Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  116 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Surprize, bani, dragoste în 2017. Ce ne rezervă astrele în 2017

31/12/2016 11:13:45 Ioana BRADEA  
„Ai răbdare, şi vei fi răsplătit înzecit” ar fi sintagma ce caracterizează anul 2017 care promite că certurile şi turbulenţele ultimilor ani se vor termina curând. Unii se apucă de explorat spaţiul cosmic, din confortul propriei case, alţii ies în lume, căutând răspunsuri şi noi orizonturi. Oricum ne-am suci, suntem sub semnul comunicării:

Berbec: Pe parcursul lui 2017, obiectivele tale vor fi mai aproape de îndeplinire. Vei avea nenumărate şanse să-ţi reafirmi valorile şi idealurile în viaţă, vei avea parte şi de foarte mult noroc şi de bunăstare. Relaţia de iubire şi familia vor trece în plan secund, dar nu-ţi lăsa natura impulsivă să preia controlul. S-ar putea să ai probleme din această cauză. Fă-ţi timp de gândire şi analizează cu atenţie care sunt priorităţile tale în viaţă. Oportunităţi în domeniul financiar şi profesional. Berbecii care nu au încă un partener, se distrează din belşug, flirtează şi vor fi curtaţi, dar nicio relaţie de lungă durată nu se va materializa.

Taur: Anul 2017 promite a fi o perioadă benefică din punct de vedere social şi al relaţiilor cu cei dragi. Vei avea parte, în sfârşit, de mult dorita armonie care ţi-a lipsit atâta timp. Va fi un an plin de activităţi, călătorii, sarcini greu de realizat şi orare încărcate. Asigură-te că ai parte şi de ajutorul celor din jur pentru că singur(ă), nu vei reuşi. Decizii impulsive, la jumătatea anului, care ar putea avea un impact direct asupra planurilor de viitor. Evită evenimentele negative şi încearcă să nu amâni nimic pentru că acest lucru poate avea efecte grave asupra vieţii tale. Nu e cazul să experimentezi când vine vorba de bani...

Gemeni: În 2017 vei avea oportunitatea să faci tot ce ţi-ai propus, pentru că ai destul timp la dispoziţie. Încearcă să fii realist(ă) şi să te consulţi cu cei dragi atunci când vine vorba de investiţii importante. Parteneriatele vor fi deosebit de profitabile pentru tine în 2017. Vei fi înconjurat(ă) de optimism şi bunăstare. Încetează cu minciunile. Gemenii fără partener parcurg un drum sigur, dar întortocheat spre o relaţie şi vor avea perioade de singurătate mai intense decât de obicei. În schimb, 2017 le aduce mai multă stabilitate şi oportunităţi de avansare. Vor fi buni în rolul de team leader şi vor face eforturi pentru a-şi duce la îndeplinire planurile nefinalizate.

Rac: În 2017 ieşi din zona de confort şi îţi pui planurile în aplicare. Nu te mai stresa atât de mult şi porneşte la drum cu multă încredere, vigoare şi energie. Probleme din trecut te invadează în a doua jumătate a lui 2017, dar vei trece peste ele. Nu mai visa cu ochii deschişi, apucă-te odată de treabă pentru a-ţi îndeplini toate visele! Racii fără partener au parte de noi iubiri în prima parte a anului, ieşiri dese în oraş şi nopţi calde şi relaxante. Cariera scârţâie, dacă nu există şi ajutor din exterior. Munca în echipă şi cooperarea în afaceri le va fi prielnică. Creativitatea rămâne punctul lor forte, iar ideile lor originale vor fi puse în valoare, cu siguranţă.

Leu: Totul va merge ca pe roate, în 2017, din punct de vedere al resurselor, energiei şi ideilor. Vei învăţa că şi lucrurile simple sunt frumoase, deşi eşti genul căruia îi place să aibă mai mult. Vor fi multe ocazii în care vei învăţa lucruri noi despre tine. Nu trebuie să ai încredere deplină în nimeni, ,pentru că probleme pot apărea de unde te aştepţi mai puţin.Vei primi multă dragoste şi atenţie din partea celor dragi, pe care îi poţi răsfăţa, la rândul tău, dar ai parte şi de obstacole în viaţa de cuplu, pe care va trebui să le anticipezi şi să le rezolvi din timp. Deşi veniturile tale cresc, vor fi şi perioade în care simţi că banii nu-ţi ajung. Dacă eşti atent(ă), poţi să faci şi economii.

Fecioară: An pozitiv şi optimist, animat de o gândire matură, cu prieteni care vor fi în centrul atenţiei şi momente prielnice pentru introspecţii, descoperirea sinelui şi a drumului spiritual pe care îl vei urma. Dacă vei primi sugestii de la cei din jur, gândeşte-te de două ori înainte să le pui în aplicare. Este un moment prielnic pentru a face schimbări în viaţa de cuplu, mai ales dacă te gândeşti la acestea de ceva vreme. Cariera îţi aduce multă satisfacţie şi siguranţă financiară,t iar norocul şi bunăstarea sunt de partea ta. Aproape tot ce atingi se transformă în aur, dar trebuie să ai grijă să nu-ţi impui cu forţa ideile asupra colegilor şi superiorilor.

Balanţă: 2017 promite un nou şir de evenimente în viaţa ta. Vor fi multe schimbări pe care le amâni de ceva vreme, dar va fi pace şi armonie, iar energia ta va face faţă cu brio noilor schimbări care te aşteaptă. În sfârşit îţi vei putea îndeplini aspiraţiile. Trebuie să fii diplomatic(ă) în tot ce vei întreprinde în acest an. Nu crea false promisiuni şi încearcă să aduci un echilibru vieţii profesionale şi celei personale. Starea fizică şi mentală îţi vor da de furcă în 2017. Ia o pauză de relaxare şi apucă-te de nişte cursuri spirituale. Înainte să începi orice parteneriat, descoperă tot ce este nevoie despre cealaltă parte. Anul va fi foarte stabil din punct de vedere financiar.

Scorpion: Anul 2017 îţi deschide calea către noi perspective. Vei scăpa de anumite situaţii care nu-ţi dădeau pace în ultima vreme şi vei descoperi noi posibilităţi în plan profesional şi personal. Dezvoltarea va fi principala ta ocupaţie. Un nivel ridicat de energie te va ajuta să-ţi atingi ţelurile şi vei pune capăt şi unor proiecte care ţi-au consumat multă energie în anii anteriori. Fii îndrăzneţ(ă), înfruntă obstacolele şi renunţă la ranchiună: va fi un an excelent! În 2017, îţi vei găsi marea dragoste. Norocul îţi va sta alături, aşa încât va fi mai uşor decât ai crezut. Având un venit mult mai bun, vei putea trece mai uşor peste anumite hopuri financiare.

Săgetător: 2017 va fi anul dezvoltării personale. Vei simţi nevoia să evoluezi în loc să te complaci în rutina care te-a ţinut pe loc până acum. Vei căpăta o perspectivă mai bună asupra vieţii tale de până acum. Vei gândi mai matur şi vei lua câteva decizii importante cu privire la anumite relaţii din viaţa ta. În schimb, viaţa amoroasă va avea de suferit în 2017. Posesivitatea ta şi atitudinea insensibilă vor fi o problemă pentru relaţia de cuplu. Avansezi mai rapid în carieră, căci vei avea o nouă doză de curaj şi vigoare de care te vei folosi, dar nu te suprasolicita. 2017 îţi va consuma aproape toată energia, aşa că abia vei avea timp de relaxare sau distracţie.

Capricorn: Anul 2017 îţi oferă numeroase şanse de reînnoire şi restructurare a obiectivelor şi idealurilor tale. Va trebui să fii foarte puternic(ă) din punct de vedere mental pentru a depăşi toate obstacolele. Nu toţi vor aprecia munca şi efortul tău. Învaţă să te protejezi de aceste reacţii negative pentru că altfel îţi vor influenţa viaţa într-un mod neplăcut. Bucură-te de libertatea de care dispui. În 2017 va trebui să munceşti mai mult decât de obicei, dar dispui de toate mijloacele necesare pentru a te dezvolta. Trebuie să ştii să profiţi de moment şi să cauţi suportul necesar la colegi sau prieteni. E mai bine să nu amâni lucrurile şi să le rezolvi atunci când se ivesc.

Vărsător: S-ar putea să nu-ţi vină să crezi că ai toate răspunsurile la întrebări, dar anul acesta aşa este. Va trebui să fii atent(ă) la acţiunile întreprinse la început de an. Vei primi din ce în ce mai multe încurajări pentru soluţiile tale neconvenţionale, te bucuri de o intuiţie pătrunzătoare şi ai puterea să faci două voci opozante să funcţioneze într-o armonie perfectă. Atitudinea ta faţă de muncă este una pozitivă şi toate ideile tale devin atractive pentru ceilalţi. Traversezi o perioadă satisfăcătoare, dificultăţi intervin atunci când nu ştii cum să cheltuieşti banii.

Peşti: 2017 este încă un an în care ai multe de oferit celor din jur, iar tu ştii că o faptă bună este răsplatită cu alta, iar în cazul tău aceasta te-ar putea ajuta pentru restul anului, chit că unii vor încerca din nou să profite de firea ta bună. Aminteşte-ţi să nu pierzi din vedere propriul ritm. Ai parte de o primăvară prosperă, tu şi persoana iubită veţi avea perioade de euforie şi ieşiri cu prietenii, nopţi plăcute cu poveşti, tandreţe şi inspiraţie pentru cei din jurul tău. Casa ta va fi punctul de rezistenţă financiară şi al carierei, dar va fi nevoie să îţi pui în ordine afacerile personale. Păstrează-ţi ochii şi mintea deschise pentru ca roadele muncii tale să apară!

În zodiacul chinezesc, anul 2017 este anul Cocoşului de Foc care începe pe 28 ianuarie 2017 şi se încheie pe 15 februarie 2018. Este un an al corectitudinii, dreptăţii şi eficienţei de mişcare, aşadar benefic persoanelor cu aceste calităţi. Cocoşul de foc ne îndrumă să ne focalizăm pe punctualitate, sincronizare a acţiunilor noastre majore şi consecvenţă, să ne smulgem din inerţie sau relativă letargie, din somnul obişnuinţelor şi tabieturilor noastre, şi să nu mai amânăm de azi pe mâine demersurile  decisive. Să prindem din zbor orice oportunitate ivită în faţa ochilor şi să fim vigilenţi şi atenţi la tot ceea ce se petrece în jurul nostru.

Sursa: www.horoscop2017.net

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro