Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 19
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  108 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


Vasile Dologa: Din cauza lui Resvanță am pierdut alegerile! L-am dat în judecată!

14/06/2016 18:02:38 Raluca NECHITI  
 
Asta susține fostul primar al comunei Tiha Bârgăului, care a pierdut alegerile după 24 de ani petrecuți în fotoliul de primar al comunei. Vasile Dologa pune înfrângerea pe seama lui Dănuț Resvanță, care i-ar fi adus acuze extrem de grave ceea ce a dus la pierderea alegerilor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ANI îl acuză pe Vasile Encian - primarul din comuna Matei - de „conflict de interese penal"

14/06/2016 11:29:00 Raluca NECHITI  
 
11 aleși locali au fost declarați incompatibili, informarea fiind făcută printr-un comunicat remis presei astăzi de Agenția Națională de Integritate. Lista este deschisă de primarul din comuna Matei, Vasile Encian, care tocmai a câștigat al patrulea mandat de primar al din partea PNL.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: Aleșii de la Consiliul Județean și-au primit certificatele, parlamentarii au lipsit de la eveniment

13/06/2016 14:10:05 Raluca NECHITI  
 
Cei 29 din cei 31 de aleși de la Consiliul Județean au intrat astăzi în posesia certificatelor de ales local, însă constituirea noului legislativ de la județ mai durează...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primarii mai au de așteptat până când vor fi validați! Primul pe listă, Ovidiu Crețu, va fi validat peste două săptămâni

13/06/2016 09:21:40 Raluca NECHITI  
 
Biroul Electoral Municipal este primul care a cerut validarea mandatului de primar al municipiului Bistrița, așa cum prevede legea electorală. Primarul Ovidiu Crețu va fi validat în funcție numai peste două săptămâni. AFLĂ cine sunt primarii care își vor prelua primii mandatele:
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a decis: Liberalii vor avea un singur şef! Până în 15 iulie decid cine va fi

10/06/2016 14:31:13 Andreea BOJOR  
 
Aşa cum se discută de ceva vreme, în PNL urmează schimbări! Partidul nu va mai avea conducere bicefală, frâiele urmând să fie preluate de un singur conducător. Deocamdată în Bistriţa-Năsăud nu se ştie care va fi acesta, dar cert este că schimbarea se va face până în 15 iulie cel târziu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dolha: Moldovan s-a pupat cu Creţu şi Seserman i-a făcut cu ochiul

10/06/2016 14:11:16 Andreea BOJOR  
 
Plecaţi din PNL, pentru a candida separat la Primăria Bistriţa, Vasile Moldovan şi Alin Seserman au fost aspru criticaţi astăzi de Stelian Dolha. Faptul că au trădat partidul şi au plecat, luând cu ei o parte dintre susţinători, pare a fi un lucru de neiertat pentru Dolha care i-a atacat foarte dur astăzi pe foştii săi colegi de partid.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ALDE nu vrea să bată palma cu Ogâgău pentru o funcţie de viceprimar

10/06/2016 12:57:37 Andreea BOJOR  
 
Deşi noul primar din Sîngeorz-Băi este deschis la sugestii şi nu ţine neapărat să aibă un anumit viceprimar, cei de la ALDE nu sunt dispuşi să facă alianţe cu PNL-ul doar pentru a avea viceprimar în oraşul staţiune. Pentru că sîngeorzenii nu i-au ales, cei din ALDE spun că nu vor să se bage la conducere.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Decapitări în PNL: Unii nu vor fi validaţi în funcţii pentru că au lucrat, în loc să se implice în campanie

10/06/2016 12:30:52 Andreea BOJOR  
 
Conducerea PNL BN e supărată foc pe unii dintre membri de partid care au candidat pentru anumite funcţii pentru că nu s-au implicat suficient în campanie. Liderii liberali le reproşează unora dintre colegi că nu şi-au luat concediu pentru a fi mai activi în campanie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

AFLĂ cine de la ALDE intră în Consiliul Judeţean

10/06/2016 12:09:27 Andreea BOJOR  
 
Trei fotolii de consilieri judeţeni a reuşit să câştige ALDE în acest mandat. Ioan Ţintean spune că jurământul îl vor depune primii trei de pe lista partidului pentru Consiliul Judeţean, mai ales că au fost oamenii care au muncit foarte mult în campania electorală. AFLĂ cine va reprezenta ALDE în următorii patru ani în Consiliul Judeţean:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Dolha: Primul lucru la care m-am gândit după ce am aflat rezultatele a fost să îmi dau demisia

10/06/2016 11:44:47 Andreea BOJOR  
 
Co-președintele PNL și candidatul formațiunii la alegerile locale pentru funcția de primar al Bistriței, Stelian Dolha, a ieşit pe locul doi, înregistrând un scor mult mai slab față de învingătorul Ovidiu Creţu, candidatul PSD. Dolha mărturisește că primul gând care i-a trecut prin minte duminică seara după ce a aflat rezultatul a fost demisia.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Surprize, surprize! Când doi se luptă, al treilea câștigă! VEZI cine ar putea fi viceprimar al Bistriței de la ALDE

10/06/2016 10:30:42 Andreea BOJOR  
 
PSD - ul negociază cu ALDE pentru o funcție de viceprimar al Bistriței și, dacă la început s-a discutat că Vasile Moldovan (fostul primar) ar putea fi cel care să îl secondeze pe primarul Crețu, se pare că lucrurile s-au schimbat între timp. Conducerea ALDE anunță al treilea nume, surpriză, pentru această funcție:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Top Rușinică: Candidații pe care nu i-au votat nici neamurile să fie primari!

09/06/2016 16:18:48 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Alegerile s-au încheiat, așa că e timpul să vedem care sunt marii câștigători, dar și cine sunt perdanții. Printre cei care nu au reușit să strângă un număr...decent de voturi sunt candidații impuși de partidele mici și care nu au structuri în teritoriu și, cel mai probabil, au pus pe cine și-a dorit să încerce o candidatură:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Lupte grele pentru câteva primării. VEZI unde s-au dus și cine sunt marii perdanți ai Alegerilor Locale 2016

09/06/2016 15:26:33 Raluca NECHITI  
 
Lupta electorală a fost una aprigă și cu rezultate neașteptate pentru câțiva dintre cei mai vechi primari care au pierdut în fața unor candidați noi primăriile a căror destine le-au condus zeci de ani. La Sîngeorz a câștigat Traian Ogâgău însă lupta nu a fost deloc una ușoară, principalul contracandidat, Daniel Suciu, obținând și el mii de voturi.
citește tot articolul [ 0 comentarii

În patru ani, Crețu a pierdut peste 4000 de alegători!

09/06/2016 13:21:45 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Anul acesta, mare parte dintre cei care au reușit să ocupe fotoliul de primar nu au fost foarte convingători. Decizia finală s-a luat pur matematic și, la final, constatăm că numărul voturilor nu este la fel de bun ca și procentul. VEZI care sunt primarii care au câștigat alegerile cu puține voturi și cine a pierdut din alegători:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primarul Crețu și... viceprimarul Vasile Moldovan? Tandemul de 130 de ani pentru Primăria Bistrița?

07/06/2016 16:42:34 Ana ȘTEFĂNEL  
 
În cadrul conferinței de presă susținută de PSD ieri, după alegeri, a fost și un schimb de replici între președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, și primarul reales al Bistriței, Ovidiu Crețu, pe tema noului viceprimar. VEZI cine ar avea șanse să ocupe fotoliul:
citește tot articolul [ 0 comentarii

ZBUCIUM în PNL: Dolha află mâine dacă va fi "pedepsit"! PNL ar putea avea preşedinte unic

07/06/2016 16:04:46 Andreea BOJOR  
 
Bistriţa-Năsăud e mai mult roşie, iar liberalii au suferit o înfrângere cruntă după ce au câştigat doar 14 din cele 62 de primării din judeţ. De la nivel central s-a anunţat că se lasă cu sancţiuni acolo unde rezultatele vor fi slabe. Mâine conducerea PNL BN află dacă va fi sau nu trasă la răspundere pentru eşecul de la locale.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Contre între primar și președintele PSD privind viitorii viceprimari ai Bistriței! Moldovan vrea cu ALDE, Crețu nu prea

06/06/2016 15:16:42 Raluca NECHITI  
 
Jurnaliștii au fost curioși astăzi să afle ce se va întâmpla în Consiliul Local Bistrița unde PSD-ul are o majoritate clară, respectiv dacă va funcționa alianța cu ALDE sau PSD va impune ambii viceprimari ai orașului. Se pare că Radu Moldovan și Ovidiu Crețu nu au discutat acest aspect, astfel că între cei doi a avut loc un schimb de replici.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Doina Pană: Niciunul dintre noi nu așteaptă felicitări!

06/06/2016 14:31:31 Ana ȘTEFĂNEL  
 
În cadrul conferinței PSD de astăzi a fost prezentă și Doina Pană, liderul organizației municipale a PSD. Pană a reușit să își gestioneze emoția generată de victorie, însă a ținut să sublinieze că această victorie înseamnă o mare responsabilitate pentru PSD:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO. Ovidiu Creţu despre Stelian Dolha: Sunt unii la care neruşinarea nu are limite

06/06/2016 14:26:27 Andreea BOJOR  
 
Replica acidă vine din partea primarului Ovidiu Creţu după ce Stelian Dolha, înfrânt crunt în bătălia electorală, spunea aseară că de fapt candidatul PSD a câştigat Primăria Bistriţa doar cu 10-12 la sută dintre voturile alegătorilor aşteptaţi la urne.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Alianța cu ALDE rămâne valabilă! VEZI cine vor fi vicepreședinții de Consiliu Județean:

06/06/2016 12:57:20 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Președintele Consiliului Județean, Radu Moldovan, a anunțat azi că își respectă cuvântul dat și că alianța cu ALDE rămâne un fapt, Consiliul Județean urmând să aibă unul dintre vicepreședinți de la ALDE. AFLĂ cine va fi al doilea:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ovidiu Crețu: Sunt primarul tuturor bistrițenilor! Vom face viața noastră mai bună!

06/06/2016 12:47:30 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Noul și vechiul primar al municipiului Bistrița, Ovidiu Teodor Crețu, este foarte încrezător cu privire la noul mandat și apreciază că cetățenii i-au arătat și de această dată încredere:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Radu Moldovan: Sperăm la 16-17 consilieri. Am primit o majoritate confortabilă!

06/06/2016 12:35:17 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Conferința de presă a Partidului Social Democrat a început în urmă cu câteva minute. VEZI primele reacții ale învingătorilor:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cine sunt primarii care și-au învins zdrobitor contracandidații. Scorul cel mai mare, înregistrat la Căianu Mic

06/06/2016 12:14:53 Bianca SARA  
 
Cel mai mare scor electoral de la alegerile locale s-a înregistrat în Căianu Mic. Paul Știr, cel care în 2012 la primul său mandat era cel mai tânăr primar din țară, a fost votat de 92,5% dintre alegători.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Alegeri 2016: Rezultatele alegerilor - întârziate de operatorii care s-au încurcat în sistemul informatic

06/06/2016 11:27:14 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Alegerile electorale de anul acesta nu au trecut fără probleme. Lăsând la o parte rezultatele, mai bune pentru unii, mai proaste pentru alții, și în secțiile de votare au fost incidente și mari întârzieri din cauza operatorilor nepregățiti:
citește tot articolul [ 0 comentarii

AFLĂ ce partide au luat mandate de consilieri locali la redistribuire

06/06/2016 10:00:09 Raluca NECHITI  
 
Trei formațiuni politice au obținut câte un mandat în Consiliul Local Bistrița la redistribuire, după ce, celelalte formațiuni înscrise în cursa electorală nu au reușit să atingă pragul minim de 5 la sută impus de legislația electorală.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Majoritate copleșitoare și în Consiliul Județean pentru PSD

06/06/2016 09:34:29 Bianca SARA  
 
Victoria social democraților se conturează puternic și pe județ. Votul masiv pro PSD se reflectă și în noua componență a Consiliului Județean, unde formațiunea politică își adjudecă o majoritate copleșitoare, reușind să impună președintele - Emil Radu Moldovan - fără emoții. După PSD, cele mai multe voturi la CJ le-a luat PNL.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Rezultate: Doar 27.724 de bistrițeni s-au prezentat la urne, 12.825 au votat cu Ovidiu Crețu!

06/06/2016 09:06:58 Raluca NECHITI  
 
Din cei 77.221 de alegători prevăzuți în listele electorale doar 27.724 s-au și prezentat la urne pentru a-și alege primarul. Dintre cei care au venit la vot, 515 au votat pe listele electorale suplimentare și alți doi pe listele complementare.
citește tot articolul [ 0 comentarii

PSD a obținut la Bistrița 11 consilieri municipali și primarul Ovidiu Crețu a luat 12.800 de voturi!

06/06/2016 07:43:19 Raluca NECHITI  
 
PSD este clar câștigătorul alegerilor locale din acest an. La Bistrița, Ovidiu Crețu a obținut aproape 13.000 de voturi, urmat de Stelian Dolha care a adunat puțin sub 5000 de votanți. PSD are și majoritate în Consiliul Local.
citește tot articolul [ 0 comentarii

BISTRIȚA: Creţu câştigă primăria cu aproape 50 la sută din voturi!

06/06/2016 03:26:49 Andreea BOJOR  
 
Asta arată numărătoarea paralelă care îl dă câştigător detaşat pe primarul Ovidiu Creţu ( PSD), iar dacă numărătoarea este corectă, social-democratul se poate lăuda cu o victorie mare în faţa contracandidaţilor săi, nouă la număr. AFLĂ cine e pe locul doi şi câte procente a obţinut potrivit numărătorii paralele:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Victorie zdrobitoare pentru PSD în judeţ! Valea Bârgăului şi Valea Someşului sunt „roşii"

06/06/2016 02:24:49 Andreea BOJOR  
 
Trei din cele patru oraşe şi 37 dintre cele 58 de comune din judeţ au fost câştigate de Partidul Social Democrat! Victoria „roşilor" este zdrobitoare în faţa celor de la PNL şi ALDE, principalii contracandidaţi. PSD a obţinut victorii pe toată Valea Bârgăului, iar rezultatele sunt la fel de bune şi pe Valea Someşului.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro