Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 16
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


PNL: Războiul divelor la Camera Deputaților!

15/09/2016 17:28:09 Cristina ALEXA  
 
Cu campania electorală pentru parlamentare bătând la ușă, liberalii se pregătesc să supună la vot lista pentru alegerile din decembrie. Surse Bistrițeanul.ro spun că lupta se dă pentru locul II la Camera Deputaților între trei „dive”. Războiul pentru parlamentare pare să fie presărat și cu probleme confesionale…
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a stabilit! Liberalii nu-l vor pe Augustin Zegrean pe listele lor, din cauza lui…Traian Băsescu

13/09/2016 14:43:01 Cristina ALEXA  
 
Ceea ce până acum era doar o bârfă devine certitudine. Liberalii au stabilit deja că nu îl vor pe Zegrean pe listele lor. Asta la doar câteva zile după ce a anunțat că vrea să candideze. VEZI ce zice fostul șef al CCR despre asta:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cu ce sumă fabuloasă pleca acasă Augustin Zegrean la final de lună: Peste 45.000 de lei! Acum visează la un salariu de parlamentar

12/09/2016 12:58:39 Cristina ALEXA  
 
Mereu discret cu veniturile încasate, poate tocmai pentru că par fabuloase pentru majoritatea dintre noi, Augustin Zegrean mergea acasă lună de lună cu peste 45.000 de lei. Doar de la CCR încasa lunar aproape 20.000 de lei, la care se adaugă pensia, chirii din spații și venituri din dividende.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Șefa PNL - Alina Gorghiu, despre candidatura lui Augustin Zegrean: A fost o surpriză!

11/09/2016 12:15:32 Bianca SARA  
 
Alina Gorghiu, copreședinte PNL, a spus despre posibila candidatură a fostului președinte al Curții Constituționale - Augustin Zegrean - că a fost o surpriză, însă orice om cu experiență este binevenit în partid.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Parlamentarii PSD mai vor un mandat în parlament

09/09/2016 16:56:51 Raluca NECHITI  
 
Cei trei parlamentari PSD - deputații Doina Pană și Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneş au recunoscut astăzi că vor să meargă mai departe, în următorii patru ani, în Parlamentul României. Doina Pană „a dat din casă” o serie de informații. AFLĂ despre ce este vorba:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Doina Pană. amuzată de elogiile lui Dolha. Parlamentarii PNL provocaţi...

09/09/2016 15:24:45 Raluca NECHITI  
 
Deputatul PSD Doina Pană s-a declarat amuzată de elogiile aduse de Stelian Dolha la adresa sa și i-a răspuns acestuia astăzi. Parlamentarii PSD nu au pierdut ocazia să îi taxeze pe liberali pentru luptele interne din organizația locală a PNL, dar le-au lansat şi o provocare.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Parlamentarii PSD: scumpirea RCA-ului bagă în faliment transportatorii!

09/09/2016 15:06:54 Raluca NECHITI  
 
Protestul transportatorilor din ultimele săptămâni nu a rămas fără ecou în Parlament. Daniel Suciu a declarat că majorarea RCA-ului va băga în faliment întreaga industrie, transportatorii români fiind discriminați față de cei din străinătate care activează în România și pentru care valoarea RCA este mai mică.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Ioan Turc: Este prematur să vorbim despre o candidatură la primărie

09/09/2016 14:25:18 Raluca NECHITI  
 
Ioan Turc a spus că listele pentru parlamentare sunt în lucru, că decizia finală aparține Bucureștiului și că deși în acest mandat îl tentează o candidatură la parlamentare e prematur să se discute pentru 2020 despre candidatul PNL pentru fotoliul de primar al Bistriței.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc: Supercomul e depășit de situație! E plin de păsări, câini, s-au înmulțit șobolanii, iar mirosul e îngrozitor!

09/09/2016 11:52:19 Raluca NECHITI  
 
Chiar dacă autoritățile au reușit să găsească un alt operator de salubritate, activitatea acestuia, de când a preluat colectarea și transportul gunoaielor din întreg județul este una de-a dreptul superficială, după demonstrația de forță de zilele premergătoare semnării contractului cu autoritățile.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc și Sorin Hognogi deschid lista PNL pentru Senat ? O speculație, susține Dorin Dobra

08/09/2016 14:45:12 Bianca SARA  
 
În cadrul conferinței de presă de astăzi, senatorul Dorin Dobra a dezmințit informațiile potrivit cărora lista PNL pentru Senat ar fi deschisă de Ioan Turc și de primarul Sorin Hognogi. Potrivit acestuia este vorba deocamdată despre o speculație.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii din vechiul PNL mizează pe mai marii de la București pentru „aranjarea” listelor pentru parlamentare

08/09/2016 13:51:43 Bianca SARA  
 
Liberalii din vechiul PNL par să mizeze pe șefii de la București, de la structura centrală, pentru aranjarea listelor pentru parlamentare. Cel puțin asta a dat de înțeles senatorul Dorin Dobra, în cadrul unei conferințe de presă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Senatorul Dorin Dobra: „Nu vreau să cred că dacă aripa lui Ioan Oltean nu e deasupra capului meu sunt scos din calcule”

08/09/2016 13:09:34 Bianca SARA  
 
În cadrul unei conferințe de presă, senatorul Dorin Dobra a vorbit și de listele pe care PNL le pregătește pentru alegerile parlamentare. Acesta a ținut să precizeze că intenționează să își apere mandatul, chiar dacă nu este sub aripa lui Ioan Oltean.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc: Modul în care a gestionat administrația PSD problema salubrizării în județ este falimentar! Ce soluții ar fi:

03/09/2016 11:22:53 Raluca NECHITI  
 
Primvicepreședintele PNL, Ioan Turc a fost primul dintre liberalii bistrițeni care a ieșit în fața presei cu o poziție legată de problema gunoaielor și cu câteva soluții de care autoritățile ar putea ține cont în stabilirea noului caiet de sarcini pentru viitoarea licitație de salubritate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii: Vitalia și Supercomul sunt firmele de casă ale PSD! Nimic nu mișcă în județ fără ca Radu Moldovan să nu știe!

03/09/2016 09:10:06 Raluca NECHITI  
 
Chiar dacă sunt în plin divorț. liberalii vorbesc încă acceași limbă și militează pentru aceleași interese. De la două mese diferite, liderul PNL Robert Sighiartău și fostul co-președinte PNL, Stelian Dolha, au pus punctul pe „i” în ceea ce privește negocierea cu Superocomul și votul pe bandă al aleșilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dolha despre Robert Sighiartău și Doris Moldovan: “Dacă suntem manechine sau adunăm lăzi de zestre, nu ne votează lumea...!"

02/09/2016 16:25:45 Raluca NECHITI  
 
Deputatul Stelian Dolha a dezvăluit astăzi, că la nivelul organizației județene listele pentru alegerile parlamentare sunt deja făcute. La solicitarea jurnaliștilor Stelian Dolha a oferit presei numele celor care vor ocupa pozițiile eligibile la Camera Deputaților și Senat, dar „dacă suntem manechine sau adunăm lăzi de zestre nu ne votează lumea”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Robert Sighiartău îi dă cu broșura peste nas lui Radu Moldovan: PSD s-a lăudat în campanie cu proiectul. Cine îl politizează?!

02/09/2016 15:14:49 Raluca NECHITI  
 
După ce ieri tânărul președinte al PNL, consilierul județean Robert Sighiartău a fost apostrofat de președintele CJ Radu Moldovan, care l-a acuzat că polititează problema gunoaielor, refuzând să îi mai răspundă acestuia, astăzi Robert Sighiartău a prezentat „dovezi” că PSD-ul e cel care politizează problema gunoaielor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Supărat că „a fost lucrat pe la spate”, Dolha nu mai candidează și face dezvăluiri incendiare!

02/09/2016 13:10:02 Raluca NECHITI  
 
Deputatul Stelian Dolha a organizat astăzi o conferință de presă, prilej cu care a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, supărat fiind că „a fost lucrat de președintele din umbră” pe la spate și tras pe linie moartă pentru a-și încheia cariera politică.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Sighiartău i-a cerut public demisia lui Dragomir Câmpan!

01/09/2016 15:48:27 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ședința extraordinară a Consiliului Județean de astăzi a fost cu scântei! Tânărul liberal, Robert Sighiartău, a cerut public demisia lui Câmpan, directorul ADI - Deșeuri BN, dar a fost atenționat de Radu Moldovan că întrece măsura și politizează problema într-o manieră lipsită de tact:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Chereji n-a putut să se bucure de concerte și nici să mănânce la timp. Crețu e de vină!

01/09/2016 10:47:43 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Orașul e plin de gunoaie, Chereji nu se poate distra fără Crețu! Prima problemă ridicată de consilierul Florin Chereji în cadrul ședinței de Consiliu Local care a avut loc ieri a fost una „importantă” de-a dreptul: întârzierea primarului la concertele de vineri seara, dar și la un dineu!
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a decis! După ce a scăpat de întrebările tâmpite, primarul își angajează consilieri!

01/09/2016 09:34:47 Raluca NECHITI  
 
Încă patru persoane își pot găsi de lucru la Primăria Bistrița, în cabinetul primarului Ovidiu Crețu. Proiectul a fost adoptat cu 15 voturi “pentru”, după o dezbatere tâmpită și inutilă pe tema reducerilor de personal.
citește tot articolul [ 0 comentarii

George Avram nu mai este consilier local! Pașca i-a luat locul

31/08/2016 14:59:21 Ana ȘTEFĂNEL  
 
George Avram, fostul viceprimar al Bistriței și actualul administrator public al orașului, a renunțat astăzi în mod oficial la funcția de consilier local și a fost înlocuit în consiliu de către Marius Pașca.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Sistemul de sonorizare din primărie, de sute de mii de lei, funcționează mai prost decât cel vechi!

31/08/2016 14:35:17 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Primăria are de luna trecută un sistem nou de sonorizare în sala de ședințe, însă acesta nu funcționează așa cum ar trebui, iar unul dintre consilierii locali a ridicat această problemă în ședința de Consiliu Local de astăzi:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Nimic nu se pierde, totul se transformă! Dorin Popescu nu mai e vicepreședinte în CJ, e director!

31/08/2016 14:20:09 Raluca NECHITI  
 
După ce și-a încheiat mandatul ca vicepreședinte al Consiliului Județean, Dorin Popescu s-a întors în instituția pe care a condus-o timp de patru ani ca și director executiv al Direcției Tehnice, Investiții și Lucrări Publice. Astăzi a primit o nouă misiune.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Daniel Buda - Sinteză activitate PE 2014-2016

26/08/2016 15:14:49  
 
Daniel Buda este membru în trei comisii, respectiv: Comisia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală (AGRI), Comisia pentru Dezvoltare Regională (REGI) şi Comisia pentru Afaceri Juridice (JURI):
citește tot articolul [ 0 comentarii

ALDE promite o surpriză la alegerile parlamentare

26/08/2016 12:18:59 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Constantin Brașoveanu, președintele executiv al ALDE BN, a vorbit astăzi în cadrul conferinței de presă despre punctele care s-au discutat ieri în ședința de birou județean. Ioan Țintean a menționat că ALDE pregătește o surpriză pe lista pentru alegerile parlamentare - o persoană publică:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Țintean: Groapa de gunoi nu se închide! Groapa rămâne acolo

26/08/2016 11:05:26 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ioan Țintean, președintele ALDE BN, a comentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă situația gropii ecologice de la Tărpiu. Pe lângă faptul că s-a arătat indignat de politizarea problemei, acesta a susținut sus și tare că groapa nu se va muta de acolo, în ciuda strigătelor disperate ale sătenilor din Tărpiu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc despre plecarea Vioricăi Calo: nu înțeleg gestul doamnei Calo!

24/08/2016 15:16:45 Raluca NECHITI  
 
Deși noii lideri ai PNL susțin că nu ar exista probleme în partid chiar dacă mai sunt mici nemulțumiri răzlețe, o parte dintre vechi membri ai PNL încep să părăsească corabia. Prima care a făcut acest pas a fost Viorica Calo, care a demisionat săptămâna trecută, nemulțumită de modul în care decurg lucrurile în noul PNL.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Robert Sighiartău despre protestatarii din PNL: au interese personale, mă delimitez de acest mod de a face politică!

22/08/2016 16:06:05 Raluca NECHITI  
 
Liderul PNL, Robert Sighiartău a răspuns într-o conferință de presă protestatarilor din partid care într-o scrisoare deschisă trimisă presei susțineau că stabilirea candidaturilor pentru alegerile din toamnă "nu e un concurs de manechine".
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalul Florin Urâte despre Vitalia: „un nou episod din ciclul și băieții deștepți plâng câteodată"

22/08/2016 14:20:10 Raluca NECHITI  
 
Fostul consilier județean Florin Urâte, a susținut astăzi că ceea ce s-a întâmplat cu Vitalia este o problemă de management și că banii nu ar rezolva problema iar noua firmă care va veni ar putea avea probleme serioase legate de depozitarea gunoaielor la Tărpiu, depozitul fiind gestionat tot de grupul Vitalia.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii iau atitudine în problema gunoaielor: consilierii PNL au avertizat de doi ani că vor fi probleme cu Vitalia!

22/08/2016 13:30:22 Raluca NECHITI  
 
Liderii PNL au ținut să își exprime astăzi nemulțumirile legate de problema gravă cu care se confruntă județul în ceea ce privește colectarea gunoaielor și asupra modului în care „administrația PSD prin ADI – deșeuri” dar și „politizarea excesivă a companiei Vitalia" au dus la “criza gunoaielor”.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro