Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001009 19
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  33 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Urban


Bistrița a scăpat parțial de mirosul de la stația de epurare. Doar peste 4 ani scăpăm total!

30/05/2016 16:21:08 Raluca NECHITI  
 
Vești... parțiale pentru localnicii din zona stației de epurare! Investițiile făcute de compania de apă rezolvă parțial problema mirosulului insuportabil, o rezolvare definitivă urmând să fie numai peste vreo 4 ani...
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a surpat canalul, cu tot cu asfalt

29/05/2016 12:07:54 Andreea BOJOR  
 
Pericole la tot pasul prin Bistriţa! Dacă nu dai de gropi şi şanţuri ai toate şansele să dai peste un canal lăsat. Pe strada Năsăudului, chiar la intersecţia cu strada Cerbului un canal s-a surpat cu tot cu asfaltul din jur, însă de reparat se pare că deocamdată nimeni nu face nimic.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Iarba imensă de la calea ferată de pe Slavici, pericol pentru şoferi

28/05/2016 13:37:51 Andreea BOJOR  
 
Vegetaţia imensă crescută pe lângă calea ferată încurcă traficul! Şoferii care au de trecut peste trecerea la nivel cu calea ferată de pe strada Ion Slavici spun că vizibilitatea este redusă până la limită din cauza ierbii imense.
citește tot articolul [ 0 comentarii

TRAFIC închis luni şi marţi în Bistriţa

27/05/2016 12:55:29  
 
Circulaţia rutieră va fi închisă luni şi marţi pe două străzi din Bistriţa. Se realizează lucrări la reţeaua electrică, informează Primăria Bistriţa într-un comunicat. AFLĂ despre ce străzi este vorba:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Poliţiştii locali i-au amendat pe cei care au fumat în şcoală

26/05/2016 15:19:26 Andreea BOJOR  
 
Legea antifumat arde la buzunare! Câţiva liceeni au fost amendaţi după ce au fost prinşi fumând în incinta şcolii. Poliţiştii locali i-au sancţionat după ce au fost sesizaţi de paznicul şcolii că elevii fumează şi nu este singura sancţiune dată de când a intrat în vigoare legea antifumat. VEZI cine a mai fost amendat pentru că şi-a aprins ţigara:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Palatul Culturii nu are autorizaţie de securitate la incendiu

26/05/2016 14:05:35 Andreea BOJOR  
 
Inaugurat oficial de trei luni de zile şi gazdă a numeroase evenimente, Palatul Culturii nu are autorizaţie de securitate la incendiu din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: „Floarea Transilvaniei" din faţa Palatului Administrativ a fost inaugurată! Arteziana are lumini colorate şi jeturi de apă cu spumă

25/05/2016 21:14:39 Andreea BOJOR  
 
Ansamblul arhitectural mai este numit şi „Floarea Rusaliilor", nume ales de artistul Patrick Mateescu, cel care a şi conceput floarea de crin din mijlocul fântânii arteziene. La momentul dezvelirii acesteia a asistat toată suita PSD-ului, în frunte cu oaspetele de onoare Liviu Dragnea, dar şi zeci de curioşi dornici să vadă jocul de lumini.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ce planuri „high-tech” are Primăria Bistrița pentru prima parcare subterană din oraș: De la lifturi hidraulice, la afișajul locurilor libere

25/05/2016 17:12:47 Bianca SARA  
 
Primăria Bistrița are planuri cu adevărat mărețe pentru parcarea subterană din Eminescu, prima de acest fel din oraș. Potrivit raportului privind impactul asupra mediului, parcarea subterană, care ar costa 67 de milioane de lei, ar urma să aibă lifturi și afișaj electronic al locurilor libere.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Incredibil! Bistriţeancă amendată că nu aruncă gunoiul selectiv, deşi Vitalia colectează deşeurile la grămadă

25/05/2016 15:33:00 Andreea BOJOR  
 
Sute de containere semiîngropate au fost montate în tot oraşul pentru colectarea selectivă a deşeurilor. Puţini sunt cei care separă hârtia de plastic sau de gunoiul menajer şi chiar dacă unii o fac, firma colectoare adună totul la grămadă. Totuşi, poliţiştii locali au amendat o femeie pentru că a aruncat tot gunoiul în acelaşi container.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Conducerea CJ declară război firmelor de utilități: Se va lăsa cu dosare penale!

25/05/2016 09:37:09 Raluca NECHITI  
 
Nu numai municipalitatea are de suferit din cauza firmelor de utilități care sparg carosabilul și „uită" luni în șir să repare zonele în care au lucrat, ci și conducerea Consiliului Județean se plânge de nesimțirea firmelor de utilități care distrug drumurile județene și apoi nu le mai repară.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Lângă cinematograful Dacia, gunoaiele sunt cât casa. Oamenii cer urgent să fie făcută curăţenie

24/05/2016 12:10:02 Andreea BOJOR  
 
Locatarii blocului în care se află cinematograful Dacia spun că mormanele cu deşeuri zac acolo de mai bine de trei săptămâni. Sătui de cartoane, plasticuri şi saci din folie, oamenii speră totuşi că într-un final cineva va face curăţenie în zonă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

E o pasăre? E un avion? E... o fântână. O „floare de crin” înfrumusețează Piața Petru Rareș

23/05/2016 12:31:24 Dănuț ARSENI  
 
În Piața Petru Rareș și-a făcut astăzi apariția „floarea de crin” care în scurt timp va reprezenta fântâna arteziană din fața Palatului Administrativ. Nu puțini sunt cei ce se minunează de aceasta și se opresc să o fotografieze. VEZI cum arată „minunăția”:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Anul acesta nu mergem la ștrand

23/05/2016 12:29:23 Raluca NECHITI  
 
Cu toate eforturile făcute de firma care încearcă să modernizeze și să reabiliteze ștrandul municipal, bistrițenii nu se vor bucura în acest an de o baie răcoritoare la ștrandul Codrișor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Tupeu de bizon: Parchează până aproape de uşa instituţiilor publice

22/05/2016 14:45:13 Andreea BOJOR  
 
Nesimţirea unor şoferi ajunge la cote maxime! Nu respectă nicio regulă şi nici nu le pasă că încurcă. Dacă au de mers la o instituţie să-şi rezolve o problemă parchează până aproape de intrare chiar dacă sunt unele zone unde opritul este interzis şi carosabilul haşurat pentru a scoate în evidenţă acest lucru.
citește tot articolul [ 0 comentarii

NU vor mai fi aduse animale la muzeul din Bistriţa

22/05/2016 10:32:01 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Muzeul viu din curtea Complexului Muzeal Bistriţa-Năsăud nu va mai putea fi amenajat nici după ce lucrările de reabilitare vor fi finalizate. VEZI de ce căprioarele, cerbul şi broscuţele ţestoase nu vor fi aduse înapoi:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Sute de cereri pentru ANL! Nimeni nu ştie când vor fi gata blocurile

20/05/2016 11:11:14 Andreea BOJOR  
 
Au trecut 11 ani de când au fost repartizate ultimele locuinţe pentru tineri în Bistriţa. La Primărie sunt înregistrate aproximativ 300 de cereri, însă nimeni nu ştie exact când vor fi gata cele trei blocuri ANL care se construiesc în Subcetate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Fântâna arteziană din Petru Rareș, gata până la finalul acestei luni. Se lucrează în... cort!

20/05/2016 09:42:25 Raluca NECHITI  
 
Autoritățile județene vor avea de luna viitoare o fântână arteziană în fața Palatului Administrativ, fântână la care municipalitatea lucrează de câteva luni bune și a găsit soluții pentru a lucra chiar și pe ploaie - au montat două corturi de mari dimensiuni pentru a proteja lucrările și muncitori.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Terapie prin plutire în bazine cu săruri alcaline la noul SPA Novaqua

19/05/2016 19:31:22 Andreea BOJOR  
 
Relaxare, tratament şi sănătate! Asta promit să ofere cei de la Novaqua, un SPA recent deschis în incinta complexului Shopping Center. Băile în bazinul cu săruri alcaline de magneziu, urmate de şedinţele de masaj par a fi reţeta perfectă pentru o mulţime de beneficii asupra organismului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Veverițele din parc vor fi îngrădite!

19/05/2016 10:49:49 Raluca NECHITI  
 
Zilele trecute bistrițenii au intrat în panică și se întrebau unde au dispărut veverițele din voliera din parcul municipal. În realitate însă micuţele animăluțe nu au dispărut nicăieri, însă stau ascunse după ce au fost băgate în sperieți, la propriu, de bistrițenii necivilizați.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Primăria Bistrița a blocat lucrările la gaz în zona Independenței după ce firma a „uitat” se repare șanțurile din Ștefan cel Mare

18/05/2016 22:56:38 Raluca NECHITI  
 
Strada Vasile Lupu arată mai rău decât după război după ce în zonă au fost efectuate lucrări la rețeaua de gaz. Primarul Ovidiu Crețu spune că municipalitatea a blocat investițiile celor de la gaz „care au vrut, cu tupeu să se apuce de spart Independenței și să lase drumurile nereparate în zona Ștefan cel Mare”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Pericolul din parcare. O salcie de pe strada Lăcrămioarelor cade bucată cu bucată

18/05/2016 16:21:18 Dănuț ARSENI  
 
O salcie bătrână din parcare abia se mai ține și reprezintă un adevărat pericol pentru locuitori și pentru mașinile din zonă. Zilele trecute o bucată însemnată din salcie a cazut între mașini și doar norocul a făcut ca aceasta să nu le distrugă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Au utilaje performante, dar au „uitat” de lucrurile simple: Copiii se joacă printre gunoaie într-un parc din municipiu

18/05/2016 12:20:03 Dănuț ARSENI  
 
Cei de la Supercom, firma care se ocupă mai nou de curățenia orașului, și-au făcut apariția cu utilaje sofisticate și mulți angajați. Aceștia însă par să ignore anumite zone, cum ar fi de exemplu parcurile de joacă. Așa se face că de multe ori copiii sunt nevoiți să se joace printre gunoaie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: În loc să fie preocupaţi de şcoală şi teme, un grup de adolescenţi fumează într-un spaţiu de joacă

15/05/2016 12:14:25 Andreea BOJOR  
 
E trista realitate care se întâmplă zilnic la câţiva paşi de noi. Tentaţia e mare şi mulţi sunt cei care îi cad pradă. Din păcate, în loc să aibă activităţi specifice vârstei, adolescenţii se adună în spaţiile de joacă pentru a mânca seminţe şi pentru a fuma. Un bistriţean a surprins câteva imagini cu tineri care fumează şi cere să fie luate măsuri
citește tot articolul [ 0 comentarii

TRAFIC restricţionat pentru autovehicule duminică la Năsăud. AFLĂ pe unde NU se trece:

13/05/2016 14:40:11  
 
Atenţie, şoferi! Duminică, 15 mai, în intervalul orar 10.00-13.00, traficul rutier în Năsăud va fi restricţionat! Motivul? Aici se va desfăşura un eveniment de mare anvergură, iar şoferii sunt rugaţi să respecte indicațiile poliţiştilor rutieri. AFLĂ pe unde NU ai voie să circuli cu maşina duminică:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Care este ţara din Europa cu cei mai mulţi câini comunitari din Bistrița

13/05/2016 10:11:19 Raluca NECHITI  
 
E clar - cățeii comunitari din Bistrița au lipici la străini care adoptă pe bandă rulantă sute de comunitari prinși de pe străzile orașului. Aproape 400 din cei 450 de câini care au fost adoptați anul trecut din adăpostul municipalității au fost exportați în străinătate. AFLĂ care este ţara cu cei mai mulţi câini comunitari din Bistrița:
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a prelungit termenul de finalizare al Campusului de la Liviu Rebreanu

12/05/2016 16:43:24 Andreea BOJOR  
 
Consilierii locali au aprobat prelungirea termenului de finalizare a Campusului de la Liviu Rebreanu. Dacă până astăzi, înainte de şedinţă, termenul limită era 30 iunie, aleşii de la municipiu au fost de acord să îl prelungească până în 31 august anul acesta. AFLĂ motivul:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Au reabilitat centura, dar nu au fost în stare să facă gurile de canal cum trebuia

12/05/2016 10:51:18 Andreea BOJOR  
 
S-au investit 1,7 milioane de lei pentru reabilitarea drumului de centură, dar se pare că banii nu au fost suficienţi pentru a rezolva toate problemele. Gurile de canal sunt adevărate capcane pentru şoferii care, dacă au „norocul” să nu le observe şi să le ocolească, ar putea să îşi distrugă maşinile.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Au RAS molizii şi arbuştii din faţa Palatului Administrativ ca să facă fântâna arteziană

11/05/2016 16:22:23 Andreea BOJOR  
 
Să vezi şi să nu crezi! În loc să facă tot posibilul să extindă spaţiile verzi din oraş, autorităţile taie şi distrug. În faţa Palatului Administrativ, unde se construieşte fântâna arteziană, au fost tăiaţi molizii şi arbuştii ornamentali pentru a face loc amenajărilor necesare fântânii.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Bistriţeni, aveţi grijă pe unde mergeţi! V-aţi putea trezi că vă cade tencuiala în cap

11/05/2016 14:08:56 Andreea BOJOR  
 
Unele clădiri din Centrul Istoric parcă se dezintegrează! Pentru că sunt foarte vechi şi nu au mai fost reparate de multă vreme se ruinează tot mai tare şi bucăţi de tencuială cad. Pe pietonal, chiar la ieşirea de pe un pasaj, bucăţi imense dintr-o clădire veche au căzut direct pe pavaj, printr-o zonă prin care zilnic trec zeci de oameni.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Vitalia încearcă de aproape un an să-l facă pe singurul vinovat cunoscut să plătească pentru containerul distrus

11/05/2016 13:16:00 Dănuț ARSENI  
 
Vitalia a reclamat 15 cazuri de containere semi-îngropate distruse și s-a cerut găsirea vinovaților și a unei rezolvări. Până în prezent nu s-a luat nici o măsură chiar dacă au fost făcute sesizări către autoritățile competente. Mai mult, Vitalia se chinuie de aproape un an să-l facă pe singurul vinovat identificat să plătească pentru pagube.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro