Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Nervi, înjurături, vase trântite pe jos...! A început războiul la cuţite pentru două bucătărese din Bistriţa-Năsăud

03/04/2017 23:00:39 Ioana BRADEA  
Au ajuns până în faza confruntărilor, din sute de concurenţi au rămas doar 18, dar greul abia acum începe! Cele trei echipe din care fac parte şi două bistriţence au avut de pregătit mâncare specifică din Italia, Franţa şi China. În timp ce Nina Rus din Romuli a scăpat de emoţii, Angie Cobuţ a intrat la duel: „Mă simt inutilă...!”

Tema de astă-seară, în emisiunea-concurs Chefi la Cuţite a fost bucătăria internaţională, cei 18 concurenţi având de gătit trei variante de preparate din Italia, Franţa şi China.

Nina Rus din Romuli alături de colegii săi din echipa lui chef Florin Dumitrescu au avut de gătit o delicatesă a bucătăriei franţuzeşti: cocovan. „Sunt foarte supărată pe chef Scărlătescu, mi-am dorit să fiu în echipa lui, şi pentru că m-a refuzat – nu mai vorbesc cu el!”, a răbufnit Nina Rus care, de altfel, a şi intrat într-un mic conflict cu Florin Dumitrescu, exclamând că se aştepta la cu totul altceva, găsind, în schimb haos şi dezorganizare totală...

Cealaltă bistriţeancă – Angie Cobuţ, calificată în echipa lui Cătălin Scărlătescu s-a arătat la fel de jovială şi optimistă, deşi vizibil emoţionată: „Atâta mi-s de dragi colegii mei, atâta-s de bunuci...! Sau îi văd eu aşa!”, a exclamat bârgăuanca, în timp ce chef Cătălin Scărlătescu a subliniat că „este o echipă pe care şi-o doreşte oricine! Îi iubesc!”. Ei au decis să-şi impresioneze juraţii cu orez prăjit cu fructe de mare, oferind un platou impresionant.

Aşa cum era de aşteptat, au apărut şi primele probleme între concurenţi. Unii s-au crezut superiori, au vorbit prea mult şi au muncit prea puţin, în timp ce alţii au fost consideraţi prea... retraşi! Nici chefii care au coordonat activitatea echipelor nu au scăpat de nervi, tachinându-se, enervându-se şi izbucnind în ţipete de furie împotriva greşelilor observate la unii concurenţi. 

Cu 6 farfurii de apreciere – prima probă a fost câştigată de echipa din care face parte Nina Rus, în timp ce echipa Angelei Cobuţ a cucerit din partea juraţilor doar 4 farfurii... Tensiunea mare din platou a făcut-o pe bârgăuanca Angie Cobuţ să cedeze, la un moment dat, şi să izbucnească în plâns. „Mă simt inutilă, simt că nu am făcut nimic. Sunt economistă, nu bucătar. Mă demoralizează treaba asta...”, a suspinat Angie.

Iar în timp ce Nina Rus din Romuli a scăpat de emoţii, Angie Cobuţ a intrat la duel şi a fost nevoită să mai suporte o probă eliminatorie de gătit contra-cronometru în urma căreia un concurent a părăsit competiţia. „Atâta mi-am dorit! Să n-o fac pe mama de minune! Să nu-l fac pe chef Scărlătescu de minune...!"

Din fericire, Angie a reuşit să depăşească exigenţele juraţilor şi a obţinut 13 puncte din 14 la duel, astfel încât ambele bucătărese din Bistriţa-Năsăud vor putea fi admirate la cratiţă şi în etapele viitoare ale competiţiei.

6843 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro