Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  86 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Spionaj culinar, nervi încordaţi la maximum, tensiune cruntă. Bistriţeanca – salvată de un ou...!

19/04/2017 09:27:48 Cristina MILEA  
„Orice femeie de serviciu ştie să facă o porţie de paste mai bine ca voi”, a tunat chef Scărlătescu, ieri seară, în emisiunea concurs „Chefi la Cuţite", într-o ediţie marcată iar de nervi, urlete, tigăi aruncate după concurenţi şi mult stres. Una dintre concurentele de pe Valea Bârgăului, a fost salvată în ultima clipă, de un ou...!

Proba probelor, proba culorilor - la concursul Chefi la Cuţite, ieri seară, când echipele din care fac parte şi două bistriţence au avut de trecut cel mai greu examen al sezonului. O probă aparent banală - a aruncat totul în aer, pentru că cei trei chefi sunt cei care se implică în mod direct în alegeri, având de gătit folosind ingrediente în culori.

Echipa Ninei Rus a primit să gătească folosind alb şi negru, echipa Angelei Cobuţ a primit verde şi galben în timp ce a treia echipă – roşu cu portocaliu.

Juraţii au fost de această dată analişti financiari, fapt care i-a dezamăgit pe chefi, acuzându-i pe aceştia de lipsă de creativitate.  Mai mult, preparatele propriilor concurenți i-au adus în pragul disperării pe Scărlătescu și Bontea: „Orice femeie de serviciu ştie să facă o porţie de paste mai bine ca voi”, a tunat chef Scărlătescu după ce a degustat fiecare preparat, cu nervii întinşi la maximum.

Nina Rus, administratorul Păstrăvăriei Romuli, a gătit un sos acrişor şi a intrat în gura celorlalţi colegi care nu au ştiut să răspundă chefului dacă e acru de la vin sau de la lămâia verde.

Angi doarme-n papuci... A fost o zi foarte ciudată”, s-a plâns Chef Scărlătescu – prezent zilele trecute în Bistriţa-Năsăud – dar i-a oferit, în schimb, o surpriză de proporţii!

Dar ce poate fi mai dureros decât să jurizezi realizările celor pe care îi vrei în marea finală și să descoperi că preparatele lor sunt dezastruoase...? Cei doi mentori care au ajuns la baraj sunt descumpăniți de felul în care arată și în care se prezintă elevii lor. Ceea ce trebuia să fie un adevărat galop de sănătate pentru cei care se visează chefi, s-a dovedit a fi o mare piatră de încercare. Nici măcar unul dintre concurenți nu a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați, iar farfuriile prezentate de aceștia au fost catalogate de „judecători” drept foarte slabe.

Dacă Nina Rus şi echipa sa portocalie a scăpat de emoţiile unui duel, echipa Angelei Cobuţ şi cea a chefului Sorin Bontea au fost nevoiţi să continue competiţia şi să-şi demonstreze din nou talentul culinar, gătind paste.

Fiecare piere pe graiul lui, eu am pierdut în seara asta pe graiul meu...”, a exclamat Angie Cobuţ de pe Valea Bârgăului, care s-a trezit nevoită să facă faţă unei crunte dezamăgiri: farfuria de paste gătită de bistriţeancă a fost una dintre cele mai slabe astfel încât ea şi o concurentă din echipa adversă au intrat într-un alt doilea duel – în care a avut de gătit mic dejun...

A salvat-o, pe ultima sută de metri, oul gătit cu mai mult gust, iar Angie a reuşit să treacă în etapa următoare, după o seară în care tensiunea printre cuţite a fost maximă...

6964 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro