Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  119 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Dolha despre Robert Sighiartău și Doris Moldovan: “Dacă suntem manechine sau adunăm lăzi de zestre, nu ne votează lumea...!"

02/09/2016 16:25:45 Raluca NECHITI  
Deputatul Stelian Dolha a dezvăluit astăzi, că la nivelul organizației județene listele pentru alegerile parlamentare sunt deja făcute. La solicitarea jurnaliștilor Stelian Dolha a oferit presei numele celor care vor ocupa pozițiile eligibile la Camera Deputaților și Senat, dar „dacă suntem manechine sau adunăm lăzi de zestre nu ne votează lumea”.

„Primele două nume ar fi Robert Sighiartău și Doris Moldovan la Camera Deputaților și la Senat Nelu Turc - puțin incert aici, că s-ar putea să nu îl mai agreeze nici pe el până la urmă. Dar astăzi e cuminte...”, a precizat Stelian Dolha, după ce şi-a anunțat azi demisia din funcția de vicepreședinte al Partiului Național Liberal, acuzând colegii din conducerea centrală că l-ar fi susținut pe Ioan Oltean să îl lucreze pe la spate” pentru a-l scoate de pe scena politică.

Dolha a anunțat și că nu va mai candida la alegerile parlamentare deoarece listele sunt deja făcute.

„Astăzi, pe această formulă, este foarte greu să mă implic în campania electorală a Partidului Național Liberal. Am nevoie de niște oameni. Nu spun că trebuie să fie Dolha, dar am nevoie de niște oameni acolo care să reprezinte Partidul Național Liberal cu adevărat, și sondajul să-mi arate că aceștia sunt cei mai buni. Dacă lucrurile acestea se respectă, sunt în campanie pentru Partidul Național Liberal! Peste tot s-a făcut un sondaj intern, există deja județe unde s-a trimis lista la parlamentare pe baza unui dosar pentru fiecare candidat în parte. S-a făcut o analiză internă a candidaților - ce-au făcut, cât s-au implicat, ce-au fost și așa mai departe. Astăzi, la Bistriţa, să se vorbească doar de criterii de integritate?! Ăsta e criteriul nostru? Cum adică?! E prea puțin! Nu putem vorbi doar de criterii de integritate. Nu vorbim de competență deloc, nu vorbim de aderență la valorile liberale deloc. Nu vorbim de notorietate și putere electorală...  Adică, hai să vedem dacă reprezintă ceva, cu 2 % îl pui pe listă la Partidul Național Liberal, cu 2%...?! Când dincolo, lista la Camera Deputaților o deschide Doina Pană! Îl compari pe... cu Doina Pană?! Doamne iartă-mă! E altceva! Trebuie să dai ceva pe măsură! Eu am mai spus și o să vă mai spun încă odată: oamenii n-o să ne aleagă că suntem manechine sau că adunăm lăzi de zestre că nu știu ce facem. Nu de asta ne vor alege! Ci dacă suntem alternativă la PSD. Păi dacă nu ne văd ca pe o alternativă, putem umbla cu toate lăzile după noi, că degeaba umblăm...”, a mai spus Stelian Dolha, făcând referire la actualul președinte al PNL, Robert Sighiartău, care ar ocupa primul loc pe lista PNL la Camera Deputaților și care a fost - înainte a-și începe cariera politică - fotomodel.

Nici Doris Moldovan nu a scăpat din vizorul lui Dolha, tânăra liberală promovând în campania electorală din acest an Lada de zestre – un proiect politic menit să promoveze județul, să creeze o strategie de promovare a culturii, a istoriei, a turismului, a produselor din județ și prin susținerea antreprenorilor.

Nemulțumirile lui Dolha ajung până la Ioan Turc, noul primvicepreședinte PNL, care s-a reîntors în politică după aproape 8 ani de pauză.

Jurnaliștii nu au pierdut ocazia să îi amintească deputatului PNL că el a fost cel care l-a reactivat pe Ioan Turc în politică: după o bună perioadă în care acesta s-a retras, l-a dus pe scenă în campanie electorală, prezentându-l ca și președinte onorific...

Sunt dator cu explicații la asta”, a recunoscut deputatul.

Din punctul meu de vedere, pe scenă nu avea ce căuta. I-am spus asta și copreședintelui de atunci Cristi Florian, care a fost sfătuit, cred, de unul sau altul, să-i arate pisica lui Dolha și să îl ia pe Turc de mână, să îl ducă pe la câteva primării, la costum bineînțeles, că nu se poate altfel, la costum în teritoriu! A fost de vreo două - trei ori, dar a mers! Omul m-a pândit, asta de vreo cinci ani de zile, iar acum e la masa bucatelor! Bine, ajutat! Am fost sfătuit să îl readuc pe Turc în prima linie și de oameni de la București”. a mai spus Dolha, supărat că Turc nu și-a ținut o promisiune.

„În momentul în care Alina Gorghiu și Vasile Blaga, copreședinții PNL, au fost la Bistrița - același primvicepreședinte-director zicea atunci că dacă intră în Partidul Național Liberal, toți primarii fostului PNL care sunt plecați la ALDE, revin. Eu i-am spus "Nelu, nu toți, 2! Măcar 2 vin înapoi dacă vii tu?!" Nu a mai venit niciunul! Am spus lucrul acesta în ședință de Biroul Politic Național. Să nu credeți că nu am făcut asta... Ori a mințit atunci, ori nu a vrut. Pentru mine ambele sunt la fel de periculoase - vorbești așa cu conducerea Partidul Național Liberal și apoi nu te ții de această promisiune. Este o problemă. Ceva s-a întâmplat...”, a mai spus Dolha.

4441 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro