Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 002003 1
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Zvonoteca


ZVONOTECĂ: Nici pesediștii nu-l mai suportă pe Crețu! Au fugit la schi în Austria

29/01/2018 18:05:54 BISTRIȚEL  
 
Numai pesediștii știu ce-i în sufletul lor, după ce s-a inaugurat Pârtia Cocoș cu struț tricolor, bucuria nebunilor care îndrăznesc să creadă în așa ceva la Bistrița. Și-au pus schiurile în picioare, le-au distrus, au zâmbit frumos presei, după care și-au luat lumea-n cap! Nu mai pot nici ei cu Crețu și pârtia lui… Și-i înțelegem, oameni suntem...
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECA: PSD a avut propriul candidat la alegerile din PNL. Tare, nu?!

05/05/2017 08:06:59 BISTRIȚEL  
 
Numai la opoziție să nu vă așteptați din partea liberalilor. N-ai cu cine! Ăștia atât au ajuns de slabi că PSD cică a avut candidat la alegerile din PNL. Noroc că s-au forțat micuții, împinși pe la spate de Ioan Oltean, l-au impus pe Ioan Turc, reușind să-l uimească chiar și pe el. Nu se aștepta.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Nu ne mai ajunge, dom’le, cultura și sportul! Înflorește specula și se vând cu rația, ca-n comunism

28/11/2016 16:44:38 BISTRIȚEL  
 
Am ajuns să trăim vremuri incredibile în acest minunat oraș, aflat pe cele mai înalte culmi de civilizație și progres. Până am prins gustul a fost mai greu și, uitați, acum nu ne mai ajunge. Și pe așa cerere, ne-am întors în timp, în comunism, când o pilă și rația erau secretul să poți mulțumi poporul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: S-a supărat rău Dolha! Și-a plecat în lume...

29/08/2016 17:20:00 BISTRIȚEL  
 
PNL a rămas fără un deputat. În sediu, la ce v-ați gândit?! Da. Jale mare pe pietonal. Dolha și-a făcut bagajele și a plecat în lume. Și vin alegătorii să-l caute la cabinetul parlamentar și el s-a dus. Și n-a spus nimănui unde. Domnu' Țintean, nu lăsați ușa deschisă că poate ne faceți vreo surpriză!
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Țintean a refuzat biroul lui Popescu! Da` ce-avea, domnu` vice?! Bad karma?!

29/06/2016 14:54:35 BISTRIȚEL  
 
Dacă știe cineva ce vrea în județul ăsta și cum să obțină asta, apoi acela e Ioan Țintean! Uns recent vicepreședinte al Consiliului Județean, liderul ALDE BN a refuzat să preia biroul fostului vicepreședinte Dorin Popescu, culmea – colegul său de partid. Bad karma sau ce-o fi?!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Jurnal neBun de campanie

01/06/2016 10:00:36 BISTRIȚEL  
 
Dacă încrâncenare, lupte pe proiecte sau dezbateri pertinente nu avem în această campanie, e loc de comedie cât încape. Comicul de situație, cel al personajelor, al proiectelor și al ideilor trăznite colorează lupta electorală. VEZI ultimele bârfe de pe front:
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECA: Aprindeți lumina la PNL să se organizeze puțin...

20/04/2016 20:01:17 BISTRIȚEL  
 
Ca să înțelegeți bine titlul, dacă nu ați auzit până acum bancul cu replica finală „Să ne organizăm puțin!”, sunați un prieten să vi-l spună. Merită. Nu de alta, dar veți înțelege perfect ce se întâmplă acum în PNL. Toți sunt transpirați, aparent satisfăcuți, dar nici ei nu mai știu cine cu cine se luptă. E o încinsă cu lumina stinsă...Mvaaaaiii...
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ. Șoc și rocada surpriză a PNL pentru Primăria Bistrița: Doris Moldovan – prima femeie candidat la municipiu?!

28/03/2016 17:03:47 BISTRIȚEL  
 
Cum nu găseau un candidat care să joace rolul de candidat la Primăria Bistrița, liberalii bistrițeni isteți s-au gândit că un actor ca Titieni ar fi bun. Dar, ce să vezi, actorului nu-i mai plac regizorii de aici și nici rolul. Liberalii s-au uitat în jur și le-au căzut ochii pe blonda cuMinte, iubită de femeile europene. Adevăr sau provocare?!
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Politicienii se roagă mâine, la unison, pentru un subprefect... Unii îl vor cu fustă, alții, fără fustă...

19/03/2016 09:21:17 BISTRIȚEL  
 
Nicio duminică sau sărbătoare fără politicieni în biserici, în primul rând, lângă popa dacă se poate, să-i vadă toată lumea că ei sunt oameni cu frică de Dumnezeu, care respectă cele 10 porunci. Duminică, pe partide, toți vor avea o rugăciune unică pentru un subprefect. Cei cu traume zic că mai bine nu... Doamne, dă-le după minte...
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECA: Poștă fără finalizare în Consiliul Județean

09/02/2016 14:18:35 BISTRIȚEL  
 
S-a tot vorbit pe la colțuri în ultima perioadă de frica funcționarilor din primării și consilii județene de a mai semna acte. Necunoașterea legii și a meseriei îi fac să se teamă să semneze orice document și atunci au inventat o joacă: joaca de-a poșta, printre funcționari. Toți pasează, nimeni nu semnează că nu știu ce semnează.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Domnu' Oltean, am înțeles că nu-i mai iubiți. Da' niște bani nu le trimiteți?!

25/01/2016 21:25:08 BISTRIȚEL  
 
Odată cu plecarea lui El Lider Maximo din PNL s-a dus naibii și bunăstarea. Criza financiară a lovit pentru prima dată în istorie partidul și se suferă aici cum nu s-a suferit vreodată. Cum nu se mai înțeleg doi cu doi în tot PNL-ul, e ușor de înțeles că nu reușesc să cadă de acord cine să plătească întreținerea.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Ce ziceți, ar merge o blondă de la Drept de prefect?!

21/01/2016 13:45:13 BISTRIȚEL  
 
Ea oricum merge. La București în aceste zile. Că acolo se fac cărțile pentru numirile în funcția de prefect după ce actualii vor fi zvânturați (chestiune de zile - cică). Și chiar dacă Stelică se supără, blonda nu-i curioasă. Vrea prefect și așa o vrea și mama ei. Iar pentru asta se fac eforturi...
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: TOP Bârfe la zi din politica locală

15/01/2016 10:23:02 BISTRIȚEL  
 
Se anunță un an 2016 extrem de interesant în politica locală. Terenul de luptă se încinge, avem jocuri de culise, strategii de campanie, ași, careu de ași, oameni care în fiecare seară când adorm se visează primari, avem candidați surpriză, candidați buni pe orice listă. Să înceapă distracția, băieți! Aa, și-un primar care gonește ca un bezmetic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Colibița se golește când se găsesc destui să țină vilele să n-o ia la vale

29/11/2015 11:02:22 BISTRIȚEL  
 
Tocmai când începuse Colibița să devină atractivă ne-a ajuns din urmă România lucrului nefăcut. Ditai barajul de la Colibița n-a fost reabilitat serios niciodată în 35 de ani și fix acum i-a venit sorocul, c-așa-i la noi, o dată la 35 de ani facem ce trebuie...Numai că, pe motiv de vile și alunecări probabile – nu se prea poate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Primarul și secretara. Faza pe invitații

28/11/2015 12:55:11 BISTRIȚEL  
 
Nu mai e un secret pentru nimeni că între primarul Ovidiu Crețu și secretarul municipiului Floare Gaftone e o luptă a orgoliilor atât de mare, că sunt șanse pentru cei care nimeresc pe traiectorie să-și ia o măciucă fix în frunte. Oamenii nu mai văd bine şi și-o poate „fura” oricine le stă în cale.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Iz de revoltă la Liviu Rebreanu

30/10/2015 11:37:37 BISTRIȚEL  
 
Reabilitările care vor începe în curând la Colegiul Liviu Rebreanu se pare că atrag nemulțumirile părinților adolescenților din clasa a XII-a și a XI-a, secția germană.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Blestemele lui Coruțiu lovesc Casa Alianța. O lucrare de-a lor riscă să izoleze jumate Colibița

22/10/2015 18:37:29 BISTRIȚEL  
 
Dumnezeu nu bate cu bota – și-o fi zis Coruțiu în barbă astăzi. Și nici nu rămâne dator. După ce Casa Alianța l-a reclamat că a băgat pământ în lac, aceștia au comis-o mai grav decât Coruțiu! Au surpat cu o lucrare de-a lor drumul județean, iar situația e extrem de gravă! Drumul se surpă de la o oră la alta! Bravos, națiune!
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Când i se scoală lui Coruțiu, apa din Colibița scade

14/10/2015 16:22:29 BISTRIȚEL  
 
Ce înseamnă, dom’le, să fii potent în ziua de astăzi...Dacă ai cu ce, cu cine se găsește, dacă pregătești Apele cum trebuie...Unii sunt atât de potenți că atunci când li se scoală, dintr-o manevră scurtă coboară apa în Colibița și pot să se dea cu bascula prin lac. Da poate oricine de-ăstea?! NU!
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Baterieeee...Foc! Pădurarii din Bârgău pun pe foc...dușmanii

06/10/2015 14:08:42 BISTRIȚEL  
 
De când cu Radarul Pădurii, afacerile cu lemn furat nu mai merg pe Valea Bârgăului, iar hoții și pădurarii stau din ce în ce mai prost cu nervii. După bătălia de pe Bârgău între hoții de lemn, care s-au turnat apoi reciproc la Poliție, s-a trecut la nivelul următor: Baterieeeee...Foc! Arză-v-ar focul năravul!
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a născut mișcarea anti Crețu pe Facebook - Sponsorizată

06/08/2015 14:44:29 Facebook POLICE  
 
Nici n-a început campania electorală că pe Facebook a apărut deja o pagină „sponsorizată” care lucrează intens la demolarea imaginii primarului Bistriței. Pagina are numele primarului și alăturat numele unui mare lider comunist chinez – Zedong, iar până acum a adunat 800 de fani anti-Crețu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZVONOTECĂ: Radarul pădurii a adus liniștea pe Bârgău. Și liniștea, reclamații și bătăi se făcu

05/08/2015 09:34:14  
 
Atâta liniște câtă e acum pe Bârgău n-a mai fost niciodată, ne transmit bârgăuanii cărora nu le vine să creadă ce efect de som liniștit le-a adus Radarul Pădurii. Nu tu căruțe în sus și în jos noaptea pe uliță, nu tu taf-uri... liniște deplină. Doar șmecherii pădurilor mai fac agitație: câte o bătălie, o reclamație..Să nu mai fure nimeni...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Viceprimarul invizibil trăiește, lucrează și traduce. Nu pe șantierele primăriei, pe altele...

07/05/2015 13:30:31 BISTRIȚEL  
 
În caz că ați uitat, vă reamintim că Bistrița are doi viceprimari. Unul mai harnic și mai vizibil – George Avram (supranumit Regele gunoaielor din jungla urbană, pe scurt și în engleză - King of the jungle) și unul pus de formă – politică – Kiss Laszlo.
citește tot articolul [ 6 comentarii

Zvonotecă: Ponta face minuni! Ridică bolnavii din pat

21/04/2015 09:06:47 BISTRIȚEL  
 
Directorul de la cadastru, Emil Mănășturean, a fost videcat miraculos de problemele cardiace de care suferea și pentru care a stat zile bune în concediu medical. Cine este responsabil de vindecarea nemaipomenită?! Chiar primul-ministru a cărui vizită l-a făcut brusc bine pe bolnav și la mobilizat până la Beclean!
citește tot articolul [ 2 comentarii

ZVONOTECĂ: Încăpățânarea primarului lovește dur Vitalia! 20 de miliarde dintr-o lovitură! Auuuuu, ce usturăăăă...

16/04/2015 22:22:20 BISTRIȚEL  
 
Cât pe ce să-i deochem ieri pe consilierii județenii. Cât de bine au pus ei problema Vitalia în Consiliul Județean, ceva fantastic. Ce-or fi pățit de s-au prins și ei că Vitalia a venit în Bistrița-Năsăud că vrea bani mulți, nu să ducă gunoiul. Hai că încet, încet, gândim la fel!
citește tot articolul [ 10 comentarii

ZVONOTECA: Linișteee! La PNL se lucrează! Unii pe alții...

12/03/2015 15:51:01 BISTRIȚEL  
 
Dom’le, de când cu noul PNL, distracția e maximă! Nu te mai saturi să-i privești: intrigă, trădare, iubiri neîmpărtășite, scenarii, manipulări și lovitura de grație aplicată cu sapa în cap, după colț – după cum e obiceiul la liberali. Iar măiestria democrat liberalilor la regie face ca show-ul să fie desăvârșit. Bravo, băieți! Ne distrăm, nu-i bai!
citește tot articolul [ 6 comentarii

ZVONOTECĂ: La Năsăud, nici DNA-ul nu scoate din unii polițiști slugărnicia față de zmeii cu bani

02/02/2015 12:48:03 BISTRIȚEL  
 
Degeaba au intrat foștii șefi ai IPJ după gratii, că cei mici, rămași acasă să se ocupe cu aplicatul legii, nu pot să se dezvețe așa ușor de vechile metehne. Slugărnicia față de zmeii cu bani parcă le circulă prin sânge și se zdrobesc de numa să-i mulțumească la vreun necaz. Să plătească proștii, nu bogații. Ăia au plătit în avans...
citește tot articolul [ 36 comentarii

ZVONOTECĂ - La Bistrița s-a înregistrat culmea agresiunii și-a avocaturii: să-ți reprezinți ca avocat agresorul!

09/11/2014 22:32:30 BISTRIȚEL  
 
Dacă n-am fi treji, am crede că visăm! Noaptea minții oricum în acest weekend pe scena politică locală. Monica Săsărman, consilier județean și avocat, strigă sâmbătă c-a fost bătută măr și, duminică dimineața, își reprezintă agresorul în calitate de avocat fix în cazul de agresiune. Cum?!?!! Uite așa...
citește tot articolul [ 33 comentarii

ZVONOTECA: Vitalia n-are CUM că n-are cu CE și nici cu CINE!

26/09/2014 08:06:30 BISTRIȚEL  
 
Vitalia și-a luat o pălărie mai mare decât capul. Au pretenții că pot strânge gunoiul din tot județul, dar n-au nici mașinile. Când au făcut rost (au luat împrumut și nu s-au rugat de nimeni), n-au avut unde alimenta și-au pus-o de-un marș prin oraș.VEZI cele mai tari zvonuri despre Vitalia, care-ți arată un viitor colorat selectiv cu gunoaie:
citește tot articolul [ 30 comentarii

ZVONOTECĂ: PNL-iștii-s cu barca, nu cu pluta!

12/05/2014 18:08:39 BISTRIȚEL  
 
Cum te... ard prietenii, nu te arde nimeni - spune o veche vorbă românească! La fel spun și pesediștii, care au luptă mai grea în campanie cu foștii/actualii aliați, decât cu oastea lui Oltean. Învățați să lucre pe la spate și pe-ascuns, liberalii schelălăie după funcții, dar le și trag...barca pesediștilor, tocmai la vizita premierului la Bistrița
citește tot articolul [ 8 comentarii

ZVONOTECĂ: Blat la boier Dobra?!

05/03/2014 13:52:27 BISTRIȚEL  
 
Dobra, suflet de boier, de nobil adică... Boier Dobra, ca orice nobil, are un suflet sensibil. El nu e ca și alții din PNL, cum ar fi Crin Antonescu, să aibă cuvinte sau acțiuni care să strice o prietenie așa de mare și de rodnică cum a fost cea din USL. Da nici cu PNL-ul nu s-ar pune rău, așa că se dă lovit...
citește tot articolul [ 5 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro