Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  182 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZVONOTECA: PSD a avut propriul candidat la alegerile din PNL. Tare, nu?!

05/05/2017 08:06:59 BISTRIȚEL  
Numai la opoziție să nu vă așteptați din partea liberalilor. N-ai cu cine! Ăștia atât au ajuns de slabi că PSD cică a avut candidat la alegerile din PNL. Noroc că s-au forțat micuții, împinși pe la spate de Ioan Oltean, l-au impus pe Ioan Turc, reușind să-l uimească chiar și pe el. Nu se aștepta.

Te uiți la PNL BN și te pufnește râsul. Cum naiba ați reușit să uniți două partide puternice odată în Bistrița-Năsăud și să faceți ceva atât de mic și prost? Seamănă a ceva magie ratată! Și ce voce aveați odată și ce știri și titluri aveam noi de la cei care erau pe vremuri în PD și PNL. Atât de bine v-ați priceput la politică că aproape sunteți fără partid. 

Apropo, mai arde becul la PNL? Sau aprindeți în curând lumânările, măcar să se vadă de pe pietonal că sunteți morți? Morți și neîngropați, vă mai zbateți așa cu ultima vlagă să mimați politica. 

Astăzi, liberalii fac conferință de presă și cum am aflat deja care va fi viitorul candidat de primar la Bistrița, într-un exercițiu de transparență totală am vrea să aflăm tot. Să ne explice și nouă cum naiba a avut PSD candidat la șefia PNL? Așa ceva…

Bursa zvonurilor spune că deputatul Robert Sighiartău a fost omul PSD la șefia PNL. Nu așa, inclusiv s-ar fi purtat negocieri cu câțiva primari care l-au votat încurajați de pacea și prietenia care ar putea domni mai departe, iar astfel Silași s-a trezit fără susținerea totală a primarilor, pe care miza. Cică așa a ajuns cel mai frumos politician din Bistrița-Năsăud în turul doi la alegerile din PNL. Și ca să vedeți că are logică ce vă spunem aici puneți în calcul că la alegeri a fost prezent Nicolae Moldovan, primarul Beceanului, nu liderul PSD BN - Radu Moldovan. Mai adăugați că la binecuvântarea creștinească a mezinei lui Robert a fost prezent ministrul Apărării din guvernul Grindeanu. Eeeee, v-ați prins, da?

Ioan Oltean rămâne însă să facă opoziție PSD, chiar și din umbră. Și așa a așezat pionii pe masa de șah că oricine intra în turul doi cu Sighiartău să câștige. Liberalii erau oricum iritați că Robert cam trăgea stânga, iar la binecuvântare nu invitase niciun liberal.

Ce nu știți este de ce s-a supărat Oltean pe cel pe care el cu mânuța lui l-a pus președinte la PNL până rezolvă problemele din justiție. Da, toți vorbiți că nu mai asculta comanda, dar, mai mult decât atât, Sighiartău nu și-a ținut o promisiune față de Oltean. Nu s-a mulțumit cu șefia PNL, a vrut și primul loc la Camera Deputaților, deși promisese că Doris Moldovan va deschide lista. Nu s-a ținut de promisiune, nu s-a retras când a văzut că Doris nu a intrat de pe poziția doi în Camera Deputaților și, uite, asta se pedepsește cu luarea șefiei.

Să nu ignorăm la aceste alegeri nici rolul lui Jenor Beudean, eminența cenușie din PNL, care face, desface și negociază cu mare talent. Omul are stofă la cum țese, dar soarele nu e încă sus pe strada lui, abia ce-a răsărit, mai are de lucru. Dar se mișcă cu talent și vedem cum Ioan Turc, cel susținut de Jenor, a câștigat lupta. Oltean pe de-o parte, Jenor pe alta și uite așa au reușit cu greu să înfrângă PSD-ul.

Ioan Turc, care după înfrângerea de la municipiu mai că voia să jure că nu mai face politică, s-a trezit fix președinte la județ. Și i-a crescut democrația din PNL stima de sine atât de mult că s-a și anunțat repede candidat de primar la Bistrița. Că așa e în democrație, liderul impune, nu se supune la vot. Apropo, asta cu democrația la alegeri în partide e cea mai bună glumă. Tocmai v-am explicat cât de democratice sunt alegerile în partide, cum se votează strict pe interese de grup. Plus că una au votat liberalii, alta s-a scris  în procesele verbale și alta a ieșit la renumărare. Curat democratic și în spirit liberal! 

Acum, ce vă rugăm noi. Astăzi au conferință de presă liberalii. Să nu vă așteptați să iasă cu ceva declarații tari, cu ceva ce ar semăna a opoziție. Adică nu se cade să bagi bota prin gard dacă vrei pace și prietenie cu PSD, care are control pe toate funcțiile din instituții. Va fi puțină opoziție, dar nu ceva ieșit din comun. Ceva fin, ceva elegant, ca la liberali. Uite, eliberarea veveriței e un subiect bun legat de tema zilei: grațierea.

10355 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro