Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 13
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  92 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


Prima reacție a noilor intrați în Parlament. Ioan Simionca este bucuros pentru el, supărat pentru liderul Țintean

15/12/2016 16:44:11 Bianca SARA  
 
În urmă cu puțin timp, Biroul Electoral Central a anunțat în ce ogradă au ajuns mandatele redistribuite. Norocoșii par să fie PMP, USR și ALDE. Dacă unii sperau măcar la un scaun de deputat și unul de senator, pe alții rezultatele i-au luat prin surprindere...
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a deschis șampania în USR BN! Mihai Bălan: Vom încerca să fim principalul contracandidat al PSD!

15/12/2016 16:07:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Conferință de presă plină de speranțe astăzi în tabara celor de la USR. Emoționați, au deschis șampania, marcând astfel un prim scop pe care l-au îndeplinit: un mandat de deputat în Parlament în persoana Cristinei Iurișniți. Managerul de campanie al USR, Mihai Bălan, a spus că următorul obiectiv este acela de a se bate de la egal la egal cu PSD BN.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Fără niciun comentariu, consilierii l-au mandatat pe Radu Moldovan să semneze pentru documentația de licitație pentru salubritate

14/12/2016 11:42:03 Raluca NECHITI  
 
Deși ieri același proiect de hotărâre a stârnit numeroase discuții în Consiliul Municipal Bistrița, în cele din urmă proiectul fiind respins, astăzi proiectul a ajuns pe masa consilierilor județeni care nu au avut curiozitatea să întrebe absolut nimic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Sîngeorz-Băi are viceprimar, după șase luni de la alegerile locale

14/12/2016 10:13:51  
 
După o jumătate de an de la alegerile locale, Sîngeorz-Băi are viceprimar! După nenumărate discuții, Traian Ogâgău acceptă numirea lui Dumitru Virgil în funcţia de viceprimar.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Consilierii municipali au respins proiectul pentru avizarea documentației de licitație pentru noul operator de gunoi

13/12/2016 18:16:30 Raluca NECHITI  
 
Consilierii municipali, convocați de urgență astăzi, după ce ieri ADI – Deșeuri a cerut urgent un aviz pentru documentele viitoarei licitații și le-a băgat sub nas 1000 de pagini ale viitorului caiet de sarcini și contract, au respins proiectul, astfel că viceprimarul Cristian Nicolae va vota împotrivă!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Algoritmul redistribuirii îi vine de hac lui Ioan Țitean? ALDE ar fi rămas fără un scaun de deputat

13/12/2016 17:08:44 Bianca SARA  
 
Încurcate sunt căile redistribuirii. După ce calculele PSD îl dădeau deputat pe Ioan Țintean, se pare că acesta nu ar avea suficiente voturi pentru Parlament. ALDE ar pierde un scaun de deputat, însă ar câștiga unul de senator.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Noul deputat Robert Sighiartău, băgat astăzi în ședința PNL de la București

12/12/2016 13:59:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Astăzi la ora 18, liderii filialelor județene PNL care au obținut rezultate peste media națională sunt băgați în ședință la București. Printre aceștia se află și tânărul Robert Sighiartău, cel care a obținut un mandat de deputat în urma alegerilor de ieri.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Victor Ponta e sigur de victoria PSD în Bistrița-Năsăud

06/12/2016 18:36:50 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Fostul prim-ministru al României a făcut o scurtă vizită astăzi în orașul Năsăud, acolo unde s-a întâlnit cu presa, dar și cu câteva oficialități din județul nostru. Victor Ponta s-a arătat sigur de victoria PSD în Bistrița-Năsăud duminică.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ponta în Bistrița-Năsăud: În România, legea e blândă cu cei puternici, cu cei mai slabi e mai dură

06/12/2016 17:50:42 Ana ȘTEFĂNEL  
 
VIDEO: Fostul prim-ministru, Victor Viorel Ponta, s-a aflat astăzi în Năsăud pentru o scurtă conferință de presă, urmând ca de acolo să plece spre Maieru. Alături de el s-au aflat oficialități din județ. În ceea ce privește candidații care au probleme cu legea, Victor Ponta a lăsat de înțeles că „problemele cu legea” sunt, cumva, relative.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Vicepreședintele PE: Fiecare țară își face birocrația pentru accesarea fondurilor europene. La noi s-a întârziat intenționat!

02/12/2016 16:04:33 Raluca NECHITI  
 
Aceasta este concluzia la care a ajuns vicepreședintele Parlamentului European, Ioan Mircea Pașcu, legat de modul dezastruos în care a fost gestionată absorbția de fonduri europene, în acest an neputându-se accesa fonduri europene din cauza birocrației excesive, dar și a întârzierilor în adoptarea și publicarea ghidurilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ultima săptămâna de campanie: Doina Pană, optimistă, Radu Moldovan - doar noi avem program de guvernare!

02/12/2016 15:00:53 Raluca NECHITI  
 
Conducerea PSD a susținut astăzi o conferință de presă alături de europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, venit la Bistrița să își susțină colegii în campania electorală. Liderul PSD BN, Radu Moldovan, spune că echipele de campanie ajung în 95 la sută din case, iar Doina Pană se declară optimistă după discuțiile cu alegătorii.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Consilierii județeni erau cât pe ce să-l premieze pe Sîncrăian (și) pentru medalia de la Rio. Radu Moldovan i-a sfătuit să mai citească presa

29/11/2016 19:25:21 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Gabriel Sîncrăian se află pe lista sportivilor din Bistrița-Năsăud premiați pentru rezultatele deosebite. Pe lista motivelor pentru care primește această recompensă, apărea și medalia de bronz obținută la Jocurile Olimpice de la Rio - incertă la ora aceasta. Radu Moldovan și-a sfătuit colegii să mai citească presa.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Proiectul turistic propus de către Doris Moldovan, blocat! Chiar dacă a primit aviz nefavorabil, Radu Moldovan a dat dezlegare consilierilor la vot

29/11/2016 19:07:02 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Singura dată când consilierii prezenți astăzi la ședință au intervenit a fost la proiectul care viza proiectul turistic inițiat de consilierul județean Doris Moldovan (PNL). Enervată, Doris Moldovan a replicat, însă Radu Moldovan i-a tăiat-o scurt, consilierii blocând proiectul prin voturi împotrivă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Consilierii județeni au votat cetățenii de onoare fără să cârtească!

29/11/2016 18:43:00 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Astăzi la ora 16 a avut loc ședința ordinară a Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, iar cinci proiecte au vizat acordarea titlurilor de cetățeni de onoare a județului Bistrița-Năsăud. Președintele Radu Moldovan a simțit nevoia să intervină și să motiveze fiecare nominalizare.
citește tot articolul [ 0 comentarii

PNL solicită domnului George Avram demisia de onoare

22/11/2016 14:04:02  
 
Partidul Naţional Liberal Bistriţa-Năsăud a luat la cunoştinţă despre situaţia în care se află domnul George Avram, city manager-ul municipiului Bistriţa, cu privire la măsura preventivă luată, în cazul său, de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dispută în CL pe tema proiectelor neavizate de secretarul Floare Gaftone

17/11/2016 17:24:02 Raluca NECHITI  
 
Consilierii PNL au cerut scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor de hotărâre care nu au primit avizul de legalitate din partea secretarului municipiului Bistriţa, însă propunerea nu a fost adoptată. Secretarul a motivat de ce nu a semnat proiectele, iar primarul a susţinut că legea este respectată.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Jumătate din proiectele de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local de mâine nu au primit avizul de legalitate!

16/11/2016 17:55:31 Raluca NECHITI  
 
Nu mai puțin de 12 proiecte din cele 24 aflate pe ordinea de zi a ședinței CL de mâine nu au fost avizate de legalitate de către secretarul municipiului Bistrița, Floare Gaftone, care solicită diverse rapoarte în plus față de cele deja emise. Primarul spune că regulamentul este excesiv de birocratic și le cere aleșilor să respecte legile.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Liberalii, atacați pentru lipsa de implicare în cazul renunțării la finanțarea pentru centura Becleanului

10/11/2016 16:29:00 Raluca NECHITI  
 
Liderul organizației județene a Partidul Social Democrat a ieșit astăzi la atac, vizați fiind liberalii bistrițeni, supărarea președintelui plecând de la faptul că guvernul Cioloș a decis să suspende unul dintre cele mai importante programe de dezvoltare derulate până acum – PNDL.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Pronostic electoral – Cum va arăta viitoarea configurație parlamentară a județului

10/11/2016 15:25:52 Raluca NECHITI  
 
Radu Moldovan a fost întrebat de jurnaliști care este ținta electorală pentru alegerile din 11 decembrie și dacă are vreun pronostic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: PSD și-a lansat oficial candidații în cursa electorală într-o... conferință de presă

10/11/2016 14:05:12 Raluca NECHITI  
 
Candidații PSD pentru un fotoliu în Camera Deputaților sau Senat au fost lansați astăzi oficial în cursa electorală, în timpul unei conferințe de presă, fără a urma vreo altă lansare fastuoasă, cu petreceri sau mitinguri la care să participe mii de oameni - au anunțat astăzi liderii PSD motivând un singur lucru: nu mai există bani!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Radu Moldovan: „Mi-a ajuns cuțitul la os!” Nu mai sunt bani de salarii, iar investițiile au fost zero!

10/11/2016 12:41:18 Raluca NECHITI  
 
O criză fără precedent - asta susține președintele Consilului Județean Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan, că există în această perioadă în sistemul administrativ. Angajații DGASPC au primit doar 40% din bani, dar nu mai sunt bani pentru plata profesorilor și nici a asistenților persoanelor cu handicap.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ionuţ Simionca, preşedintele PMP: România are nevoie de un nou proiect de țară ambițios

07/11/2016 19:48:10  
 
Duminică a avut loc la Sala Palatului din București, în prezența a peste 6000 de membri, lansarea candidaților PMP pentru alegerile parlamentare. Județul Bistrița-Năsăud a fost reprezentat de o delegație formată din peste 100 de membri, condusă de președintele Ionuț Simionca, candidatul PMP pentru Camera Deputaților.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cine își ia adio de la Parlament? PNL nu a mai pus pe liste niciun actual parlamentar

07/11/2016 15:11:09 Cristina ALEXA  
 
Nu mai puțin de patru parlamentari își vor lua adio la finalul acestui an de la Parlament. Toți cei patru aleși care vor părăsi Parlamentul sunt din PNL, care va merge anul acesta mai departe cu personaje „proaspete”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Lecție impresionantă de istorie oferită de primarul Aradului bistrițenilor

05/11/2016 11:12:05 Raluca NECHITI  
 
„Am să vă spun o poveste despre grănicerii bistrițeni care au salvat Viena”, le-a promis ieri, bistrițenilor prezenți la Sala Polivalentă, primarul orașului Arad, Gheorghe Falcă. Și chiar a făcut-o și extrem de bine!
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Ioan Turc: oamenii nu sunt voturi, sunt oameni și trebuie tratați ca atare!

04/11/2016 21:36:27 Raluca NECHITI  
 
Acesta fost unul dintre mesajele transmise în această seară de prim-vicepreședintele PNL, Ioan Turc, sutelor de simpatizanți și membri ai PNL care au participat la lansarea candidaților pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: PNL și-a lansat candidații cu momente stânjenitoare, emoții, citate celebre și mici supărări

04/11/2016 20:52:46 Raluca NECHITI  
 
Noua gardă de viitori parlamentari ai PNL a fost lansată astăzi la apă în prezența a aproximativ 1000 de susținători și membri PNL. Din program nu au lipsit momentele penibile, emoțiile și-au spus cuvântul, dar nici atacurile la adresa social-democraților și chiar, voalat, la adresa unor foști lideri.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Doina Pană, despre cele zece măsuri pentru agricultură destinate bistrițenilor

03/11/2016 15:02:19 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Deputatul Doina Pană a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă zece măsuri din programul de guvernare al PSD, măsuri care vizează în mod direct agricultorii din Bistrița-Năsăud:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a anunțat azi, la Bistrița, două reușite

03/11/2016 13:34:28 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Conferința de presă organizată astăzi de PSD Bistrița-Năsăud l-a avut ca oaspete pe Victor Negrescu, cel mai tânăr europarlamentar român. Acesta a vorbit despre finanțările europene pentru companii, două proiecte ale acestuia fiind aprobate de Parlamentul European.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cine vrea să ne reprezinte la București. Cum au ajuns pe listele electorale pastori-zugravi, șomeri și make-up artiști

03/11/2016 13:18:30 Cristina ALEXA  
 
Bistrițenii vor avea de ales anul acesta la alegerile parlamentare între niște personaje cel puțin interesante. Pe listele pregătite de partidele politice s-au strecurat un pastor-zugrav, șomeri, un make-up artist și chiar o croitoreasă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc îl susține pe Dacian Cioloș la funcția de premier

03/11/2016 12:09:16  
 
Liberalii bistrițeni au participat ieri la Consiliul Naţional al PNL, prilej cu care a fost validat în unanimitate Dacian Cioloş ca propunere de premier a partidului.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro