Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  61 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Liberalul Jenor Beudean, acuzat că a agresat o femeie pe Independenței

17/06/2016 12:53:44 Cristina ALEXA  
„Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplacută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judetului Bistriţa Năsăud”, scrie astăzi Cristian Cezar Constantinescu pe pagina sa de Facebook. Se pare că liberalul a urmărit-o și agresat-o pe femeie după un incident în trafic.

„Bestia cu chip de om

Onorată opinie publică,

Supun atenţiei dumneavoastră o situaţie extrem de neplacută, în care soţia mea a fost agresată de către un politician de frunte a judeţului Bistriţa-Năsăud.
Pe data de 14 iunie 2016, în jurul orei 16:00, soţia mea se afla în Bistriţa, pe Bulevardul Independenţei, la trecerea de pietoni semaforizată, în zona BIG şi după ce semaforul a arătat culoarea verde s-a angajat în traversare pe zebră. După ce a făcut caţiva paşi, un autoturism marca Toyota, cu număr de înmatriculare BN30WVW a venit în viteză, în ciuda culorii roşii a semaforului (pentru şofer). Evident că soţia mea s-a speriat pentru că putea fi accidentată şi a lovit cu piciorul în maşina respectivă. Şoferul a înjurat-o (nici nu mă aşteptam la altceva) şi fiecare şi-a continuat drumul.
Soţia mea a traversat într-un final, după momentul de spaimă, şi a continuat să mearga în partea dreaptă, pe Bulevardul Independenţei. Când a ajuns la trecerea de pietoni de pe strada Solomon Haliţă, acelaşi autoturism care trecuse pe culoarea roşie a oprit chiar pe trecerea de pietoni (deh, şmecher!!!), şoferul s-a dat jos şi a lovit-o pe soţia mea peste faţă, a bruscat-o, i-a rupt maieul şi a agresat-o verbal. Soţia mi-a spus că textual, «ş-a pişat pe ea de durere şi spaimă» atunci când bestia a lovit-o şi nu a fost metaforă. Ticălosul a continuat violent, a încercat să o oblige pe soţia mea să se urce în maşina lui (chipurile pentru a merge la Poliţia Locală – dar ştii ce violator putea fi, ce criminal neprins, sau ce alte gânduri sau planuri avea ticălosul?), însă soţia mea s-a opus şi a încercat să sune Poliţia apelând numărul de urgenţă 112.
Bestia ticăloasă de şofer, când a văzut că nu reuşeşte să îşi ducă planul la bun sfarşit, şi totodată că existau martori care au privit împietriţi la scenele la care am făcut referire, s-a urcat în maşină şi a demarat în trombă.
Soţia mea a reuşit să cheme Poliţia, iar aceştia au venit cam după jumătate de oră după producerea evenimentelor şi după un al doilea apel către ei.
După cum am precizat, au existat martori, şi, mai mult decât atât, există camere de supraveghere ale Poliţiei Locale. Unul dintre martori a imortalizat scenele agresiunii la care a fost supusă soţia mea pe un aparat foto şi ulterior, dând dovadă de un spirit civic extraordinar, un adevărat român, i-a adus un cd cu pozele”
- descrie Cristian Cezar Constantinescu pe pagina sa de Facebook incidentul în care soția sa a fost agresată de Jenor Beudean, în plină zi, în mijlocul Bistriței, după un incident banal în trafic.

„Doamnelor şi domnilor, bestia cu chip de om (aşa arată, după cum puteţi constata din imaginile ataşate) se numeşte Jenor Beudean, nimeni altul decât vice-preşedintele PNL Bistriţa şi candidat la tocmai încheiatele alegeri locale la funcţia de primar al comunei Şieu Odorhei, judeţul Bistriţa.
Credeţi sau nu, dar după ce am căutat pe internet şi Facebook despre acest ticălos, am constatat că sloganul lui de campanie a fost “Schimbarea în bine începe cu mine”!!! Fabulos!!!
Doresc să vă menţionez că nu sunt membru al nici unui partid, am avut simpatiile mele politice la un moment dat şi chiar de-a lungul timpului am votat cu PNL.
Cum este posibil să se întâmple aşa ceva în secolul 21, într-o ţară ce se vrea a fi modernă, membră a Uniunii Europene? Trebuie să ne angajăm bodyguarzi care să ne păzească familiile atunci când noi nu suntem fizic alături de so
ţiile noastre sau de copiii noştri?
Noi nu locuim în România. So
ţia se află în vacanţă cu fetiţa noastră de 1 an şi 3 luni la părinţii ei, iar în ziua respectivă venise în Bistriţa pentru a merge la dentist, făra a fi însoţită de fetiţă, care rămăsese acasă cu soacra mea. Ce s-ar fi întâmplat dacă soţia mea era cu fetiţa?
De ce să ne întoarcem în România? Aici, unde locuim, un astfel de specimen ar fi fost arestat instantaneu. De ce în România lucrurile stau altfel?
Aud deja opinii conform cărora ar trebui «să ne înţelegem la o sumă de bani». Ticălosule Beudean, cât valorează o palmă dată so
ţiei tale? Iar dacă «schimbarea începe cu tine», ticălosule, mergi la puşcărie! Eşti bun, ai reuşit să baţi o femeie!
Cum să procedez, astfel încat bestia să suporte consecin
ţele barbariei şi ticăloşiei de care a dat dovadă?

Cu stimă, Cristian Cezar Constantinescu

Foto: Facebook

VEZI ce declara Jenor Beudean despre acest incident

15957 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro