Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  45 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Liberalii: Vitalia și Supercomul sunt firmele de casă ale PSD! Nimic nu mișcă în județ fără ca Radu Moldovan să nu știe!

03/09/2016 09:10:06 Raluca NECHITI  
Chiar dacă sunt în plin divorț. liberalii vorbesc încă acceași limbă și militează pentru aceleași interese. De la două mese diferite, liderul PNL Robert Sighiartău și fostul co-președinte PNL, Stelian Dolha, au pus punctul pe „i” în ceea ce privește negocierea cu Superocomul și votul pe bandă al aleșilor.

Bistrițenii sunt cei care au pierdut din nou din criza gunoaielor. După ce Vitalia și-a făcut bagajul și a plecat, deși a primit rapid dublarea de tarif pe care a cerut-o în urmă cu mai puțin de o lună după ce și-a început activitatea, iar autoritățile s-au lăudat că avem cel mai mic preț la gunoi din țară, managementul deficitar și-a spus cuvântul și firma ne-a lăsat cu gunoaiele în drum.

După ce zile în șir gunoaiele au mustit în oraș, bistrițenii fiind nevoiți în plină vară să suporte mizeria și mirosul insuportabil, a apărut soluția salvatoare. Numai că una extrem de scumpă, ajungând astfel ca în doi ani de zile să plătim cel mai mare preț din țară!

Politicienii aruncă vina de la unul la altul, însă nimeni nu a reușit să răspundă, cum au ajuns mințile luminate ale județului, puse în comisia de negociere, să crească tariful atât de mult pentru locuitorii de la orașe.

Ieri, în cele două de presă conferințe susținute de liberali, temele principale au vizat taman aceste probleme.

Robert Sighiartău - Contractul cu Supercom a fost încheiat prost, negocierea nu a fost deloc în favoarea cetățeanului!

„Dacă tot vorbim despre verbul a politiza, am identificat câteva coincidenţe care după părerea mea trebuie luate în calcul. Administrația PSD conduce Consiliul Județean și municipiul Bistrița. Domnul Marius Pasca, care a intrat recent în Consiliul Local este membru PSD, dar în același timp director la Supercom. Este doar o coincidență că societatea Supercom apare acum în calitate de salvator al întregului județ?! Din punctul meu de vedere cineva trebuie să-și asume acest eșec, iar următoarea perioadă trebuie avută mare grijă la următoarele mișcări care se vor face. Aici mă refer la caietul de sarcini, mă refer la contract... Contractul acesta cu Supercom a fost încheiat prost, negocierea nu a fost deloc în favoarea cetățeanului, dar norocul nostru este că e pe o perioadă foarte scurtă... Se zice că pe trei luni, dar vom vedea...”, a spus liderul PNL, Robert Sighiartău într-o conferință de presă.

Stelian Dolha - mesaj pentru Radu Moldovan: Să nu ne creadă pe toți ăștia 300 mii de locuitori proști! Vitalia și Supercom sunt firmele de casă ale PSD!

Nici deputatului PNL Stelian Dolha nu i-a scăpat din atenție problema gunoaielor din județ, iar dacă șeful său ierahic s-a referit la situalia de la Bistrița, Dolha a vorbit despre cine este în spatele celor două firme care fac afaceri cu gunoaiele bistrițenilor.

„M-am trezit cu câteva aberații în plus față de cele pe care le-am avut în Bistrița-Năsăud, de parcă nu ar fi fost suficiente. Prima, prețul gunoaielor s-a triplat în ultimii doi ani de zile și eu aud acuma de la președintele Consiliului Județean cam următoarele lucruri. Înainte cu doi ani de zile se bătea cu cărămida în piept, că e prețul cel mai bun pe care l-am obținut, prețul cu Vitalia e cel mai bun preț pe țară, e cel mai mic... Astăzi a devenit cel mai mare, dar nimeni nu e responsabil! El nu e responsabil de asta! Că nu echipa lui a negociat și atunci și acum. Nuuuu. Pe de altă parte, tot ca aberații, eu nu am înțeles de ce astăzi locuitorii de la orașe au plătit de trei ori mai mult decât locuitorii de la sate. Păi ce? S-a făcut undeva o analiză, s-a făcut undeva un studiu să vedem de ce oamenii aceștia adună mai multe gunoaie și au vreo trei europubele și ceilalți au doar o singură europubelă?! De ce? Pe baza cărei analize?! Mai ales că vorbim de același colector care și acolo și aici! Apoi, în 24 de ore unitățile administrativ-teritoriale trebuiau să voteze aberația asta. Celor care nu vreau să voteze li se arăta pisica - dacă ieșiți din ADI plătiți tot! Îl mai aud și pe președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan care spune cam așa, că el nu știe, iar acum s-a ajuns aici... Păi la capătul scurt al firului era el! Cum să spui că nu știi?! Să nu-mi spuneți că se face ceva în județul acesta fără ca Radu Moldovan să nu știe! Ba a știut tot! Eu îi transmit un singur mesaj: să nu ne creadă pe toți ăștia 300 mii de locuitori proști și să își asume asta pentru că e responsabil cap coadă! De tot ceea ce s-a întâmplat! Vorbește de politizare, ne dă chiar și lecții în momentul în care cineva se atinge de acest subiect spune: nu politizați! Nu e vorba de politizare, dar Vitalia nu a fost firma mea de casă, că a fost a lui Ghiță care era membru marcant al PSD, ori ăștia de astăzi au un acționar unic, tot un senator PSD. Cu alte cuvinte, despre ce vorbim?! Oameni de case ai Partidului Social Democrat, nu despre altceva! Așa că asumați-vă, domnule președinte și alea de atunci cu Vitalia și asta de azi cu Supercom!”, a declarat Dolha.

 

5581 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro