Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Ultima săptămâna de campanie: Doina Pană, optimistă, Radu Moldovan - doar noi avem program de guvernare!

02/12/2016 15:00:53 Raluca NECHITI  
Conducerea PSD a susținut astăzi o conferință de presă alături de europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu, venit la Bistrița să își susțină colegii în campania electorală. Liderul PSD BN, Radu Moldovan, spune că echipele de campanie ajung în 95 la sută din case, iar Doina Pană se declară optimistă după discuțiile cu alegătorii.

„Ne apropiem de ultima săptămână de campanie electorală, o campanie electorală pozitivă. Mă bucură efortul colegilor mei care s-au implicat foarte mult în această campanie electorală, evaluările noastre în momentul de față ne arată că vom reuși până la finalul campaniei electorale, vinerea viitoare, să ajungem în proporție de peste 95% în fiecare casă a locuitorilor județului Bistrița-Năsăud, casele izolate, grupurile de case izolate, doar acolo nu vom ajunge. Am ales să facem această campanie, e una clasică „door to door”, să stăm de vorbă cu fiecare dintre oameni, să le spunem ce-am reușit să facem pentru ei, cât am guvernat de-a lungul timpului și mai ales ce ne propunem să facem pentru ei. Cel mai important lucru în momentul de față e programul de guvernare al PSD, mă bucur foarte mult că colegii noștri, care au lucrat la acest program de guvernare, printre care e și colega noastră Doina Pană, a făcut un program de guvernare extrem de bine structurat, foarte clar conturat și zona de finanțare. Îmi pare rău că e singurul program de guvernare de pe piață și oamenii nu prea au ce cântări, ceilalți au un singur program de guvernare - Jos PSD-ul. Toate celelalte partide au programul Jos PSD-ul sau Afară cu penalii sau ce mai e la modă acum...”, a declarat președintele organizației județene a PSD, Emil Radu Moldovan astăzi într-o conferință de presă.

La rândul său, deputatul Doina Pană, cea care se regăsește pe primul loc pe lista pentru Camera Deputaților a recunoscut că această nouă modalitate de a face campanie electorală, chiar dacă nu e la vedere înseamnă foarte multă muncă, ca să te poți întâlni cu cât mai mulți cetățeni.

„Este partea nevăzută, înainte ne vedeați pe stradă, la spectacole, în diferite manifestări mari stradale. Acum mergem la locul de muncă al oamenilor, săptămâna asta care mai urmează o să reușim să ajungem în toate fabricile, după-amiază cât timpul ne permite până se face noapte suntem pe străzi... Sunt foarte optimistă legată de modul în care ne primesc oamenii oriunde mergem. Oamenii sunt foarte informați chiar dacă în mass-media națională nu prea se alocă timp pentru dezbatere, ei sunt foarte informați cu privire la programul de guvernare și ne așteaptă la guvernare. Un alt lucru care m-a bucurat iarăși foarte tare, este că marea majoritatea au reușit să înțeleagă că, chiar dacă să nu se numesc alegeri guvernamentale și se numesc alegeri parlamentare, și chiar dacă parlamentarii fac legi și nu fac drumuri sau investiții, au conștientizat că parlamentarii mai fac ceva foarte important - votează guvernul. Deci, de ce majoritate parlamentară va fi, de aceea depinde cine va fi primul ministru și care va fi componența Guvernului”, a declarat Doina Pană în conferința de presă.

La Bistrița a fost prezent și europlamentarul Ioan Mircea Pașcu, un apropiat al organizației. „Cred că alegerile acestea, de la noi au o miză extrem de importantă. Poate că nu realizăm, dar trebuie să se țină seama de ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Cred că va trebui să începem să ne administrăm din nou, mai bine. Până la urmă aceasta este sarcina unui guvern, să administreze țara, iar primul-ministru este primul administrator al țării. Politica este un sport de echipă și știu că întotdeauna când am venit aici, la Bistrița i-am găsit pe colegii, pe prietenii mei, foarte bine organizați. Până la urmă lucru care rămâne sfânt este discuția ochilor cu cetățeanul și contactul cu acesta”, a spus la rândul său și Ioan Mircea Pașcu.

2319 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro