Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001101 1
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  34 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Fii reporter


FII REPORTER: Dacă doar plombare se poate, măcar să fie de calitate!

17/03/2018 12:11:20  
 
Situația străzilor din municipiu este deplorabilă. Ca în fiecare an, după trecerea iernii, răsar... gropile. Acestea se înmulțesc extrem de repede. Pe același principiu, municipalitatea scapă de ele cu o plombare... rapidă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: A fost mustrat de Poliția Locală pentru că a intrat pe terenul Colegiului „George Coșbuc” Năsăud - de acum, „spațiu privat”!

16/03/2018 16:23:55  
 
Baza sportivă a Colegiului Național „George Coșbuc” Năsăud a devenit spațiu privat, spun polițiștii locali care l-au muștruluit pe un tânăr năsăudean pentru că a ieșit acolo la mișcare. De zeci de ani, baza e luată cu asalt de tinerii care doresc să practice diverse sporturi gratuit, fiind un loc de tradiție pentru ieșirile la baschet sau fotbal.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Domnule primar, pot parca mașina în fața casei dumneavoastră? Vă dau locul meu de pe Lt. Călin!

01/03/2018 11:13:25  
 
Pe adresa redacției au fost trimise mai multe poze care evidențiază problema parcărilor de pe strada Lt. Călin. Nu doar că nu e spațiu îndeajuns, dar sunt și mașini „uitate” acolo, plus noile bare care au fost montate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Noi trebuie să colectăm selectiv! Dar voi de ce o faceți?!?

08/12/2017 12:31:51  
 
Bistrițenii au început din nou să colecteze selectiv deșeurile menajere. Totuși, când cei de la Supercom ridică gunoiul, selectează și ei ce iau… și ce lasă în urmă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Noi plătim! Noi să cârpim?!?

08/12/2017 09:03:59  
 
În Bistrița, oraș european, există încă străzi neasfaltate. Chiar dacă s-au consolat cu gândul că nu se va asfalta în curând, doresc măcar ca strada pe care locuiesc să le fie… „cârpită”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Legea este pentru to(n)ți, nu pentru cei ce lucrează în cadrul Parchetului!

06/10/2017 14:11:50  
 
Sunt un cetățean al acestui oraș european, plătitor de taxe, impozite și amenzi. Numai că amenzile în acest oraș le plătim când vrea sau nu vrea poliția locală (am scris intenționat cu litere mici).
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Nu asigură lemnele nici măcar cu centură! Își bat joc de noi!

04/10/2017 15:08:15  
 
La redacția Bistrițeanul.ro a ajuns astăzi o imagine care ilustrează modul în care se transportă lemnul într-un camion care traversa satul Bichigiu. În imaginea trimisă de cititor se vede camionul încărcat peste limită, iar materialul lemnos nu este asigurat conform pentru transport.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO - FII REPORTER: Au curățat vegetația, iar copacii au rămas în... pârâu

03/09/2017 11:15:02  
 
„Uitați cât de frumos au curățat”, ne-a transmis ironic un cititor Bistrițeanul.ro care a trecut de două ori în interval de o săptămână prin Ilva Mică și a văzut pârâul Strâmba asaltat de... copaci tăiați.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Avantaje şi... dezavantaje la bicicliştii care circulă spre Dorolea

17/07/2017 14:39:51  
 
Sunt un cititor „înrăit” al cotidianului Bistriţeanul.ro şi nu pot să trec nepăsător pe lângă greşelile întâlnite în cale...! Ieri, spre Dorolea, câţiva biciclişti au ocupat carosabilul pe direcţia mea de mers. I-am avertizat să-mi elibereze calea, dar ostentativ nu s-au tras spre margine, fiind şi eu nevoit să încalc legea...!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Pericol pentru copii, pe bulevardul Independenţei!

01/07/2017 17:18:51  
 
„Am ieșit la plimbare azi pe Bulevardul Independenței și am crezut că s-a pus prima piatră de temelie a viitorului pasaj despre care se tot vorbește... Dar m-am înşelat...!” - aşa începe scrisoarea unei cititoare Bistriţeanul.ro care trage un semnal de alarmă asupra unui pericol pe Bulevardul Independenţei:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Ne distrugem maşinile zilnic şi nu luăm nici o atitudine. Poate că ne merităm soarta! (VIDEO)

22/05/2017 12:31:59  
 
Canalele din Subcetate sunt un real pericol pentru şoferi! Pe această stradă care este realmente subdimensionată pentru traficul greu care se desfăşoară aici – toate canalele sunt sfărâmate de zecile de autobuze şi camioane de mare tonaj care se strecoară cu greu printre tomberoanele şi maşinile parcate în zonă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Lacul din parc este plin de mizerii și de pești morți (FOTO)

28/02/2017 13:35:27  
 
Lacul din Parcul Municipal este plin de gunoaie, conform unui bistrițean intrigat de ce a găsit astăzi acolo. Odată cu topirea gheții apar și surprizele din apă: ambalaje, resturi și... pești morți.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Strada Colibiţei – ca după război...! (VIDEO)

22/02/2017 15:26:10  
 
Un cititor Bistriţeanul.ro a trimis pe adresa redacţiei câteva fotografii şi un film realizate pe Strada Colibiţei din Bistriţa. Strada este plină de gropi de când s-a încălzit vremea, iar şoferii reuşesc cu greu să le ocolească:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Au tăiat copacii şi, odată cu ei, au retezat şi cablurile de net şi TV! Viceprimarul explică pe Facebook DE CE

01/02/2017 14:23:32  
 
„De azi dimineață sunt fără net și TV! Prima dată mi-am zis că iar am uitat că astea-s pe bani. Apoi am văzut băieții de la Digi că lucrează cu spor prin toată zona mea”, scria ieri pe la prânz un bistriţean care a şi încercat să afle ce se întâmplă. I-a explicat însuşi viceprimarul Cristian Niculae:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Sunt, încă, și oameni deosebiți cărora le pasă de cei din jur necondiționat, fără nici cel mai mic interes

18/01/2017 17:27:35  
 
Azi, să vorbim și despre oameni frumoși cu suflet mare. Zilnic apar postări despre indiferența, incompetența, pileala zilelor de azi (n-ai pile, nu rezolvi nimic) și nepăsarea celor din jurul nostru pentru cei in nevoi. Vreau ca azi să vă demonstrez un caz real care ne arată că, totuși, sunt încă și oameni deosebiți cărora le pasă de cei din jur.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Circ, batjocură, aroganţă, nesimţire - la Urgenţă, în compania doctoriţei Sabina Brad

25/10/2016 17:10:23  
 
Anul trecut, într-o zi am descoperit că am sânge în scaun, aşa că, speriată, m-am dus la Urgenţă, mi s-au facut analize, m-au trimis la infecţioase pe Alba Iulia unde mi s-a dat un tratament cu antibiotic şi mi s-a spus că au nevoie de ceva analize speciale. Vineri mi-am făcut aceste analize, urmând ca luni să merg după rezultate:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Am fost şi eu la Cinema Dacia în Bistriţa. Dezamăgire totală

18/10/2016 22:10:46  
 
Atât de mult am aşteptat cinematograful ăsta, fiind încă de mic un împătimit al filmelor - pentru că aceasta era aproape unica distracţie a copilăriei şi adolescenţei mele... Spre dezamăgirea mea, am constatat încă o dată că trăiesc în unul din cele mai neînsemnate oraşe din Ardeal. În Fundul Ardealului...
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Un mesaj pentru dascălii din Bistriţa şi de pretutindeni. Deziluzie, rușine și un neplăcut sentiment de înjosire...

16/10/2016 10:08:34  
 
În loc să ne alegem DIRECTORII, tot „puși” și „unși” îi vom avea, doar că nu cu „delegație”, ci cu „concurs”! Mi se aruncă în față: „Spune dumneata că și așa ieși la pensie!" Dacă veți continua să fiți temători, să priviți doar în pământ... vă meritați soarta! Deja se vorbește în târg că minunatul examen scris, sistem grilă, a fost „aranjat”!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Când lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba...

14/10/2016 10:12:19  
 
Am urmărit îndeaproape modernizarea Spitalului de Urgenţă Bistriţa şi eram curioasă dacă schimbarea în bine e doar la nivel de „poleială” sau şi în „inimă”. Dureros e că, deşi s-a „machiat” frumos, SUJ BN e încă plin de puncte negre... Am fost internată de curând în spital, deoarece am adus pe lume o nouă viaţă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Scrisoare deschisă. "Nu mai merg NICIODATĂ la UPU Bistriţa..."

10/09/2016 20:24:30  
 
„Dacă ţineti la viaţa dumneavoastră şi la familiile voastre, nu mergeţi la UPU Bistrita, ca să nu muriţi pe holuri şi certaţi de nişte fiinţe nedemne de viaţă. Astăzi, sâmbătă, 10 septembrie, în jurul orei 15, am avut parte de unul dintre cele mai nefericite evenimente din viaţa mea”, ne scrie un cititor pe adresa redacţiei.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Aici nu-i Spania, îi România și fac ce vreau!

09/08/2016 09:09:45  
 
Relatare făcută de domnul Ștefan SĂLĂGEAN, președintele organizației locale Bistrița-Bârgăului, părinte, profesor cu rezultate notabile, voluntar de mediu și maratonist de excepție.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Iată cum îşi fac treaba cei de la Vitalia!

25/07/2016 09:00:11  
 
Containere pline de mizerii şi alte zeci de gunoaie aruncate de-a valma pe lângă containere! Asta a surprins în acest weekend un cititor Bistritenul.ro care a trimis şi o fotografie, revoltat de felul în care cei de la Vitalia se ocupă de colectarea gunoaielor:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Fii reporter: Aş dori să vă împărtăşesc o experienţă cam neplăcută de care am avut parte în parcul municipal

07/06/2016 13:29:20  
 
A fost o zi călduroasă și perfectă pentru o plimbare şi puțină relaxare cu familia, motiv pentru care am hotărât să petrecem ceva timp la spațiul de joacă din partea de jos a parcului, lângă hotelul Metropolis.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Domnule primar, nu este moral, nu este IEFTIN și nu este corect!

26/04/2016 21:14:47  
 
Astăzi am avut o surpriză „plăcută" în poștă. Clasicul plic cu „reușitele" primarului în funcție. M-a surprins calitatea materialelor din care era făcută această revistă. Personal nu îmi permit să merg la o tipografie să cer să mi se printeze 100 de cărți de vizită din acest tip de hârtie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Îi mulţumesc domnului director Constantin Rus de la Colegiul „Liviu Rebreanu”!

06/04/2016 09:51:18  
 
Acum, când toată lumea critică în dreapta şi-n stânga, când plouă de peste tot cu acuzaţii, plângeri sau reproşuri – părintele unui elev de clasa a XI-a de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” îi mulţumeşte directorului Constantin Rus. AFLĂ pentru ce:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Despre condiţiile în care învaţă unii elevi de clasa a XI-a la CNLR. „Ţi-e greaţă!” (FOTO)

29/03/2016 08:09:52  
 
„Sunt părintele unui elev din clasa a XI-a şi da, o parte din copii s-au mutat într-o clădire nouă – dar ceilalţi au rămas în clădirea „jegoasă" cu intrarea de pe Bulevardul Republicii” ne-a scris un părinte dezamăgit de condiţiile în care învaţă unii dintre elevi. „Mizerie, jeg, mucegai…”
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: SUPERCOM(omoditatea) angajaților care lasă gunoaiele pe jos lângă un coş de gunoi

02/03/2016 13:22:27  
 
Azi sunt martorul unui eveniment care mi-a atras atenția. Și anume, SUPERCOM(omoditatea) angajaților care la o aruncătură de băț lasă în (ne)știrea păsărilor urbane (ciori grive, porumbei, stăncuțe) gunoaiele răsturnate dintr-un coș.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: Mormane de mizerie în Unirea

21/02/2016 11:35:16  
 
Mizerie, mormane de gunoaie şi pământ lăsate de izbelişte, în centrul cartierului Unirea îi exasperează pe locuitorii din zonă, nemulţumiţi de lipsa de reacţie a Poliţiei Locale. „Este şi mai deranjant faptul că autobuzele de la Transmixt au aici staţie şi toţi călătorii coboară din autobuze direct în noroi…!”
citește tot articolul [ 0 comentarii

În aşteptarea ANAF-ului şi a DNA-ului...

19/02/2016 08:08:20  
 
Dragă ANAF: ce-ar fi ca în 5 zile să vii să mă evacuezi şi pe mine cu toate bunurile din casa mea proprietate care aşteaptă de opt ani autorizaţia de construcţie? Mai mult decât atât, îţi raportez că tot de atunci nu plătesc impozit pentru casă, deşi vreau. În schimb talentaţii funcţionari din Primărie îmi impozitează terenul de sub casă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FII REPORTER: ...Să nu ne uitați niciodată...!

18/02/2016 08:09:01  
 
„Luna ianuarie din acest an a însemnat pentru mine prilejul de a-l cunoaște pe profesorul Constantin Totir, care m-a invitat în Bistrița să-mi dăruiască cartea sa de memorii «Prigoniții biruitori». Întâlnirea noastră a fost emoționantă şi presărată cu lacrimi...".
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro