Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  55 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FOTO/VIDEO: Inedit! Colegiul Infoel a găzduit primul campionat de „League of Legends” în Bistriţa!

01/04/2017 11:27:50 Ioana BRADEA  
Jocul video care a înnebunit milioane de oameni în lume, stabilind recorduri incredibile (27 de milioane l-au jucat, în ianuarie 2014, într-o singură zi, 7.5 milioane de jucători fiind conectați în același timp) îşi face loc, treptat şi la Bistriţa. Ieri s-a desfăşurat finala primului campionat la Infoel. Inclusiv directoarea şcolii a urmărit-o.

Zeci de elevi, alături de profesorii Constantin Rusu (cel care a venit cu ideea organizării unui asemenea inedit campionat) şi directorul educativ al colegiului, Alina Pop, au urmărit cu sufletul la gură – dintr-o sală alăturată – semifinala desfăşurată ieri, la Colegiul Infoel – care a găzduit un inedit campionat al faimosului joc video „League of Legends”.

Fiind zile mai lejere, în săptămâna Şcoala Altfel, ne-am gândit că ar fi interesant să organizăm un campionat League of Legends”, a povestit pentru Bistriţeanul.ro Constantin Rusu, iniţiatorul acestui eveniment care s-a bucurat imediat de succes în rândul elevilor din clasele a X-a şi a XI-a.

Timp de patru zile, 20 de echipe de liceeni s-au înfruntat, ieri având loc semifinalele şi finala. Profesorul Constantin Rusu a aflat chiar de la elevi că acesta este unul dintre cele mai populare jocuri printre elevii colegiului.

În fapt, jocul video online de tip Multiplayer online battle arena (MOBA) dezvoltat și comercializat de Riot Games pentru Microsoft Windows și MAC OS – a fost considerat de celebra revistă Forbes, în 2012, drept „cel mai jucat joc pe calculator din America de Nord și Europa din punct de vedere al orelor petrecute în joc”. 

Peste 67 de milioane de persoane au jucat League of Legends, în ianuarie 2014, iar recordurile nu se opresc aici: jocul a fost jucat de 27 de milioane de persoane într-o singură zi, iar 7.5 milioane de jucători au fost conectați în același timp.

Jucătorii de League of Legends, au numele de „invocatori”, controlând un singur caracter (numit campion), au abilități unice și alături de echipa lor, trebuie să distrugă nexus-ul echipei adverse. Fiecare joc de League of Legends este unic, toți campionii sunt destul de slabi, la început, progresând în timp, acumulând aur și experiență în timpul jocului.

League of Legends a generat o comunitatea competitivă activă aflată în continuă creștere, în Europa și în America de Nord, Riot Games organizând adevărate League of Legends Championship Series, care constă în întrecerea a 8 echipe profesioniste de pe fiecare continent.

Competiții regionale asemănătoare există şi în China, Coreea, Taiwan și Asia de Sud – acestea finalizându-se cu un anual Campionat Mondial de League of Legends, care în 2013 a avut un premiu de 1 milion de dolari și a atras peste 32 de milioane de vizitatori online.

4151 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro