Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  38 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



AFLĂ cine și unde vrea să facă mall în Bistrița

01/07/2016 09:20:00 Bianca SARA  
Lucrările la primul mall din Bistrița se pare că vor începe în această toamnă. Momentan se pregătesc documentații pentru două astfel de centre comerciale, unul situat la fosta UCTA, iar altul pe Calea Moldovei, lângă Kaufland.

După ce ani de zile au fost abandonate toate proiectele care includeau mall-uri sau centre comerciale mai mari, se pare că doi investitori au pus ochii pe Bistrița. Culmea, ambele centre comerciale ar urma să fie amplasate în aceeași zonă: unul la fosta UCTA, în spatele pieței de la ruși, iar altul lângă Kaufland, pe Calea Moldovei.

Cei mai avansați par să fie cei de la First Retail, care au cumpărat terenul de lângă Kaufland cu tot cu o parte din documentații, având astfel un avans față de competitori. În locația respectivă s-a mai încercat dezvoltarea unui mall în urmă cu câțiva ani, investitorii oprindu-se însă la faza de documentație, pe care, se pare că a cumpărat-o și noul proprietar al terenului.

Dosarul acestora se află deja la Agenția pentru Protecția Mediului, urmând să ajungă și la Primăria Bistrița pentru obținerea autorizațiilor de construire.

Deși vor începe construcția abia în toamnă, investitorii deja au făcut cunoscute câteva detalii despre proiect. Acesta se va numi Bistrița Retail Park și va avea 15.000 de metri pătrați. Proiectul va fi finalizat anul viitor.

„Bistrița este un oraș cu potențial ridicat pentru retail, iar acest lucru este confirmat de interesul retailerilor pentru proiectul nostru. Bistrița Retail Park beneficiază de o locație excelentă, iar ancora de food este deja securizată și va avea 6000 de metri pătrați”, a precizat Carmen Ravon, reprezentantă CBRE, consultantul exclusiv al acestui proiect.  

Pe terenul de la UCTA au pus ochii mai multe firme, care s-au asociat pentru acest centru comercial. Din asociere fac parte: Selgros Cash& Carry, Matrix Development și Europolis BV Development.

O mare parte din centrul comercial va fi ocupată de Selgros, care încă nu are niciun supermarket în Bistrița-Năsăud. Clujenii de la Matrix Development nu sunt la prima tentativă de acest fel, aceștia încercând să dezvolte un mall în Bistrița în 2008, înainte de criză.

12808 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro