Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001009 18
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  24 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Urban


Nici acum nu știm când se deschide Cinema Dacia

05/07/2016 15:38:16 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Consiliul Județean a investit peste un milion de euro în modernizarea clădirii în care va funcționa noul cinematograf Dacia. Deși bistrițenii sunt nerăbdători, se pare că cinematograful nu se va deschide prea curând din cauză că în sală nu există scaune:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Campusul de la Liviu Rebreanu, blocat în utilități. Când vor fi gata lucrările:

01/07/2016 13:24:12 Raluca NECHITI  
 
„Ne-am obișnuit ca regulile să se modifice în timpul jocului, proiectele care sunt de peste 5 milioane de euro pot să fie finalizate până în anul 2019 fără penalități”, a declarat primarul Ovidiu Crețu referindu-se la lucrările extrem de întârziate de la Campusul Școlar de la Liviu Rebreanu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

AFLĂ cine și unde vrea să facă mall în Bistrița

01/07/2016 09:20:00 Bianca SARA  
 
Lucrările la primul mall din Bistrița se pare că vor începe în această toamnă. Momentan se pregătesc documentații pentru două astfel de centre comerciale, unul situat la fosta UCTA, iar altul pe Calea Moldovei, lângă Kaufland.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Vă miră?! Firma care (nu)lucrează la Podul Berăriei a cerut prelungirea termenului de finalizare a lucrării!

30/06/2016 18:27:05 Raluca NECHITI  
 
Firma care construiește Podul Berăriei a cerut municipalității încă două luni pentru a finaliza lucrarea motivând... iarna... Lucrările sunt întârziate și firma nu va finaliza podul la data stabilită inițial prin contract.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Pentru că nu a reușit să încheie proiectul de reabilitare termică la timp, municipalitatea a plătit din buget peste 320.000 de lei

30/06/2016 15:30:42 Raluca NECHITI  
 
Municipalitatea a finalizat și al doilea lot de apartamente reabilitate termic cu fonduri europene. Pentru că lucrările nu au decurs conform cerințelor UE, municipalitatea pierdut o parte din bani, fiind nevoită să suporte din bugetul propriu o parte din lucrările destinate confortului termic al bistrițenilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Noii viceprimari ai municipiului și-au început oficial activitatea la Primăria Bistrița

30/06/2016 13:27:51 Raluca NECHITI  
 
Se apucă de muncă! Cei doi viceprimari ai orașului și-au primit azi atribuțiile și știu ce direcții vor coordona, așa că se apucă de treabă!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Inspectoratul Județean în Construcții Bistrița-Năsăud nu are personal!

30/06/2016 09:02:16 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Constantin Hada, inspectorul șef al Inspectoratului Județean în Construcții BN, a semnalat mai multe probleme existente în instituția pe care o conduce. Printre acestea, a afirmat că IJC BN nu are suficient personal, ceea ce duce la suprasolicitare:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ia uite ai cui sunt stâlpii! Sunt montați fără autorizații că e rapid și ieftin!

29/06/2016 15:04:20 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Dilema a fost rezolvată! Stâlpii de lemn care stau să cadă pe valea Șieului aparțin rețelei administrate de Next Gen. Marea problemă este că nicio autoritate din Bistrița-Năsăud nu a fost curioasă să afle ai cui sunt și cine trebuie să ia măsuri. Bistrițeanul.ro a aflat mai multe detalii și ecuația este simplă:
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a decis: Veverițele din parc stau înghesuite. Vila de lux trebuie mărită! Ciprian Samoilă: Dați și muzica mai încet!

29/06/2016 13:16:59 Claudia ANDRON  
 
Garda de Mediu îi dă dreptate biologului Ciprian Samoilă: veverițele din parc stau înghesuite și voliera în care locuiesc trebuie mărită! Direcția de Servicii Publice Bistrița are termen până în septembrie să asigure confortul veverițelor. Biologul atrage atenția și asupra muzicii dată la maxim în parc! Le face rău simpaticelor animale din cușcă!
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO BISTRIȚA: Canalizarea din fața Palatului Culturii a cedat! Zona este sub apă

28/06/2016 16:25:07 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ploaia torențială din ultima oră a pus la grea încercare rețeaua de canalizare a orașului. Mai multe zone din oraș, cunoscute ca având probleme la orice ploaie mai puternică, sunt sub apă acum. În lista străzilor inundate intră și str. Alber Berger unde apa a pus stăpânire pe trotuare și drum și a îngreunat traficul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Untold foloseşte imagini de la Festivalul Usturoiului în filmul de prezentare turistică, dar nu specifică nimic de Bistriţa-Năsăud!

23/06/2016 17:50:22 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Organizatorii Festivalului Untold, care va avea loc în curând la Cluj-Napoca, au făcut un film de promovare al Transilvaniei legat de mitul Contelui Dracula. Deși autorii clipului folosesc imagini spectaculoase din Bistrița-Năsăud, Castelul Dracula de la Tihuța și imagini de la Festivalul Usturoiului, nu pomenesc deloc județul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mașinile „abandonate” la intrare în Livezile vor fi mutate. Piața auto are un nou regulament!

20/06/2016 17:18:58 Raluca NECHITI  
 
Zeci de mașini sunt înghesuite în parcarea din fața pieței auto din Livezile, proprietarii sperând să le vândă cât mai repede, însă planurile din târg nu se potrivesc întotdeauna cu cele de acasă așa că unele mașini stau cu lunile pe marginea drumului...
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Copac prăbuşit pe Bulevardul Republicii

19/06/2016 23:02:06 Cristina ALEXA  
 
Ploile abundente din această seară fac din nou probleme nu doar în judeţ, ci şi în Bistriţa. Un copac uriaş s-a prăbuşit pe Bulevardul Republicii, astă seară, chiar peste intrarea în şcoala generală a Colegiului „Andrei Mureşanu". AFLĂ care este situaţia în localităţile din judeţ:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO Mărturia femeii agresate de Jenor Beudean: „Totul a fost într-o fracțiune de secundă, a ieșit din mașină și mi-a dat cu palma peste față”

17/06/2016 18:06:30 Bianca SARA  
 
Nicoleta Constantinescu a fost de acord să vorbească despre incidentul pe care l-a avut în urmă cu doar câteva zile cu liberalul Jenor Beudean. Aceasta spune că nu a apucat să reacționeze în niciun fel, Jenor Beudean dându-se jos din mașină fără să zică nimic și lovind-o cu palma peste față.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI ce declară Jenor Beudean referitor la agresiunea în care a fost implicat

17/06/2016 14:43:32  
 
Urmare a celor publicate de dumneavoastră, vă aduc la cunoştinţă faptul că a avut loc un incident în trafic în data de 14 iunie a.c., incident ce face obiectul unui dosar de cercetare aflat la Poliţia Municipală Bistriţa. Împrejurările în care s-a petrecut sunt descrise subiectiv în postarea de pe Facebook.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalul Jenor Beudean, acuzat că a agresat o femeie pe Independenței

17/06/2016 12:53:44 Cristina ALEXA  
 
„Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplacută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judetului Bistriţa Năsăud”, scrie astăzi Cristian Cezar Constantinescu pe pagina sa de Facebook. Se pare că liberalul a urmărit-o și agresat-o pe femeie după un incident în trafic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Poliția rutieră a încercat să decongestioneze traficul în zona Rodnei-Gării. Rezultatele au fost... pe dos

17/06/2016 12:24:43 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Traficul aglomerat nu este niciodată pe placul șoferilor, tocmai de aceea, poliția rutieră a decis să le ușureze cumva drumurile desfiinţând o trecere de pietoni. VEZI despre ce străzi este vorba și de ce rezultatele nu au fost cele așteptate:
citește tot articolul [ 0 comentarii

MESAJ pentru primarii din judeţ: Este o problemă care trebuie luată în serios! În caz contrar, se poate ajunge la Poliţie

17/06/2016 10:19:54 Ioana BRADEA  
 
„Sunt foarte multe monumente istorice în judeţ complet ignorate de administraţiile locale. Se fac încălcări crase ale legii şi nu se respectă spaţiul de protecţie în zonele rurale”, spune Alexandru Uiuiu, şeful Direcției pentru Cultură Bistrița-Năsăud. Vechea biserică de lemn din Gersa I, datând din 1721, e sufocată acum de o construcţie nouă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mai multe străzi au rămas fără apă după ce Dorel a spart rețeaua

16/06/2016 22:45:02 Raluca NECHITI  
 
Dorel lovește pe strada Crinilor! Angajatul unei firme de foraje a lăsat un cartier întreg fără apă după ce săpăturile pe care le-a făcut au lovit în plin rețeaua de transport a apei. Mai multe străzi, situate în zona Crinilor, au rămas fără apă curentă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Acces restricționat de... omul cu cântarul, pe o stradă din Bistrița!

15/06/2016 14:18:34 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Dacă vrei să fii apostrofat, pe românește spus, înjurat ca la ușa cortului, poți încerca să intri pe un pasaj de pe o stradă din Bistrița europeană. Acolo, te așteaptă omul cu cântarul care spune că e proprietarul străzii și are grijă să înjure fiecare trecător. VEZI despre ce stradă din municipiu e vorba:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Piaţa Decebal e închisă mâine!

11/06/2016 12:28:48 Andreea BOJOR  
 
Cine are de făcut cumpărături şi vrea fructe sau legume proaspete, direct de la producător, ar trebui să îşi facă de astăzi cumpărăturile. Asta pentru că Piaţa Decebal va fi închisă mâine.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Invazie de câini vagabonzi la blocurile sociale din Viişoara

09/06/2016 11:03:40 Andreea BOJOR  
 
Mânaţi de foame şi în căutarea unui adăpost, zeci de câini fără stăpân s-au adunat pe lângă blocurile sociale de la Viişoara. Umblă liberi printre blocuri pe lângă copiii care se joacă sau scormonesc în gunoaie şi nimeni nu le poate face nimic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Veverițele din parc, „înghesuite”? Potrivit legii, vila de lux nu ar fi suficient de spațioasă

08/06/2016 17:22:13 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Cele șase veverițe care au fost aduse în Parcul Municipal și pentru care s-a amenajat o „vilă de lux” au stârnit diferite reacții pe rețelele de socializare. Acum, un bistrițean acuză administrația că modul în care sunt ținute captive veverițele ar fi ilegal:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO-VIDEO: Blocul social distrus de incendiu a fost refăcut! Chiriaşii apartamentului de unde a pornit focul ar putea pierde locuinţa

08/06/2016 15:14:17 Andreea BOJOR  
 
O comisie a Primăriei Bistriţa a vizitat astăzi blocul cu numărul 8 din Viişoara unde în noaptea de Crăciun a izbucnit un incendiu. Etajul superior şi acoperişul au fost refăcute, iar locatarii evacuaţi se pot muta de astăzi înapoi. Nu acelaşi lucru se întâmplă însă şi în cazul celor din apartamentul de unde a pornit focul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Din prima zi a noului mandat, Creţu s-a pus pe treabă! Se montează gardul ce împrejmuieşte cuşca veveriţelor

06/06/2016 17:22:25 Andreea BOJOR  
 
Pentru că sunt foarte speriate de mulțimea care vine să le vadă și bistrițenii se apropie prea tare de ele, veveriţele din parc vor fi izolate. Primarul anunţa încă de acum două săptămâni că „vila de lux” a veveriţelor va fi împrejmuită cu un gard care le va proteja intimitatea. Astăzi se lucra de zor la montarea gardului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Sisteme anti-incendiu de top la Dacia – de la mochetă ignifugă, până la uși care rezistă o oră la incendiu

01/06/2016 15:10:36 Raluca NECHITI  
 
Complexul multicultural Dacia, unde va funcționa o sală de spectacole cu 340 de locuri și una de cinema cu 170 este dotat cu sisteme anti-incendiu de ultimă generație. Sălile nu vor fi deschise până când pompierii nu spun că totul este în regulă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: VEZI cum va arăta viitorul cinematograf și sala de spectacole de la Dacia

01/06/2016 12:06:26 Raluca NECHITI  
 
„Un moment istoric" a apreciat ca fiind vizita de astăzi, directorul Centrului Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, Gavril Țărmure, în incinta noului complex multicultural. Sala de spectacole de la Dacia este singura construită în ultimii 130 de ani în Bistrița.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Celor mai importante străzi din Bistriţa li se pregăteşte o nouă „faţă”

31/05/2016 14:13:22 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Veşti bune pentru bistriţeni! Primăria Bistriţa se pregăteşte să reabiliteze cele mai importante străzi din municipiu. VEZI care sunt străzile ce urmează să fie modernizate şi când o să înceapă lucrările:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Un constănţean protestează în faţa Primăriei Bistriţa în memoria soţiei bistriţence

31/05/2016 10:21:02 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Ovidiu Petre vine de ceva timp încoace în mod repetat din Constanţa şi, însoţit de pancartele scrise cu mâna lui, protestează în faţa Primăriei Bistriţa pentru că, după spusele sale, a primit un teren care „nu poate fi utilizat de nicio persoană fizică”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Lucrările la Podul Berăriei se apropie de final

31/05/2016 09:22:48 Dănuț ARSENI  
 
Începute în luna martie a anului trecut, lucrările la Podul Berăriei avansează tot mai mult pe zi ce trece și se apropie de final. Podul este deja montat, urmând ca în săptămânile următoare lucrările să ajungă la stadiul de asfaltare.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro