Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  27 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



FOTO/VIDEO: Bere, fripturi, majorete şi un incendiar concert Maxim în Piaţa Culturii. A început Oktoberfestul bistriţean

30/09/2016 22:00:29 Ioana BRADEA  
Tarabe întregi pline de savuroase fripturi, mici, cartofi prăjiţi şi alte preparate bavareze de la Jupânu’, zeci de butoaie de bere, muzică de fanfară, majorete pline de graţie şi o mulţime de bistriţeni cu chef de distracţie – astă-seară, în Piaţa Culturii! A început a treia ediţie a Festivalului Bistritzer Oktoberfest.

Chiar dacă seara a fost suficient de răcoroasă, bistriţenii au demonstrat că ştiu să petreacă pe rupte şi să creeze o atmoferă de maximă distracţie în Piaţa Culturii din Bistriţa care s-a animat încă de la orele 16:00, cu tarabe şi produse specifice Oktoberfestului bistriţean, aflat deja la cea de-a treia ediţie.

Timp de 3 zile bistrițenii şi mai ales turiştii aflaţi în oraş vor avea parte de multă bere, preparate tradiţionale bavareze, concursuri cu premii, muzică de bună calitate și multe, multe surprize.

Din programul primei seri nu au lipsit concursurile pe care spectatorii le-au urmărit cât se poate de amuzaţi: cei mai îndrăzneţi bistriţeni s-au întrecut la băut bere în viteză, dar au avut de trecut şi probe de echilibristică: organizatorii i-au poftit să-şi păstreze echilibrul cu un cornet de îngheţată pe cap sau să facă ture cu ouă în linguriţe de plastic ţinute în gură sau, mai dificil, să introducă un creion legat cu sfoară de brâul lor, într-o sticlă de plastic, fără ajutorul mâinilor.

Toţi participanţii au primit premii din partea sponsorilor, fără să existe un clasament discriminatoriu – de bază, în acest festival, fiind – evident – distracţia şi nu performanţele.

Prima seară a festivalului a cuprins un recital susţinut de fanfara Garnizoanei Bistrița, o paradă pe traseul Domus – pietonal – Palatul Culturii, muzică germană şi dansuri săseşti interpretate de ansamblul D-Fantasy, animaţii cu personajele teatrului „Alexandru Misiuga”, dar şi un impresionant concert susţinut de Fanfara și majoretele din Ungaria.

Inevitabil, cireaşa de pe tort a fost concertul băieţilor încă sexy de la Maxim care au făcut ravagii printre tinerele prezente la festival, cu celebre piese precum „Sărutări criminale”, „Te trag” (cea mai recentă compoziţie a băieţilor) sau „Eroina mea” şi alte hituri internaţionale.

8016 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro