Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001008 7
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  39 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Divertisment


Top 10 cele mai ciudate sesizări la Poliție: Bistrițenii apelează la oamenii legii pentru pașaport la câine sau că sunt depășiți în trafic

16/11/2016 15:16:09 Bianca SARA  
 
Românii fac reclamație la Poliție pentru orice. Bistrițenii nu se lasă mai prejos și cer ajutorul polițiștilor pentru a face pașaport la câine sau pentru a-și recupera mașina de spălat de la reparat. Bistrițeanul.ro a realizat un top al celor mai aberante sesizări:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Declaraţie de dragoste pe ritmuri de hip-hop. „În preajma ei mă simt de parc-aş lua adrenalină”

07/11/2016 14:21:52 Ioana BRADEA  
 
„Vreau o familie pe care să pot s-o întreţin, să fiu tare pentru ei, să reuşesc să nu mă schimb, iar când toţi din jur pleacă eu să înţeleg ce simt: tu mă faci să cred că lumea noastră e un loc divin. Duc o viaţă agitată, păstrează-mi echilibrul... Eşti singura care reuşeşte să răpească timpul...”
citește tot articolul [ 0 comentarii

A cerut-o în căsătorie printre arme

04/11/2016 15:02:09 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Un moment special s-a petrecut în viața Cristinei, o tânără aflată la depunerea jurământului alături de iubitul ei. Colegii de arme ai lui Andrei și ai Cristinei au fost martorii unei cereri în căsătorie deosebite, la sute de kilometri de casa tinerilor, Bistrița.
citește tot articolul [ 0 comentarii

AFLĂ unde se va amenaja primul teren de golf din județ deschis publicului

02/11/2016 12:11:46 Cristina ALEXA  
 
Bistrița-Năsăud va avea în viitorul apropiat un teren de golf. Până acum, acest sport nobil nu a putut fi practicat în județul nostru, neavând niciun teren dedicat. Acesta va fi amenajat într-un loc de poveste:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Coadă la machiaje horror în Piaţa Mică! Halloweenul s-a simţit timid şi pe străzile din Bistriţa

31/10/2016 19:48:17 Ioana BRADEA  
 
În ciuda frigului pătrunzător, cei mai curajoşi dintre copii şi-au făcut apariţia spre seară în Piaţa Mică a oraşului, acolo unde graficianul francez stabilit la Bistriţa – Marc Michel Vinay s-a oferit să-i machieze gratis în mici monstruleţi perfecţi pentru o primă paradă zombi care să defileze prin centrul oraşului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Paradisu' Verde te răsfață cu oferte pentru următoarele două luni!

31/10/2016 13:10:48 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Dacă nu ai planuri de sărbători, nu-ți face griji! Paradisu' Verde Bretea vine cu o ofertă de nerefuzat. În plus, dacă simți nevoia să evadezi în paradis în luna noiembrie, proprietarii s-au gândit și la asta: plătești două zile de cazare și primești trei! Iar cea mai mare surpriză o afli dacă citești mai jos:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Animație și hip hop. Cum a „pus în scenă” artistul bistrițean Paul Mureșan o piesă a rapperului Deliric

23/10/2016 15:02:55 Cristina ALEXA  
 
Animațiile bistrițeanului Paul Mureșan au impresionat la festivalurile din țară, dar și din afară. Acestea s-au strecurat și în lumea hip hop-ului, rapperul Deliric apelând la imaginația bogată a artistului pentru cel mai nou videoclip al său.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Cea mai frumoasă declaraţie de dragoste a toamnei, compusă zilele trecute de un actor din Bistriţa

22/10/2016 10:14:02 Ioana BRADEA  
 
Chiar dacă povestea lor zace uitată în ploile reci şi nimeni nu îndrăzneşte să vorbească despre ea – un actor din Bistriţa a reuşit s-o scoată la lumină şi s-o amplifice, în câteva emoţionante acorduri de chitară. L-a ajutat şi o misterioasă domnişoară din preajmă, cu numele de scenă Miss D:
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a decis! Unul dintre cele mai spectaculoase torturi din lume a luat naștere la Beclean

17/10/2016 15:18:48 Bianca SARA  
 
Marinela Mureșan, o traducătoare și fostă profesoară din Beclean a fost desemnată cea mai talentată decoratoare de torturi de un portal dedicat designerilor de dulciuri, după ce tortul său care înfățișează un trunchi de copac pe care se află o dalie, a reușit să adune peste 1000 de voturi.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Celentano, „beţivul satului” din Las Fierbinţi, a făcut SHOW pe terasa unui hotel din Bistriţa. Ce l-a bucurat pe Bobonete

16/10/2016 13:16:01 Ioana BRADEA  
 
După un spectacol incendiar de stand up comedy susţinut ieri seară, la Bistriţa, de patru dintre cei mai apreciaţi actori de comedie din Las Fierbinţi – Bobonete, Văncică, Rait şi Diţă – showul a continuat şi pe terasa unui hotel din oraş. „Bistrita este un oraş plin de talente!”, remarcă Bobonete. AFLĂ ce l-a bucurat cel mai tare pe comediant:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dinozaurii şi farmecul personal au propulsat-o direct în finală, la doar 5 anişori...!

15/10/2016 13:06:22 Cristina MILEA  
 
Are doar 5 anişori, este din Bistriţa şi – chiar dacă pasiunea ei sunt dinozaurii – i-a cucerit zilele trecute şi pe juraţii de la Next Star, chit că nu a ştiut exact cum îi cheamă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI ce au făcut bistrițenii care au concurat la Chefi la cuțite

12/10/2016 12:09:51 Cristina ALEXA  
 
Cinci bistrițeni și-au încercat talentul în platoul emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Dacă Alina Moldovan și Ovidiu Danci nu au reușit să ia cuțitele chefilor, alți trei bistrițeni au trecut preselecția și au intrat în concurs. VEZI cum s-au descurcat și dacă au ajuns în echipa vreunui chef din show-ul culinar de la Antena 1:
citește tot articolul [ 0 comentarii

De vineri am putea merge la film. "Dacia" ar fi trecut cu brio de evaluare!

10/10/2016 15:49:21 Cristina MILEA  
 
După două luni de la deschiderea oficială am putea vedea și primul film la Dacia. Conducerea CJ a anunțat că cinematograful a fost vizitat de comisia de la București și, dacă totul merge bine, vineri ar putea rula primul film în noul cinematograf al orașului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cât ne va costa un bilet la cinema Dacia. Cel mai scump bilet ajunge la 25 de lei

10/10/2016 12:05:51 Cristina ALEXA  
 
Cu avizele și autorizațiile la cinematograful Dacia pe ultima sută de metri, Consiliul Județean a stabilit prețul biletelor. Prețurile vor fi diferite în funcție de tipul de film, dar și de cât este de nou. VEZI cât veți fi nevoit să scoateți din buzunar pentru un bilet.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Motiv de divorţ?! Doi soţi din Bistriţa au scos cuţitele şi au început să se ia la harţă, în bucătărie

05/10/2016 18:52:50 Ioana BRADEA  
 
Şi-au scos cuţitele şi au început un „duel” în toată regula, în bucătărie. Motivul pentru care s-au luat la harţă a fost unul cât se poate de serios: care dintre ei găteşte mai bine. S-a întâmplat ieri seară, iar momentul a fost urmărit de milioane de telespectatori din întreaga ţară!
citește tot articolul [ 0 comentarii

INEDIT: În costum popular, cu ditamai clopul de păun, la cratiţă, la Antena 1 - gătind filé de nisetru cu hribi şi gălbiori! (FOTO)

04/10/2016 00:08:13 Ioana BRADEA  
 
Un cunoscut artist din Bistriţa şi-a făcut o intrare de zile mari în platoul „Chefi la cuțite”, încercând să aducă un strop din tradiția moştenită de la părinţii şi bunicii săi din Rebra. Îmbrăcat într-un impresionant costum popular de pe Valea Năsăudului, cu o vestă cusută de stră-străbunica sa, artistul bistriţean le-a gătit nisetru cu hribi.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Distinto şi Lidia Buble au încheiat apoteotic Oktoberfestul bistriţean

02/10/2016 22:29:53 Ioana BRADEA  
 
Bistritzer Oktoberfest s-a încheiat astă seară cu un concert susţinut de băieţii de la Distinto, concursuri de băut bere cu paiul sau de plimbat prune în linguriţe de plastic, între dinţi şi un incendiar concert Lidia Buble, aşteptată de publicul bistriţean aproape 40 de minute. Aşteptarea a meritat:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Bere, fripturi, majorete şi un incendiar concert Maxim în Piaţa Culturii. A început Oktoberfestul bistriţean

30/09/2016 22:00:29 Ioana BRADEA  
 
Tarabe întregi pline de savuroase fripturi, mici, cartofi prăjiţi şi alte preparate bavareze de la Jupânu’, zeci de butoaie de bere, muzică de fanfară, majorete pline de graţie şi o mulţime de bistriţeni cu chef de distracţie – astă-seară, în Piaţa Culturii! A început a treia ediţie a Festivalului Bistritzer Oktoberfest.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI cum arăta o reclamă cu o sută de ani în urmă

24/09/2016 11:25:30 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Orașul Sîngeorz-Băi a fost, pe vremuri, o stațiune de vis din județul nostru. Oameni din toată țara veneau în stațiunea balneoclimaterică să își trateze diverse afecțiuni. Astăzi, nu a rămas aproape nimic din ce a fost Sîngeorz-Băi odată din cauza lipsei de interes a autorităților. VEZI cum făcea reclamă stațiunii tatăl lui Solomon Haliță:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO Un bistrițean a făcut senzație la Vocea României! Ce a spus Smiley despre prestația sa

24/09/2016 10:25:34 Cristina ALEXA  
 
Bistrițeanul Alex Mușat a făcut senzație vineri seara la „Vocea României”. După doar câteva secunde, acesta a reușit să întoarcă toate scaunele juraților. Mai mult, Smiley a spus că are șanse să devină următoarea „Vocea României”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Steluţă de aur pentru Yasmina din Bistriţa, la Next Star! S-a calificat direct în finală

23/09/2016 08:17:05 Ioana BRADEA  
 
Fetița cu ochi azurii din Bistriţa l-a impresionat atât de mult pe CRBL, ieri seară, la emisiunea Next Star, încât acesta a rămas fără cuvinte și i-a dat Golden Starul concurentei. Pentru uimitoarele sale combinaţii de balet și gimnastică ritmică Yasmina va merge direct în finală. VEZI mai jos cum a dansat Yasmina şi votează cu încredere. Merită!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: O fetiţă de 10 ani din Bistriţa – vedetă mâine, în emisiunea Next Star, pe Antena 1

21/09/2016 11:31:01 Ioana BRADEA  
 
Are doar 10 ani, este în clasa a V-a la Colegiul „Andrei Mureşanu”, face gimnastică ritmică de la 6 ani şi este una dintre puţinele domnişoare selectate din Bistriţa – să-şi prezinte talentul în celebra emisiune Next Star, difuzată mâine de Antena 1, începând cu orele 20.30. „Încă avem mult de muncit, nu ne gândim la premiu...”
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Spectaculos! VEZI cum arată rochia creată de Tina Olari pentru reprezentanta Chinei la Miss Global

20/09/2016 12:24:42 Cristina ALEXA  
 
Împodobită cu zeci de mii de cristale și mărgele cusute manual. Așa arată una dintre rochiile pe care designerul bistrițean Tina Olari a pregătit-o pentru Miss China, care luptă cu cele mai frumoase femei din lume la Miss Global.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cea mai ciudată denumire de localitate o are o comună din Bistrița-Năsăud

16/09/2016 13:24:42 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Bistrița-Năsăud apare din nou cap de serie într-un top făcut pe internet. Dacă zilele trecute struții noștri au intrat în categoria „cele mai urâte forme de artă din lume”, acum suntem primii din țară la denumiri de localități... ciudate:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Struții din Bistrița, cei mai urâți din lume!

13/09/2016 19:44:34 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Simbolul Bistriței, struțul încoronat, a ajuns pe cunoscutul site Bored Panda, dar într-un top care nu prea face cinste municipiului. Struțul-simbol este în categoria celor mai urâte forme de artă din lume.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Gabi Balint a cumpărat o casă veche de un secol în Crainimăt. Ce planuri are sportivul cu clădirea și cui o dedică

11/09/2016 15:23:16 Cristina ALEXA  
 
Unul dintre cei mai mari fotbaliști din istoria Stelei, Gabi Balint investește în județul natal. Acesta a cumpărat o casă săsească veche de un secol, pe care sportivul plănuiește să o restaureze. Casa i-o dedică mamei sale, o săsoaică cu poveste de roman...
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: Doi olandezi, Ray și Jenny, se vor căsători la o stână din Dealul Negru! Alături, le va sta ciobanul Voștinar și ciobăneștii lui carpatini

08/09/2016 17:07:31 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ciobanii din România spun că în turmă trebuie să ai musai și o oaie neagră, că așa nu vin lupii - asta e superstiția pe care ne-a dezvăluit-o Ray Dorgelo, un olandez care s-a îndrăgostit de ținuturile din jurul Bistriței și care se va căsători cu aleasa sa la o stână din Dealul Negru. AFLĂ povestea celor doi străini care s-au stabilit în BN:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: O mașină construită de 4 tineri din Bistriţa – admirată ieri, la Cluj, de peste 15.000 de oameni! Cel mai mare punctaj din concurs

04/09/2016 10:19:46 Ioana BRADEA  
 
Parcul Colina din Cluj a fost ieri plin de creativitate şi distracţie: 40 de echipe din România – între care şi una condusă din un tânăr pasionat de mecanică din Bistriţa – au participat la cea mai trăsnită cursă cu maşini artizanale construite chiar de ei. „L-am făcut, l-am pozat şi a ţinut până la finish!”, spune Adi Mizgan, căpitanul echipei.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Rapperii bistriţeni de la Mad House lovesc din nou! Unde te aştepţi mai puţin...

31/08/2016 13:51:48 Ioana BRADEA  
 
După ce în aprilie au lansat primul lor videoclip produs în propriul studio – rapperii bistriţeni de la Mad House revin în forţă cu un nou single de pe albumul „Esenţă tare” la care încă lucrează. Piesa se intitulează „Caut” şi este filmată într-un bloc din Bistriţa. ASCULTĂ cum sună:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Mii de bistriţeni pe pietonal, sâmbătă seara! Connect-R l-a invocat şi pe părintele Cleopa

27/08/2016 23:21:38 Ioana BRADEA  
 
Atmosferă incendiară astă-seară în centrul Bistriţei acolo unde s-a desfăşurat cea de-a patra seară de concerte la Târgul Mare al Bistriţei. Sore i-a cucerit cu sensibilitatea şi vocea sa pe bistriţenii prezenţi cu miile în piaţa centrală iar Connect-R i-a dat pe spate invocându-l pe Părintele Cleopa.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro