Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!

28/03/2018 08:45:03  
Sense este una dintre mărcile autohtone care au adus, de-a lungul timpului, un plus de valoare modei românești. Filosofia Sense se bazează pe două principii importante: creativitate și calitate pentru femeia activă, care își dorește atât ținute casual chic, cât și elegante, pentru evenimente speciale.

Create de designerul Andreea Tincu, colecțiile Sense sunt ample, structurate în capsule tematice.

Pentru primavară-vară 2018, Sense îți propune teme de inspirație fresh, culori vii și croiuri feminine. Capsula Accent on Indigo în tonuri de ivory și navy, cu accente galbene, este o linie potrivită pentru serviciu, dar cu o accesorizare veselă, tip clutch mic colorat și balerini, o poți purta și în timpul liber.

Be Inspired este o grupă delicată, în nuanțe de lila, roz pudrat și bleu. Îți vor plăcea, cu siguranță, pantalonii din denim imprimați, fusta cu talie înaltă și bluzele lejere, din materiale naturale. Designerul Andreea Tincu selecționează materiale de cea mai bună calitate, importate din Italia, Spania sau Grecia, pentru toate colecțiile Sense, iar acest aspect este foarte important pentru confortul tău.

Capsula Fusion e tonică, în nuanțe fresh de verde, muștar, lila și portocaliu. Este o grupă grafică, cu pete block colors și dungi contrast. Tricotajele de vară, din bumbac sau vâscoză, sunt un must have în orice garderobă. Realizate la Smirodava, una dintre puținele fabrici românești de profil, tricotajele sunt impecabil finisate, lucrate pe utilaje de ultimă generație. Calitatea premium a produselor este certificată de tradiția de peste 40 de ani a unitații de producție și colecțiile pe care le realizează anual pentru marile branduri internaționale.

Happiness va fi grupa preferată a multor femei, deoarece te duce cu gândul la mare, soare și vacanță. Roșul, albastrul baby, bleumarinul și albul sunt culorile de care te vei îndrăgosti. Dungi, buline, flori mici suprapuse dungilor sunt elementele grafice care accentuează aspectul jucăuș al colecției.

Mon Amour este dominată de un aer french, într-o cromatică elegantă în alb, negru și roșu. Contrastul alb-negru este mereu actual, are un impact excelent optic și adaugă un plus de charm ținutei. Este o capsulă feminină, care poate fi purtată și la ocazii speciale, cu o accesorizare adecvată.

Neo Natural este o grupă fină, în tonuri delicate de roz piersică și bleu vernil. Dacă ești o fire romantică sau îți place eleganța discretă, va fi preferata ta.

Serenity e o colecție într-o cromatică de impact, în tonaliățti de turquoise și corai, cu accente ivory și vernil. Piesele sunt vesele, perfecte pentru zilele de primavară-vară. Mai mult, se potrivesc oricărui tip de ten, aspect foarte important pentru iubitoarele de modă.

În același registru stilistic și cromatic este creată capsula Shine in Colors. Rozul fuchsia și violetul sunt principalele culori ale colecției, atât în varianta block color, cât și accente. Să nu îți fie teamă să porți culori hot. Culoarea are un rol esențial în viața noastră și poate fi acel tonic ce îți va schimba radical ziua, dându-i o notă optimistă.

Spring Garden poate fi privită ca o gradină virtuală, de primavară. Florile mici din imprimeuri, nuanțele light de galben sau verdele vor aduce un aer fresh garderobei tale. Le poți purta și vara, galbenul fiind culoarea soarelui și a sezonului estival.

Tender of the Day este o colecție elegantă, care poate fi purtată ziua. Tonurile de roz pudrat, de vernil luminos, printurile delicate, sunt detalii pe care le vei remarca la prima vedere. Cardiganele tricotate, în culori discrete, sacoul imprimat cu flori și fir shinny, topurile neutre sunt piese clasice, pe care le vei putea purta mai multe sezoane.

Pentru linia Sense Limited Edition Andreea Tincu a desenat modele de rochii și ținute din două piese. Colecția va fi updatată cu noutăți pe tot parcursul sezonului, pentru ca tu să te bucuri de noi modele și de un design diversificat. Propunerile Sense sunt rochiile din voal în culori diverse, brocartul cu accente metalice, bluzele de mătase sau fustele jaquard.

Poți urmări noutățile Sense pe site-ul www.fashionsense.ro, de unde poți comanda modelele dorite, sau poți să consulți harta cu locațiile magazinelor și să descoperi cel mai apropiat magazine Sense. Se anunță o primavară cu surprize colorate, în care tu ești vedeta noastră!

2572 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro