ei pragul păstrăvăriei cât de curând.

Toată familia a venit apoi în platou să-i cunoască pe juraţi care au fost impresionaţi de costumele bistriţenilor, pe care le-au şi încercat. "Pentru mine, acest cuţit înseamnă un pas foarte mare, vreau să dezvolt restaurantul şi să demonstrez că se poate şi la ţară, nu doar la oraş" a mai spus Nina Rus.

Telespectatorii au aflat şi inedita poveste de dragoste pe care o trăieşte Nina Rus. Tânăra în vârstă de 36 de ani s-a căsătorit la vârsta de 16 ani, fără să aibă acordul părinţilor săi şi a avut de trecut testul suprem în faţa soacrei, pe cae a lăsat-o fără cuvinte.

Suntem căsătoriţi de 20 de ani acum. Am terminat liceul la seral, am terminat şi facultatea şi vreau să-i demonstrez tatălui meu că i le-am făcut pe toate pe plac... Nu regret nimic, nu aş schimba nimic. Dacă aş da timpul înapoi tot aşa aş face...” le-a mărturisit Nina Rus.

AICI puteţi vedea cum arată reţeta gătită de Nina Rus dar şi reacţiile celor trei maeştri bucătari care au gustat această originală delicatesă.

25575 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro