Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  17 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ZVONOTECĂ: Domnu' Oltean, am înțeles că nu-i mai iubiți. Da' niște bani nu le trimiteți?!

25/01/2016 21:25:08 BISTRIȚEL  
Odată cu plecarea lui El Lider Maximo din PNL s-a dus naibii și bunăstarea. Criza financiară a lovit pentru prima dată în istorie partidul și se suferă aici cum nu s-a suferit vreodată. Cum nu se mai înțeleg doi cu doi în tot PNL-ul, e ușor de înțeles că nu reușesc să cadă de acord cine să plătească întreținerea.

Vremuri grele în PNL. Atât de grele că îl regretă sincer tot mai mulți pe Ioan Oltean. Fără glumă!

În 20 de ani nu i-a durut vreodată capul pe cei din aripa PD cine plătește apa, curentul, gazul sau cafeaua la sediu. Erau rezolvate, nimeni nu-și dă seama cum, dar asta n-a fost o problemă la care să se gândească vreodată cineva. Dar uite că se duse El Lider Maximo odată și-odată și au rămas ca proștii uitându-se lung unii la alții cine plătește. Cheltuielile cu întreținerea, cotizația lunară la PNL, bani de salarii și de cafea. Poi ăstea erau pe bani, nu cădeau din cer. Și cum s-a dus Oltean, de câteva săptămâni - nu mai mult, s-au adunat scurt vreo 20.000 de lei datorii.

Dacă mai stau mult să se întrebe unii pe alții cine plătește și dacă nu are cineva bani (toți se scuză că li-i greu când e vorba de dat un leu pentru partid) rămân în întuneric și frig.

Mai în glumă, mai în serios, cică zilele trecute îi bătea gândul să-l sune pe Ioan Oltean să-l întrebe cum se face. Că ei nu se descurcă și li-i greu cum nu le-a fost vreodată. Tot la bursa zvonurilor se zvonea că liberalii s-au lepădat ca de satana de Ioan Oltean după meciul la DNA și nu l-a mai căutat nimeni, ba chiar s-au ferit de el. Trist. În urmă cu câteva săptămâni i-ați fi pupat tălpile cu ochii în lacrimi numai să vă îndeplinească „peștișorul de aur” dorința și acum vă faceți că nu-l mai cunoașteți, ba îl denigrați și cu toată gura. Rușinicăăă! Rușinicăăă! Și lipsă de caracter, dacă așa rapid ați cotit-o cu sentimentul sincer...

Cum liderii se nasc, nu se fac cu țipete și intrigi de doi bani, cică de când nu mai e Oltean să-i pună la punct și să le arate calea, în PNL nu se mai înțeleg doi cu doi. Nici vechii liberali între ei, nici vechii pedeliști între ei, nici ei cu toții în interiorul noului partid. Dacă vor să pună de-o mișcare în partid nu se găsesc doi s-o susțină, iar un grup din cinci susținători măcar, e imposibil să faci. Ce era PNL împărțit în două, acum e în fix câți membri are.  

Și încă n-ați trăit nimic, liberali. Să vedeți la alegeri (bine, dacă reușiți să faceți vreo listă) divina comedie și apoi, după alegeri, infernul. Oricum, nouă să ne ziceți, și pe surse - uite acceptăm, cine stinge lumina și când vine Electrica să vă ajute, promitem că trimitem niște lumânări să ajungă și de prohod. V-ați dat mari fără Oltean, dar fără el îngropați rapid și sigur partidul și toate visele voastre în politică. Liderii se nasc, nu se fac – vă reamintim...

P.S.: Domnu' Oltean, am înțeles că nu-i mai iubiți și vi-i acru de ei. Vă înțelegem perfect. Dar, totuși, măcar niște bani nu le trimiteți?! Așa proști cum sunt, sunt „copiii” dumneavoastră, așa i-ați crescut - știți cum se zice. Și știți cum e cu copiii. Ca la loterie. Pui în ei bani, speranțe, mai puțin educație – că n-ați avut mult timp de lecții- și uite ce iese. Totuși, dacă i-ați iubit cu adevărat vreodată, măcar trimiteți-le banii de curent. Și dacă mai puneți și de-o cafea, ca pentru copiii mari, domn pe viață și veșnică pomenirea! Așa ceva n-ar face nimeni pentru ei!

5057 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2021 Bistrițeanul.ro