Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  68 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Supărat că „a fost lucrat pe la spate”, Dolha nu mai candidează și face dezvăluiri incendiare!

02/09/2016 13:10:02 Raluca NECHITI  
Deputatul Stelian Dolha a organizat astăzi o conferință de presă, prilej cu care a făcut o serie de dezvăluiri incendiare, supărat fiind că „a fost lucrat de președintele din umbră” pe la spate și tras pe linie moartă pentru a-și încheia cariera politică.

După ce în urmă cu câteva zile s-a mutat sediul PNL, Stelian Dolha a susținut astăzi o conferință de presă, prilej cu care a anunțat că se retrage din competiția internă pentru nou mandat de parlamentar și că demisionează din funcția de vicepreședinte al PNL la nivel național.

Nemulțumirile și frustrările lui Dolha sunt legate direct de fostul lider, Ioan Oltean, „președintele din umbră” ar fi orchestrat ieșirea sa din viața politică.

Dolha s-a plâns și de noua conducere a PNL, de actualul președinte Robert Sighiartău, dar și de prim-vicepreședintele PNL Ioan Turc „pe care a fost sfătuit din interiorul partidului să îl readucă pe scena politică”.

Să știți că este conferința de presă pe care nu aș fi vrut să o țin niciodată, dar să știți că am decis să nu candidez în competiția internă pentru alegerile parlamentare din această toamnă din Biroul Politic Județean interimar al Partidului Național Liberal, motivele sunt multiple. Până la urmă, activitatea mea ca și parlamentar cred că este transparentă, la vedere și nimeni nu poate să o conteste. Când văd ceea ce se întâmplă astăzi în Partidul Național Liberal, pot să vă spun de la bun început că nu este nicio competiție. Este un simulacru cu rezultate deja cunoscute de ce pentru că listele sunt deja trimise la București! Se știu! Eu la așa ceva nu pot să particip”, a explicat Stelian Dolha care susține că a cerut conducerii PNL să precizeze de multă vreme criteriile care vor sta la baza alegerii viitorilor candidați care să intre în cursa pentru parlamentare însă aceștia nu au făcut-o, „ascunzându-se numai după criteriile de integritate pe care, cu excepția lui Ioan Oltean le-ar îndeplinii cu toții”.

Înainte de a trimite scrisoarea presei, Dolha susține că ar fi făcut această solicitare într-o ședință a Biroului Permanent Județean unde s-a lovit de un zid de tăcere.

„După scrisoarea deschisă mă așteptam să primesc un răspuns. Dar a ieșit președintele interimar, chiar obraznic să vorbească despre cu totul și cu totul altceva, chestiuni personale, de interese personale ori știu că el patru ani de zile în Consiliul Județean nu a scos o frază! Nu a scos o frază! Nu cred că e el în măsură acum să-mi spună despre interese personale și așa mai departe. Haideți să spunem lucrurilor pe nume. Cred că e vremea să o facem! Oamenii ăștia, conducerea actuală, listele care deja sunt trimise la București, fac parte dintr-un aranjament care este orchestrat de nimeni altul decât de cel care a orchestrat aceste lucruri timp de mai bine de 20 de ani în fostul Partid Național Democrat. El nu mai candidează pentru că nu vrea să mai candideze, ci pentru că e clar că sunt niște criterii acolo, deontologice, de integritate și nu-i mai permit, dar în schimb își dorește altceva. Își dorește oameni pe care să-i poată controla, oameni din aluat slab aș spune, prin care să conducă în continuare Partidul Național Liberal. Despre asta e vorba! Biroul Politic Județean de care vorbim astăzi să știți că nu a arătat așa de la început. În momentul în care am fost chemat să formăm acest birou s-a făcut un birou - eu spun corect pe anumite criterii. După două zile președintele interimar Robert Sighiartău a venit la mine cu un alt birou, cu o altă listă. Cum a decis?! Probabil la firul scurt, la capătul celalalt i s-a dictat alt birou. De ce? Pentru că și-a făcut niște calcule și dădea mai bine cu biroul acesta ca să le treacă anumite voturi, anumite lucruri. Nu am înțeles niciodată de ce s-a schimbat biroul anterior pentru că era unul unul echilibrat. I-am spus vicepreședintelui actual, pe probleme de coordonare sau ce atribuții are, directorul de la Registrul Comerțului, i-am spus nu trebuie să semneze acest birou, nu trebuie să-l accepte, de ce, pentru că fostul Partidul Național Liberal se găsește acolo într-o proporție de 10-15% și că firesc ar fi să nu fie de acord cu el, să nu semneze, să îl facem echilibrat, unul corect. Ei, pentru o funcție de parlamentar se pare că semnezi orice, unii a semnat, a trecut de Biroul Politic Național și cu alte cuvinte aicea suntem”. a mai spus Dolha.

În plus, deputatul PNL se arată revoltat de faptul că deja listele pentru parlamentare sunt finalizate și, la solicitarea presei a dezvăluit numele celor care vor candida pentru Parlament. „La camera Deputaților, pe primul loc ar fi Robert Sighiartău, iar pe locul II Doris Moldovan. La Senat primul loc este al lui Ioan Turc dacă va mai rămâne în grații”, a mai spus Stelian Dolha.

Dolha s-a plâns că ar fi fost „lucrat” direct din partid și că deși a fost avertizat înainte de a intra în cursa pentru Primăria Bistrița, nu a ținut cont de avertismente probabil cântărind mai mult laudele și declarațiile liderilor PNL, în frunte cu Ioan Oltean care – susține Dolha în ședințele de Birou Permanent Județean ar fi declarat de mai multe ori că Stelian Dolha este „cel mai bun candidat pe care Partidul Național Liberal îl poate avea la Primăria Bistrița”, iar în timpul campaniei a început sabotajul din interior.


 

6137 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro