Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001008 6
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Divertisment


SĂPTĂMÂNA LA MIȘTO: Bistrițenii sunt ironici şi creativi, în ton cu toată România. Cele mai inspirate mesaje de pe pancarte:

05/02/2017 13:28:12 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Azi nu prea e la mișto textul. Este în concordanță cu tot ceea ce se întâmplă în România în timpul celei mai creative revoluții, așa cum au fost numite mișcările de stradă. Zilele acestea am făcut colecție de mesaje inspirate care s-au văzut pe străzile din municipiu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Misiune în Ţara Minunilor! Un profesor universitar a încercat pârtia din Wonderland. Imagini de vis

29/01/2017 15:49:51 Ioana BRADEA  
 
Imagini de vis de pe pârtia din Wonderland – surprinse de pe schiuri, într-o viteză ameţitoare – au smuls deja sute de aprecieri şi mii de vizionări din partea bistriţenilor care aşteaptă cu sufletul la gură deschiderea oficială a pârtiei, pe 7 februarie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

SĂPTĂMÂNA (LA) MIȘTO: Geanta de fițe care le-ar face geloase pe Udrea și ex-Columbeanu se află în... Sîngeorz-Băi!

29/01/2017 14:30:40 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Acum mulți ani, o tânără frumoasă și înaltă intra în magazinele de lux din München și își punea genți în cap, crezând că sunt căciuli. În trecutul ceva mai apropiat, o altă blondă cădea în „boala” genților de sute de mii de euro. Săptămâna aceasta, operațiunea „geanta” revine, chiar la Bistrița!
citește tot articolul [ 0 comentarii

SĂPTĂMÂNA (LA) MIȘTO: Legătura dintre Bistrița, Donald Trump și Radu Mazăre

22/01/2017 14:17:45 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Nu te duce nici gândul unde te duce obiectivul. După ce un deputat de Bistrița-Năsăud a ajuns în Washington Post, bistrițenilor nu le mai lipsește nimic. Avem legături până la Donald Trump.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Oaspeţi de seamă pe râul Bistrița...!

19/01/2017 13:22:53 Ioana BRADEA  
 
De obicei se cuibăresc prin Asia sau America de Nord, dar îşi mai fac de cap uneori şi prin țările Europei Centrale și de Sud. Zilele trecute au fost admirate şi surprinse în flagrant pe râul Bistriţa Ardeleană!
citește tot articolul [ 0 comentarii

SĂPTĂMÂNA (LA) MIȘTO: Îngheață apele de grija pârtiei! Veverița e tot singură...

15/01/2017 22:26:00 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Retrospectiva săptămânii aduce evenimente de importanță majoră. Veverița din parc e o adevărată comoară pentru orașul nostru, asta e clar. Nici cu Aquabis nu ne e rușine. Întrebarea e: care e minciuna care a înghețat apa în țevi? Să fie legată problema de Dealul Cocoșului?!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cătălin Bordea vine la Bistrița cu un show de STAND-UP de neratat!

12/01/2017 12:35:02  
 
Unul dintre pionierii spectacolelor de stand-up din România vine mâine la Bistrița. Bordea promite să încingă sala cu hohote de râs, dar nu vine singur. O are alături pe finalista iUmor, Ana Maria Calița și Teodora Nedelcu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Şi-au strâns maşinuţele, uitând de impresia artistică la care bistriţenii ţin atât de mult...!

09/01/2017 13:33:17 BISTRIȚEL  
 
Firma care a amenajat un mini-parc de distracţie cu maşinuţe care s-au tot tamponat în perioada sărbătorilor de iarnă, în capătul Pietonalului Liviu Rebreanu – şi-a strâns catrafusele, ieri seară. Probabil că le-a ajuns şi lor frigul la os şi au constatat că e cazul să se mute pe meleaguri mai însorite. Dar au uitat de impresia artistică...!
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Aşa ceva n-aţi mai văzut...! Cea mai tare petrecere a anului

07/01/2017 11:16:22 Ioana BRADEA  
 
S-a întâmplat ieri, în Mega-Parkul din Sîngeorz-Băi care a găzduit, aşa cum se întâmplă de câţiva ani încoace, o petrecere de pomină. Îmbrăcat într-un costum popular de toată frumuseţea, la „cea mai tare petrecere a anului” a luat parte inclusiv unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi sportivi ai României.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: Mai mulți șoferi bistrițeni au ieșit la distracție! Nici mașina de deszăpezit nu a putut să-i oprească

05/01/2017 13:33:36 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Aseară, în zona Poligonului, mai mulți șoferi bistrițeni au ieșit la o seară de... drifturi. Mașina de deszăpezire care a ajuns în zonă n-a reușit să îi oprească din distracție.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Firoana de la Rebrișoara a făcut senzație în noaptea dintre ani! A plecat acasă cu mii de euro!

03/01/2017 09:23:12 BISTRIȚEL  
 
Un nume sonor ca cel al Firoanei de la Rebrișoara nu a putut să lipsească de pe lista invitaților de Revelion. Deși o femeie ocupată, Firoana a reușit să își facă timp și să apară în fața bistrițenilor aflați la restaurantul Giulia. Mereu inventivă, Firoana a reușit să impresioneze prin vorbele... de duh și cântecele sale.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Un primar dintr-un sătuc bistrițean vrea să le ofere tinerilor distracție de sărbători!

02/01/2017 09:02:24 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Îmbulgăreală, săniuș sau distracție pe ATV-uri! Dacă nu au parcuri de distracție, primarul din Parva vrea să le dea ocazia oamenilor din comunitatea pe care o reprezintă să se bucure de zăpadă. Ioan Strugari îi invită astăzi pe părveni să se simtă bine și să profite de zilele libere.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Este INTERZIS să plângeţi sau să strănutaţi în ultima zi a anului! Aduce ghinion

31/12/2016 16:48:05 Ioana BRADEA  
 
Nimeni nu are voie să măture azi, să scoată gunoiul din casă (pentru că se duce şi norocul pe apa Sâmbetei), nimeni nu trebuie să plângă sau să strănute! Aduce ghinion! Nu aveţi voie să spargeți pahare, să folosiţi foarfeca sau să aveți în casă, la vedere, calendare ale anului viitor. Doar fetele au voie să schimbe două vorbe cu porcii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Surprize, bani, dragoste în 2017. Ce ne rezervă astrele în 2017

31/12/2016 11:13:45 Ioana BRADEA  
 
„Ai răbdare, şi vei fi răsplătit înzecit” ar fi sintagma ce caracterizează anul 2017 care promite că certurile şi turbulenţele ultimilor ani se vor termina curând. Unii se apucă de explorat spaţiul cosmic, din confortul propriei case, alţii ies în lume, căutând răspunsuri şi noi orizonturi. Oricum ne-am suci, suntem sub semnul comunicării:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Vedetele din România îşi petrec Revelionul la Colibiţa. Ce i-a spus primarul Creţu lui Dragoş Pătraru (Starea Naţiei) despre veveriţe

29/12/2016 19:44:12 Ioana BRADEA  
 
Aflat la Bistriţa de câteva zile, după o conferinţă susţinută ieri seară la Metropolis, Dragoş Pătraru (prezentatorul emisiunii Starea Naţiei difuzată de Digi 24) a venit azi şi la Casa cu Lei, din admiraţie pentru Virginia Linul. Vedeta TV a stat retras în mulţime până când primarul Ovidiu Creţu l-a invitat în faţă cu o replică greu de refuzat:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Lucian Luca, bistrițeanul care a devenit viral, a strâns aproape 2 milioane de vizualizări pe Facebook după ce l-a «certat» pe Klaus Iohannis!

25/12/2016 19:01:33 Facebook POLICE  
 
„Nu mă las până fac eu guvernanții ăștia să pomenească de numele meu”, transmite Lucian Luca pe Facebook. Este un tânăr bistrițean care lucrează în Germania și obișnuiește să posteze videoclipuri pe Facebook, filmulețe prin care critică sistemul politic românesc și administrația românească.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Securitatea te cheamă la vânătoare de coduri!

21/12/2016 09:02:32  
 
Completează harta cu coduri pe care le obții din 7 localuri partenere din Bistrița și poți câștiga gratuități la primul joc de evadare din oraș! Securitatea este cea mai nouă metodă de petrecere a timpului din Bistrița. Imaginează-ți: ești blocat în camera Arhivei Securității, unde sunt depozitate o serie de dosare cu informații compromițătoare.
citește tot articolul [ 0 comentarii

O nouă preselecţie Next Star, la Palatul Copiilor!

20/12/2016 13:49:47  
 
Un eveniment extraordinar şi celebru are loc în România! Echipa „Next Star” începe preselecţiile pentru cel de-al 8-lea sezon! Şi copiii din Bistriţa sunt invitaţi să participe la acest concurs, dacă au talent, dacă se simt deosebiţi în anumite domenii şi dacă doresc să arate românilor abilităţile lor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Astăzi se deschid porțile Securității, primul joc de evadare din Bistrița. Ai indicii și o oră la dispoziție să evadezi

19/12/2016 09:27:14 Claudia ANDRON  
 
Bistrița devine un oraș din ce în ce mai interesant. Dacă până acum găseai doar în orașele mari jocuri de evadare destinate celor pasionați de jocuri de inteligență, de astăzi ai o astfel de provocare și în Bistrița. AFLĂ care sunt regulile jocului și cum îți poți face o rezervare cu gașca:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Yasmina Butilă – asaltată de admiratoare uluite, la prima sa apariţie publică după câştigarea trofeului Next Star

18/12/2016 11:29:47 Ioana BRADEA  
 
Ieri seară, în culisele spectacolului caritabil pus la cale de majoretele de la Cheers – micuţa Yasmina Butilă a fost asaltată de admiratoare. Majoretele au insistat să-şi facă poze cu ea, au rugat-o „să facă podul” şi au asaltat-o cu întrebări curioase: „Tu chiar ai oase...?!”, „Da!”, „Eşti sigură?!?”. Ce îşi doreşte Yasmina de la Moş Crăciun:
citește tot articolul [ 0 comentarii

SENZAŢIONAL: Yasmina Butilă este marea câştigătoare Next Star! Însuşi Ilie Năstase i-a înmânat trofeul (FOTO/VIDEO)

15/12/2016 23:57:25 Ioana BRADEA  
 
„Marele premiu de 20.000 de euro? Nu putem să ne gândim la aşa ceva. Mai avem mult de muncit până să ajungem acolo”, afirma în septembrie mama Yasminei Butilă, fetiţa de 10 ani care a cucerit astă-seară marea finală Next Star. Însuşi faimosul tenisman Ilie Năstase i-a înmânat trofeul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

INEDIT: Trei bistrițeni în marea finală de la Next Star din această seară!

15/12/2016 18:00:06 Raluca NECHITI  
 
Trei copii geniali din Bistrița-Năsăud vor urca pe scenă, peste puțin timp pentru a arăta țării întregi cât sunt de talentați. Ei vor participa la cea de-a șaptea finală a competiției Next Star care își va desemna, de la 20:00, câștigătorul sezonului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Un weekend la Școala de balet Ovidiu Danci: terapie prin dans cu Ioana Macarie, Magda Catone dansează pe tocuri, Moș Nicolae împarte daruri

14/12/2016 11:24:40 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Școala de Balet Ovidiu Danci din Bistrița a fost o oază de bucurie weekendul care tocmai a trecut, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Coregraful vedetelor, Ioana Macarie, s-a reîntors în sala de balet de la Bistrița și a avut și un invitat special: marea actriță Magda Catone, care n-a ezitat să danseze pe tocuri. În plus, a venit și Moșu
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ce-ați zice de un festin cu slănină, brânză și țuică fiartă în mijlocul naturii, într-o sanie trasă de cai? Se poate la Sîngeorz-Băi!

13/12/2016 15:37:21 Bianca SARA  
 
Săniile trase de cai, servicii exploatate deja în mai multe părți ale țării, apar timid și în Bistrița-Năsăud. Cei care doresc să se plimbe cu sania prin mijlocul naturii îmbrăcate în alb o pot face în Sîngeorz-Băi. Alături de excursie vă așteaptă un festin greu de refuzat...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioana Macarie revine la Bistrița în pași de dans pe tocuri! Asta nu e tot, căci mai are o surpriză dacă tot e luna cadourilor

09/12/2016 15:23:10 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Școala de balet Ovidiu Danci a primit vizita coregrafei Ioana Macarie luna trecută, iar bistrițencele s-au îndrăgostit de ea. Tocmai de aceea, acum câteva ore, Ioana a revenit la Bistrița pentru clasele de dans pe tocuri și... încă o surpriză!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Sîngeorz-Băi a intrat în rând cu lumea! Cum arată decorațiunile de Crăciun și ce puteți găsi la primul târg din orașul-stațiune

07/12/2016 10:53:36 Cristina ALEXA  
 
În acest an, Sîngeorz-Băi a intrat în rând cu lumea! Primăria a decorat frumos orașul-stațiune și pentru prima dată a organizat și un târg de Crăciun, pe care vrea să-l transforme într-o tradiție. VEZI cum arată orașul și ce poți găsi la târg:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mii de piese LEGO vă aşteaptă, de mâine, la Casa Argintarului

02/12/2016 14:09:09  
 
Testând nenumăratele posibilități de combinare ale celebrelor cărămizi LEGO - bistriţenii vor avea ocazia să își dovedească îndemânarea și creativitatea. Începând de mâine, cei mai mari şi cei mai mici pasionaţi de Lego pot să dea o raită pe la Casa Argintarului care găzduieşte expoziţia de iarnă a Asociaţiei Brickenburg!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Atmosfera de sărbătoare a cuprins Palatul Administrativ. Zeci de mii de luminițe colorate i-au vrăjit pe cei mici

01/12/2016 18:14:37 Cristina ALEXA  
 
Chiar de Ziua României, atmosfera de sărbătoare a cuprins Palatul Administrativ. Zeci de mii de luminițe colorate i-au vrăjit pe cei mici, care nu s-au mai dat duși din părculețul din fața Palatului Administrativ.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Mihai Mărgineanu „a dat senzația” la Bistrița: Glume, lecții de viață și muzică live de calitate!

26/11/2016 13:01:59 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Aproape două ore a durat concertul lui Mihai Mărgineanu și trupa sa la Centrul Multicultural Dacia. Bistrițenii nu s-au înghesuit în sală, însă atmosfera oferită de artiști a fost de neuitat. Alex Mușat, chitaristul din Bistrița care a încântat la show-ul Vocea României, s-a aflat pe scenă pe toată durata concertului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

După 16 ani de așteptare, tinerii vor avea începând de anul viitor un skate-park!

21/11/2016 13:27:06 Raluca NECHITI  
 
Primăria este dispusă să cheltuie aproape 20.000 de lei pentru proiectarea viitorului skate-park, lângă Turnul Dogarilor. Firma care va câștiga licitația are la dispoziție patru luni să vină cu proiectul viitorului skate-park, care va intra anul viitor în planurile bugetare ale aleșilor și vor aloca sumele necesare construcției acestuia.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro