Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: Chefii la cuţite au rămas fără cuvinte. Angi Cobut a făcut senzaţie cu dezinvoltura şi râsul ei molipsitor: Să ne probăluim înainte...!

13/03/2017 23:39:32 Ioana BRADEA  
Spontană, debordând energie şi veselie prin toţi porii, împrăştiind în jur hohote de râs molipsitor – o bârgăuancă absolventă a Liceului „Radu Petrescu” din Prundu Bârgăului şi a Universităţii Babeş-Bolyai – a făcut senzaţie astă-seară. A cucerit, în final două cuţite şi i-a lăsat pe toţi mască:

Arbitră de fotbal? Preoteasă? O doamnă foarte drăguţă care va fi prima şi ultima ta dragoste...!” Cei trei juraţi de la emisiunea-concurs „Chefi la cuţite” au încercat zadarnic să ghicească oare cine le-a gătit un asemenea amestec de bucătărie românească şi mediteraneană stropit din belşug cu usturoi, pe un pat de mămăliguţă prăjită.

În faţa lor şi-a făcut apariţia frumoasa Angela Cobut, de 41 de ani, economistă originară din Prundu Bârgăului, care le-a povestit că trăieşte de 20 de ani în Alicante, unde a ajuns în urma unei călătorii plină de aventuri.

Le-a gătit un platou pescăresc, pe pat de „coleşiţă prăjită”, mărturisind că a condus o firmă de catering foarte mare, a lucrat mereu, veşnic a avut 2, 3 joburi, veşnic a studiat, însă în acest an a decis că face pauză şi renunţă la tot, preferând în schimb doar să călătorească şi să străbată lumea în lung şi-n larg.

Vorbesc trei limbi, pictez, lume zice că foarte bine... scriu o carte...!”, a mai explicat Angela Cobut care şi-a pus în cap să se mărite cu chef Cătălin Scărlătescu şi să-i pună la picioare casa cu „pereţi de cristal”, dar şi maşina personală decapotabilă pe care o conduce, chit că este „mică cât o poşetă”.

Angi şi-a presărat discursul cu regionalisme şi ardelenisme - spre hazul celor trei juraţi. Mai mult, chef Florin Dumitrescu şi Sorin Bontea au îmbrăţişat-o exclamând că se bucură mult că Angi Cobut a apărut în viaţa lor: „De când am aşteptat să vină cineva să-l ia! De când v-am aşteptat în viaţa noastră! Aveţi binecuvântarea noastră...!”

Apriga bistriţeancă i-a oferit şi inelul de logodnă lui Chef Scărlătescu, dovedindu-se îngăduitoare: „Ne probăluim întâi, să vedem dacă ne înţelegem...!”, a promis bistriţeanca.

În final, a cucerit două dintre cuţite, calificându-se în etapa următoare a concursului: 

Foto / Video: Chefi la cuţite

 

28096 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro