Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  31 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



VIDEO: Aşa ceva n-aţi mai văzut...! Cea mai tare petrecere a anului

07/01/2017 11:16:22 Ioana BRADEA  
S-a întâmplat ieri, în Mega-Parkul din Sîngeorz-Băi care a găzduit, aşa cum se întâmplă de câţiva ani încoace, o petrecere de pomină. Îmbrăcat într-un costum popular de toată frumuseţea, la „cea mai tare petrecere a anului” a luat parte inclusiv unul dintre cei mai cunoscuţi şi îndrăgiţi sportivi ai României.

Sute de iubitori ai tradiţiilor şi muzicii folclorice din Sîngeorz-Băi şi din împrejurimi au participat ieri seară la Hora Someşană – un eveniment devenit deja tradiţie în ziua de Bobotează, fiind organizat de Radioul Familiei Someș.

S-a prins în Horă inclusiv celebrul fotbalist Gabi Balint, originar din Sîngeorz-Băi. Fotbalistul a şi subliniat, într-un scurt film postat pe Facebook, că a participat la „cea mai tare petrecere a anului...! Nici Revelionul, nici Crăciunul nu-i fac faţă! Aşa ceva n-aţi mai văzut...!

Spectacolul la care au participat sute de persoane îmbrăcate în costum popular a fost un succes şi datorită invitaţilor – interpreţi de seamă ai cântecului popular printre care s-au numărat Mina Buga, Georgiana Lobonţ, Cristina Bugnar, Petre Petruse, Raul Turda, Neluţu Moldovan, Anuţa Motofelea, Ionel Toma, Oana Matei şi Bogdan Berbecar. Invitaţi speciali au fost Paul Ananie şi Aurel Tămaş – alături de orchestra condusă de Emilian Coruţi.

Lăsați la o parte făcăturile, plasticurile, ciolofanurile și toate chinezăriile care există sub numele de «IIE ROMÂNEASCĂ» pe pciață! Nu mai dați banii pe ele!”, comenta tânărul etnolog Iosif Ciunterei, invitându-şi prietenii să participe la «evenimentul care promovează cântecul, jocul și costumul tradiţional românesc... Ele ne reprezintă şi sunt indentitatea noastră, a românilor»!”

Sursa video Facebook 

10790 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro