Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  23 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ZVONOTECA: Linișteee! La PNL se lucrează! Unii pe alții...

12/03/2015 15:51:01 BISTRIȚEL  
Dom’le, de când cu noul PNL, distracția e maximă! Nu te mai saturi să-i privești: intrigă, trădare, iubiri neîmpărtășite, scenarii, manipulări și lovitura de grație aplicată cu sapa în cap, după colț – după cum e obiceiul la liberali. Iar măiestria democrat liberalilor la regie face ca show-ul să fie desăvârșit. Bravo, băieți! Ne distrăm, nu-i bai!

Liberalii sunt în opoziție, ne-am prins și noi! Numai că sunt ei între ei, se opun unii altora și ălea topoare, lacrimi și suspine după orice funcție, cât de mică ar fi ea! Când nu se joacă de-ascunsa cu sapa prin partid (un joc cu tradiție la ei) , se joacă hâra și pâra cu liberalii lui Tăriceanu.

Oriunde te uiți numai liberali și sânge albastru vezi! Nobili, intelectuali, când se ”lucrează” o fac ca la carte. O adevărată plăcere să-i privești! Iar de când s-au unit cu democrat liberalii, artă și precizie la tras preșul și croit scenarii cu mai multă finețe! Oricum, ce s-a născut din relația politică incestuoasă dintre liberali și democrat liberali tot liberali mănâncă. Spre deliciul motanului mustăcios supranumit El Lider Maximo. Când vor veni adevăratele alegeri, câmpul de luptă va fi curățat de liberali, uciși de orgolii meschine în lupta cu puterea (dintre ei – evident!).

Pe această cale vrem să afirmăm și public că ne-a plăcut nespus de mult episodul de la Sângeorz-Băi cu liberalul Maxim Pop, care ba-i al lui Tăriceanu, ba-i al lui Dolha (după câștigarea alegerilor). Maxim e băiat bun și dă de toate la toți, numai cu banii de benzină a stat mai prost. Da, cu puțin noroc, se rezolvă și asta! Și dacă și dă, îi și băiat bun și trădător - cum să nu-l vrei în gașca ta?! Păi ăsta profil de liberal, nu vi se pare?!

Episodul cu Dobra pare a fi cel mai tare dintre toate. Aici scenariu, regie, actori, linșaj, morală – de toate să ajungă la toată lumea, să nu se supere nimeni! Pe un scenariu EXCLUSIV  deontologic cum s-a mai văzut numai în cazul Botiș (e rețetă cu patent de la democrat liberali ), biluța albă pentru Vosganian din mânuța lui Dobra este imortalizată de paparazzi fix la căderea în urna neagră. Așa cevaaaa! SENZAȚIONAL! Când un liberal îl sapă pe alt liberal e chiar senzațional și exclusiv! Cu ei s-au redefinit cuvintele din DEX ! Așa ceva n-am mai văzut! Numai la voi!

Și Dobra, o fi el boier, dar prost nu e, nu lasă treburile așa. Numai puțin s-a încordat și Negru s-a lepădat la Radio Balada de Dolha și a zis pe post cum îl plătea Dolha (deputat PNL) să-l ”facă”pe Dobra (senator PNL)! Poi ce v-am zis noi?! Îs talentați micuții la baba oarba cu sapa în mână?! Suuunt!

Oricum, luptele între vechii liberali nu se opresc aici. Să vedem ce urmează după ce Dobra aduce dovada pixelului alb care-a desenat o minge deasupra degetelor lui! Cu liberalii nu poți fi niciodată sigur! Sigur e cu democrații! Cineva (va) râde bine! Când să te lupți la următoarele alegeri, fă-o dacă ai cu cine! Eroii liberali au murit pe câmpul de luptă...

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro