Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  40 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Un primar dintr-un sătuc bistrițean vrea să le ofere tinerilor distracție de sărbători!

02/01/2017 09:02:24 Ana ȘTEFĂNEL  
Îmbulgăreală, săniuș sau distracție pe ATV-uri! Dacă nu au parcuri de distracție, primarul din Parva vrea să le dea ocazia oamenilor din comunitatea pe care o reprezintă să se bucure de zăpadă. Ioan Strugari îi invită astăzi pe părveni să se simtă bine și să profite de zilele libere.

Ofertă de nerefuzat pentru copiii din Parva la sfârşitul vacanţei. Zăpada căzută la Parva zilele trecute a adus bucuria mult aşteptată copiilor. Mai mult, vremea călduţă este numai bună pentru activităţi specifice iernii: săniuş, aruncatul bulgărilor şi, mai ales, realizarea oamenilor de zăpadă. Ţinând cont de toate aceste „ingrediente”, Primaria comunei Parva – va organiza luni, 2 ianuarie 2017, pentru copiii din Parva – şi nu numai – diferite activităţi educative şi sportive”, anunță primarul comunei Parva, Ioan Strugari, pe pagina sa de Facebook.

Chiar dacă nu au parcuri de distracție, patinoar sau cinema, părvenii se pot bucura de iarnă cu ajutorul primarului care organizează pentru ei activități distractive.

Activitățile vor avea loc în Parva, începând cu orele 10:00, şi vor include:

1. Orele 10:00-11:00 – concursuri de: făcut oameni de zăpadă, aruncat cu bulgări etc;

2. Orele 11:00-15:00 – concurs de săniuş, schiat, alunecări cu sacul – pe dealul din marginea satului
3. Maşinile de teren şi ATV-urile vor face zarvă mare pe culmiile din Parva. Calitaţile piloţilor vor fi testate pentru a vedea dacă vor duce la bun sfârşit cursa.

Primarul îndeamnă toți cetățenii din comună să participe, indiferent de vârstă: „Întrucât la Parva copiii nu prea au ce face – nu au locuri de joacă sau sală de sport - credem că astfel de activităţi organizate pentru ei se vor bucura de o prezenţă numeroasă. Ca să încurajeze participarea, organizatorii vor oferi, ceai cald şi dulciuri participanţilor. De altfel, nu doar copiii sunt aşteptaţi. Sunt bineveniţi şi părinţii, bunicii, părvenii care nu fac cine ştie ce pe-acasă, mai ales că vremea se anunţă călduţă, iar copiii merită să aibă parte, la sfârşit de vacanţă, de bucuriile zăpezii. Comuna este situată pe dealuri numai bune pentru astfel de activităţi. Dorinţă, cum se vede, există. Rămâne de văzut dacă avem voinţă şi… putinţă!”.

Participarea la activitățile de astăzi a fost confirmată „modern”, prin likeuri la postarea de pe Facebook, iar inițiativa primarului a fost apreciată de aproape patru sute de persoane.

Foto: Facebook Ioan Strugari

 

9620 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro