Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 11
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  57 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


Ce fac parlamentarii bistrițeni la locul de muncă? Se ceartă pe Facebook

08/02/2017 16:02:44 Cristina ALEXA  
 
Ziua de astăzi este una importantă pentru parlamentarii din întreaga țară. Astăzi a fost votată moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, depusă de USR și PNL. Parlamentarii bistrițeni nu prea par să fie ochi și urechi la ce se întâmplă la locul de muncă și-au pus-o de o ceartă în mediul virtual.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liderul PSD BN: Oamenii își arată nemulțumirea în mod civilizat și îi apreciez pentru asta!

06/02/2017 17:10:04 Raluca NECHITI  
 
Asta a spus presei astăzi președintele organizației județene a PSD, Radu Moldovan, fiind primele declarații făcute pe marginea protestelor care au loc în Bistrița, în fața Palatului Administrativ, de aproape o săptămână.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Radu Moldovan: Nu organizăm niciun fel de protest!

06/02/2017 16:16:52 Raluca NECHITI  
 
PSD Bistrița-Năsăud nu scoate oamenii în stradă, deși la nivel național s-a vehiculat de către liderul PSD, Liviu Dragnea, că electoratul PSD și simpatizanții sunt nemulțumiți și vor să iasă în stradă, fiind pus la cale chiar un miting de susținere a guvernului Grindeanu, programat să aibă loc joi.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ovidiu Florean pus la colț, la prima intervenție în plenul CJ

06/02/2017 16:02:05 Raluca NECHITI  
 
Noul consilier județean, Ovidiu Florean, a avut deja prima întâlnire „violentă” cu președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan. Consilierul nu a apucat să își spună off-ul că a și fost pus la punct rapid de președintele CJ.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Daniel Suciu, PSD: Am încredere că PSD va lua deciziile care se impun pentru a nu fi români împotriva românilor

04/02/2017 17:10:41  
 
Deputatul PSD Daniel Suciu își îndeamnă partidul din care face parte să fie înțelept și să ia decizii spre binele românilor. Suciu descrie ultimele evenimente din România ca fiind foarte grele. CITEȘTE declarația integrală:
citește tot articolul [ 0 comentarii

PNL: PSD Bistrița-Năsăud susține abuzurile Guvernului DRAGNEA

04/02/2017 15:21:20  
 
Timp de trei săptămâni filiala PSD BN n-a reacționat față de acțiunea opiniei publice în urma aprobării ordonanțelor de grațiere a unor pedepse și de modificare a codului penal.
citește tot articolul [ 0 comentarii

PSD Bistrița-Năsăud îl susține necondiționat pe Premierul Sorin Grindeanu și echipa guvernamentală!

04/02/2017 13:04:32  
 
PSD BN a trimis un comunicat presei locale prin care își anunță susținerea necondiționată pentru Guvernul Grindeanu. Comunicatul este semnat simplu „Organizația județeană PSD Bistrița-Năsăud”, niciun lider local neasumându-și cu numele și funcția poziția adoptată de formațiunea politică. Citește comunicatul aici:
citește tot articolul [ 0 comentarii

CE trebuie să ştii despre Ordonanţa de Urgenţă Nr 13, împotriva căreia sute de mii de români au ieşit în stradă

03/02/2017 14:37:07  
 
Constat că unul din laitmotivele celor deranjați de proteste este că majoritatea protestatarilor NU cunosc conținutul ordonanțelor. Pentru că îi cunosc și îi respect pe mulți dintre protestatari și mă simt jignită să fiu catalogată drept „spalată pe creier” fac o solicitare către Bistriteanul.ro:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Procurorii DNA au greșit actul de sesizare în dosarul lui Ioan Oltean și al Crinuței Dumitrean ?

03/02/2017 09:08:06 Cristina ALEXA  
 
Instanța a restituit dosarul lui Ioan Oltean la Direcția Națională Anticorupție, pe motiv că actul de sesizare al DNA conține nereguli, rechizitoriul nefiind corect. Este vorba despre dosarul în care Ioan Oltean alături de Crinuța Dumitrean, este acuzat de complicitate la abuz în serviciu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ionuț Simionca: Cerem de urgență demisia ministrului Carmen Dan!

02/02/2017 15:53:54 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Carmen Dan a făcut vâlvă cu declarațiile pe care le-a făcut recent. Ministrul de Interne a întocmit o listă neagră a jurnaliștilor care, consideră ea, au instigat, dar a și negat faptul că SRI ar fi informat ministerul pe care îl conduce cu privire la agitatorii prezenți aseară în București. Ionuț Simionca și PMP îi cer demisia.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Robert Sighiartău, în mijlocul protestatarilor din București!

01/02/2017 13:16:40 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Robert Sighiartău, cel care și-a început de curând mandatul de deputat, a postat pe pagina sa de Facebook imagini din timpul protestului spontan care a avut loc aseară în capitală. Deputatul de Bistrița-Năsăud a mers chiar în mijlocul protestatarilor pentru a se solidariza cu cei care scandează împotriva ordonanței pentru grațiere.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ordonanța de urgență îi scapă de dosare pe Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean

01/02/2017 10:09:05 Cristina ALEXA  
 
Dezincriminarea abuzului în serviciu, adusă de noua ordonanță de urgență a Codului Penal adoptată de Guvern și publicată în Monitorul Oficial marți noaptea, scapă de anchete și dosare nume mari. Printre cei care scapă de proces se numără Crinuța Dumitrean și Ioan Oltean.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Președintele ședinței, nevoit să intervină în conflictul dintre Crețu și Peteleu

31/01/2017 15:12:42 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Discuții aprinse în cadrul Consiliului Local Bistrița, ședință care se desfășoară în aceste momente. Contrele dintre consilierul municipal Ioan Peteleu și primarul Ovidiu Crețu au făcut-o pe Camelia Tabără, președintele ședinței, să intervină.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Doina Pană face lumină în privința ordonanței privind grațierea infractorilor

27/01/2017 16:35:46 Raluca NECHITI  
 
Deputatul Doina Pană a explicat astăzi, că ordonanța privind grațierea nu îi pune în libertate nici pe politicienii corupți, nici pe cei care au săvârșit fapte violente, nici pe violatori, însă este o obligație a statului de a rezolva problema deținuților, altfel România riscă să plătească lunar câte 250 € fiecărui deținut.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Ioan Deneș: Oare ce poziție a avut doamna Iurișniți când protestatarii au strigat “parlamentari penali, megeți la tribunal”?

27/01/2017 14:20:34 Raluca NECHITI  
 
Senatorul PSD Ioan Deneș nu a pierdut nici în conferința de presă de astăzi ocazia să o taxeze pe noua deputată USR, Cristina Iurișniți, care a participat la acțiunile de protest de zilele trecute împotriva ordonanței privind grațierea. Senatorul spune că aceasta nu și-a înțeles încă rolul de parlamentar.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Au ratat ocazia! Primarii din județ NU i-au trimis parlamentarului PMP proiectele pentru care au nevoie de bani

27/01/2017 13:28:31 Raluca NECHITI  
 
Inițiativa deputatului PMP, Ionuț Simionca, de a fi parlamentarul tuturor bistrițenilor, s-a lovit deja de primele opoziții din partea primarilor din Bistrița-Năsăud, care nu i-au trimis acestuia proiectele pentru care ar avea nevoie de bani în acest an.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Consilierii județeni au aprobat fără comentarii noua cotizație majorată pentru ADI - Deșeuri

25/01/2017 17:14:33 Raluca NECHITI  
 
Consilierii Județeni au aprobat astăzi noua cotizație pe care CJ o va plăti către ADI Deșeuri, majorată cu nu mai puțin de 18.900 de lei, bani pe care asociația îi pune la ciorap pentru procesul cu Vitalia.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Fostul primar și director al liceului din Telciu, Vasile Puica - singura propunere pentru funcția de vicepreședinte al CJ

25/01/2017 15:43:03 Raluca NECHITI  
 
În cadrul ședinței ordinare de astăzi, consilierii județeni trebuie să voteze un nou vicepreședinte, loc lăsat liber după plecarea lui Alexandru Pugna la București. Singura propunere a PSD și ALDE este Vasile Puica, fost primar și fost director al Liceului Tehnologic din Telciu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a decis! Alexandru Pugna rămâne la minister și a demisionat din Consiliul Județean

25/01/2017 14:16:29 Raluca NECHITI  
 
Modificări pe ultima sută de metri, înainte de începerea ședinței de astăzi a Consiliului Județean. Alexandru Pugna a renunțat la funcția de vicepreședinte al CJ și rămâne secretar de stat la Ministerul Culturii. Locul său va fi ocupat de o femeie, iar azi se va alege și noul vicepreședinte.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Traian Ogâgău are probleme! Consilierii locali îi vânează... geanta!

25/01/2017 12:26:44 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Traian Ogâgău nu iese din vizor niciodată. După ce a făcut numeroase schimbări în Sîngeorz-Băi, acum, consilierii au grijă să nu rateze nimic. De data aceasta, îl acuză că și-a cumpărat o geantă... de fițe.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cel mai tânăr cetățean de onoare al județului, despre proteste: „Ai cu ce Românie, păcat că nu ai voie”

24/01/2017 16:10:54 Cristina ALEXA  
 
Ordonanțele de urgență prin intermediul cărora o serie de deținuți și viitori condamnați ar putea să scape de pedepse, precum și protestele din ultimele zile au determinat reacții și în rândul cetățenilor de onoare ai județului nostru. AFLĂ ce părere are despre ce se întâmplă cel mai tânăr dintre ei:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Simionca își face cabinetul parlamentar în sediul ALDE

23/01/2017 14:39:08 Raluca NECHITI  
 
Ales senator în luna decembrie a anului trecut, Ioan Simionca vrea să își amenajeze cabinetul parlamentar în actualul sediu al Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, situat pe pietonalul Liviu Rebreanu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cum (nu) au reacționat politicienii bistrițeni în fața protestelor din toată țara și care dintre ei au fost cei mai vocali:

23/01/2017 12:03:04 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Politicienii bistrițeni nu s-au avântat în afirmații pe Facebook, așa cum fac de obicei, în urma protestelor de aseară. Dacă ne așteptam de la popularul Radu Moldovan să vină cu o reacție, acest lucru nu s-a întâmplat. Singurii mai vocali au fost președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan și deputatul USR, Cristina Iurișniți.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Sighiartău părăsește Consiliul Județean. Vicepreședintele Alexandru Pugna mai așteaptă până în februarie

23/01/2017 11:01:17 Cristina ALEXA  
 
Robert Sighiartău părăsește Consiliul Județean luna aceasta, în locul său urmând să vină Ovidiu Iosif Florean, fostul șef al Direcției Județene de Pază. Vicepreședintele Alexandru Pugna mai așteaptă puțin, urmând să fie înlocuit, cel mai probabil în ședința din februarie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Lecție de profesionalism cu Alex Vintilă, consilier parlamentar la doar 24 de ani: Vezi toți oamenii ăștia? Sunt exact ca ei

20/01/2017 17:23:38 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Acesta nu e un text politic, nu e un text despre un partid sau altul. E o poveste despre un tânăr responsabil și dedicat, un tânăr modest care a muncit pentru a obține… un loc de muncă. Am descoperit un băiat care știe că într-o societate sănătoasă trebuie să respectăm, să muncim, să perseverăm.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cristina Iurișniți, deputat în stradă!

19/01/2017 11:17:20 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Aseară, oamenii au ieșit în stradă în mai multe orașe din țară pentru a protesta împotriva legii amnistiei și grațierii. Printre protestatarii din București s-a aflat și deputatul de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurișniți.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Planurile lui Ovidiu Crețu pentru ultimul mandat: De finalizat, nu cred că se va finaliza ceva

11/01/2017 10:33:51 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Deja la al treilea mandat ca primar al municipiului Bistrița și ultimul, Ovidiu Crețu este un lider pe cât de iubit, pe atât de contestat. La început de 2017, Crețu nu s-a aruncat în declarații, iar planurile sale sunt pe termen lung.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ce planuri are Doris Moldovan? Care sunt șansele ca liberalii bistrițeni să fie conduși de o femeie?

11/01/2017 08:32:57 Cristina ALEXA  
 
Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, consilierul județean Doris Moldovan vorbește despre speculațiile din ultima perioadă, potrivit cărora aceasta ar vâna funcția de președinte al PNL Bistrița-Năsăud:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ca să fii membru USR trebuie să fii integru, moral și „om curat”. Se mărește echipa

10/01/2017 16:24:11 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Membrii USR Bistrița-Năsăud au discutat astăzi în cadrul conferinței de presă despre condițiile de apartenență în partidul lor. Peste o sută de persoane au trimis formularul de înscriere, însă aceștia vor fi filtrați de către o comisie. Cel mai important criteriu: „om curat”!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Alex Vintilă, 24 ani, jurist și consilierul deputatului Cristina Iurișniți - a intrat în politică după ce s-a supărat pe Primăria Bistrița

10/01/2017 14:01:15 Ana ȘTEFĂNEL  
 
La doar 24 ani are o pregătire profesională așa cum mulți nici nu visează, chiar dacă sunt puși în funcții care de care mai mari. Alex Vintilă s-a supărat pe Primăria Bistrița după ce i-au refuzat postul de jurist fără niciun argument. Astăzi, se ocupă de partea juridică pentru USR Bistrița-Năsăud și este consilierul deputatului Iurișniți.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro