Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  62 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015VIDEO: A sfidat gravitaţia, întruchipând pe scenă un dans de excepţie, în rolul unui cosmonaut!

06/04/2017 23:55:10 Cristina MILEA  
Mobilitate şi echilibru, idei fabuloase, cosmonauţi în strălucitoare costume argintii – cu alte cuvinte, un moment senzaţional interpretat de Maia Burdea Balazs, în vârstă de 9 ani, din Bistriţa, în marea finală la Next Star!

Amintind de atmosfera extraterestră şi de primii oameni care au păşit pe lună, Maia Burdea Balazs în vârstă de 9 ani, din Bistrița a fost urmărită astă-seară de milioane de români – într-un acrodance de excepţie.

În ciuda faptului că s-a născut cu un handicap locomotor – a ajuns cu multă muncă, efort și ambiție, la o performanță incredibilă! „Chiar zici că sfidează gravitaţia!”, a exclamat plin de admiraţie unul dintre juraţi, în timp ce prezentatorul Dan Negru a lăudat-o pe Maia şi a recunoscut că a făcut un număr excelent: „Ce număr artistic! Pe mine mă dor muşchii! D-apoi pe tine...!

Mobilitate şi echilibru! Idei fabuloase – un moment senzaţional!” au fost de acord juraţii care au urmărit dansul Maiei Burdea Balazs. Talentata fetiţă din Bistriţa a ajuns între primii 7 finalişti şi, chiar dacă trofeul Next Star a ajuns de această dată în braţele altui copil - momentul ei a fost cu adevărat senzaţional şi emoţionant.

Maia Burdea Balazs s-a născut cu un handicap locomotor, dar a reuşit să ajungă, cu multă muncă, efort și ambiție, la o performanță incredibilă, calificându-se în marea finală, după ce i-a lăsat pe toţi cu gura căscată, în urma unui impresionant dans cu măşti, săptămâna trecută.

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro