Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001008 9
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  43 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Divertisment


FOTO/VIDEO-Gata de zbor? Nu ratați o plimbare cu cele mai spectaculoase avioane ușoare aflate pe aerodromul de la Unirea!

22/05/2016 12:26:52 Raluca NECHITI  
 
Zeci de bistrițeni s-au strâns încă de la primele ore ale dimineții pe aerodromul din Unirea pentru a admira un spectacol aviatic.10 avioane ultra ușoare, paramotoare și parapante au oferit publicului prezent demonstrații inedite. Iubitorii de zbor pot încă să facă o plimbare deasupra Bistriței.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Micuții pasionați de zbor, așteptați în fața Palatului Culturii la un work-shop cu avioane

21/05/2016 12:50:06 Raluca NECHITI  
 
Cu mic cu mare copiii și părinții sunt așteptați la această oră în fața Palatului Culturii pentru a admira și construi avioane. Tot aici au fost expuse și două avioane, de mici dimensiuni, care pot fi admirate de cei care ajung în zonă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Terasa de plajă de la Casa EMA se deschide cu 2 petreceri la înălțime!

17/05/2016 08:33:11  
 
Rooftop Karaoke Party și Love Her on the Roof at Casa EMA sunt cele 2 evenimente care vor deschide sezonul de plajă de la Casa EMA, continuând tradiția petrecerilor în aer liber cu invitați de cel mai înalt nivel!
citește tot articolul [ 0 comentarii

AFLĂ cine sunt câştigătorii concursului de fotografie „Mândru de Bistriţa”

16/05/2016 13:11:59 Andreea BOJOR  
 
Zeci de poze au fost postate pe pagina de Facebook „Mândru de Bistriţa”, fotografii ce au făcut parte dintr-un concurs organizat de Primăria Bistriţa. Cele mai frumoase imagini cu Bistriţa au primit sute de distribuiri pe pagina de socializare, iar primele clasate sunt câştigătoare şi vor fi puse pe un panou de onoare afişat în oraş.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: VEZI ce fotografii concurează la competiţia „Mândru de Bistriţa”

08/05/2016 12:03:20 Andreea BOJOR  
 
Fotografi amatori şi profesionişti s-au înscris la concursul lansat de Primăria Bistriţa, „Mândru de Bistriţa” şi zeci de imagini cu cele mai frumoase zone ale Bistriţei au fost postate deja pe pagina de Facebook a concursului. VEZI ce fotografii frumoase au postat concurenţii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Bistrița este astăzi patria street dance-ului! VEZI care sunt marii câștigători ai Cupei Școlilor la Street Dance

07/05/2016 18:37:35 Bianca SARA  
 
Peste 50 de trupe de dans urban din întreaga țară se întrec astăzi la Bistrița în streetdance. Bistrița găzduiește și anul acesta finala națională a competiției dedicate elevilor de liceu și de școală generală.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Un personaj celebru de film este găzduit de expoziţia Brickenburg

20/04/2016 11:23:43 Dănuț ARSENI  
 
Printre munţi, case, clădiri, roboţei, maşini şi multe alte exponate, un personaj celebru de film şi-a făcut apariţia la expoziţie. VEZI despre ce personaj e vorba:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Copiii din oraș, entuziasmați de expoziţia LEGO de la Casa Argintarului. Macheta unei păduri defrișate a făcut senzație

19/04/2016 12:39:29 Dănuț ARSENI  
 
E săptămâna în care școala e altfel și copiii din oraș au luat astăzi cu asalt Casa Argintarului, acolo unde în aceste zile este găzduită expozița de piese LEGO Brickenburg. Expoziția a ajuns la a VII-a ediţie (a IV-a de primăvară). VEZI ce machete lego au admirat copiii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Rap-ul bistriţean iese la lumină! Imagini din Bistriţa – într-un provocator videoclip lansat de Stryke

17/04/2016 10:49:00 Ioana BRADEA  
 
Se consideră un simplu om care lucrează într-o fabrică din oraş 8 ore pe zi, dar în timpul liber dă frâu liber pasiunii pentru muzica rap. Alex Brumar (aka Stryke), un tânăr de 26 de ani din Bistriţa şi-a lansat zilele trecute pe Youtube videoclipul piesei „Jurnalul unui puşti”. ASCULTĂ şi dă-ţi cu părerea:
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Tulburător şi emoţionant spectacol Scenica, la Palatul Culturii

16/04/2016 19:42:13 Ioana BRADEA  
 
S-au săturat de oraşul aglomerat şi au pornit-o hai-hui spre insula fericirii, subtil şi elegant ghidaţi de un negustor înţelept care le-a dăruit toate „ingredientele” de care au avut nevoie: prietenie, muzică, frumuseţe, natură… SCENICA a făcut senzaţie astă-seară cu o poveste-spectacol tulburătoare…
citește tot articolul [ 0 comentarii

ATENȚIE! La Casa EMA se celebrează prin înot începutul lui aprilie, fără păcăleli!

07/04/2016 15:23:54  
 
Promoțiile la lecțiile de înot de la Casa EMA se încheie mâine! Mai puteți profita doar azi și mâine de Abonamentul fără păcăleală la preț promoțional, adică 10 ședințe de lecții de înot la 159 lei, atât pentru adulți cât și pentru copii.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO: Spectaculos! O minune simplă şi uluitor de frumoasă aşteaptă să fie descoperită la câţiva paşi de Bistriţa!

06/04/2016 11:05:20 Ioana BRADEA  
 
O minune simplă şi totuşi atât de elegantă, delicată şi răpitor de frumoasă – solitară şi misterioasă – îşi aşteaptă admiratorii la o aruncătură de băţ de Bistriţa. Unii sunt convinşi că este un dar de la Dumnezeu. TU nu trebuie neapărat să crezi, dar e obligatoriu să vezi…:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primarul nostru s-a îndrăgostit! De cine? De ciiine?!?

09/03/2016 08:45:16 BISTRIȚEL  
 
Nici n-a intrat bine pe poarta primăriei, nici n-au apucat doamnele şi domnişoarele din Bistriţa să-şi soarbă cafeaua cu bârfe cu tot – adică la 8.53 trecute fix – că primarul Ovidiu Creţu s-a şi repezit la pagina de Facebook să anunţe în gura mare că se simte îndrăgostit…! „De ciiine, de ciiine?” „De mine, evident!”
citește tot articolul [ 0 comentarii

După ce au făcut senzaţie într-un concert de 5 stele, Bigg Dimm A’Band revin pe scenă!

06/03/2016 10:12:14  
 
Asociația „Armonia” le oferă bistriţenilor iubitori de jazz şi big band, un impresionant concert dedicat femeilor pe care nu avem ocazia să-l ascultăm foarte des în Bistrița! Un program de două ore în care se vor asculta romanțe vechi românești adaptate pe jazz, negro spiritual jazz, new swing, standarde jazz și pop jazz cu big band.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Muzică populară în teniși made în Dumbrăveni, cum s-a făcut de circ un bistrițean „vergin” la Românii au Talent

05/03/2016 11:28:05 Bianca SARA  
 
Un bistrițean a făcut senzație la Românii au Talent, vineri seara. Acesta este din Dumbrăveni, are 37 de ani și a mărturisit că e „vergin”. Tânărul, care spune că are foarte mulți dușmani pe Facebook, a cântat „Doamne la dușmanii mei”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

EXCLUSIV: Câinii husky ai preotului din Rodna au devenit vedete! Apar în reclama filmată de celebrul actor Jean Claude Van Damme în România

04/03/2016 16:45:15 Bianca SARA  
 
Zilele acestea, celebrul actor Van Damme filmează o reclamă la o bere americană tocmai în România, la Bâlea Lac. În reclamă, alături de Van Damme, apar și 5 câini husky. Aceștia aparțin preotului romano-catolic Kiss Attila, care slujește în localitatea Rodna.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cultură, tată: Imnul Palatului Culturii din Bistrița, plagiat după imnul Universității Craiova?

02/03/2016 14:32:44 Adrian LINCA  
 
Aseară, a fost inaugurat Palatul Culturii din Bistrița, redenumit așa după lucrările de renovare la vechea Casă de Cultură. În cadrul evenimentului organizat de autorități, s-a cântat și un imn, care va fi de-acum înainte imnul acestui edificiu.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Artă pe blat de tort! O bistriţeancă, studentă la Arte şi Design, face bunătăţi inedite din marţipan

01/03/2016 10:08:42 Andreea BOJOR  
 
O savarină cu dinţi este una dintre operele de artă care au ieşit din mâinile unei tinere de 22 de ani. Este doar una dintre bunătăţile făcute de Crina Biriş, o bistriţeancă studentă la Arte şi Design. Face artă din blat de tort şi marţipan, iar torturile ei pur şi simplu te cuceresc.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - MĂGURA ILVEI: Svetllana Tuchalina, refugiata ucraineancă, predă cursuri de aerobic

01/03/2016 08:26:13 Raluca NECHITI  
 
Refugiații ucraineni care au venit în urmă cu mai bine de șase luni la Măgura Ilvei, unde au fost primiți cu brațele deschise, s-au gândit să ofere și ei ceva comunității. Svetllana a început de zilele acestea să organizeze cursuri de aerobic pentru femeile din comună.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO/VIDEO- Povestea grădinii zoologice de la Șanț. Cum a reușit un bistrițean să adune în vârf de munte peste 30 de specii de animale

29/02/2016 17:40:08 Bianca SARA  
 
Bistrița încă n-a ajuns la performanța de a avea o grădină zoologică. Nu același lucru putem să-l spunem despre comuna Șanț, unde bistrițeanul Leontin Acul a adunat în vârf de munte nu mai puțin de 30 de specii de animale.
citește tot articolul [ 0 comentarii

INEDIT: Le-a deschis austriecilor apetitul pentru sărituri! La 26 de ani, o bistriţeancă formează instructori de kangoo jumps

24/02/2016 09:19:30 Bianca SARA  
 
O bistrițeancă de doar 26 de ani face senzație în Austria cu kangoo jumps. Aceasta este singura româncă ce are dreptul să predea și să formeze instructori în acest sport în Austria.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Patru zile de petrecere pentru inaugurarea Palatului Culturii! Două concerte se vor desfășura în fața acestuia!

22/02/2016 17:00:20 Raluca NECHITI  
 
Pe 1 martie Palatul Culturii din Bistrița își va deschide oficial porțile. Autoritățile au gândit patru zile de sărbătoare care să marcheze acest eveniment. Pentru că nu se acceptă persoane peste capacitatea sălii, două dintre manifestări vor avea loc în fața Palatului Culturii, unde va fi montată scena de pe pietonal.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Succes internațional pentru Hara! Două piese au fost premiate în cadrul unuia dintre cele mai importante concursuri din SUA

19/02/2016 09:17:01 Bianca SARA  
 
Două piese interpretate și compuse de trupa Hara au reușit să facă senzație tocmai în SUA, la unul dintre cele mai mari și importante concursuri muzicale „Akademia Music Awards”. Piesele care i-au impresionat pe americani sunt „Ce ți-aș face” și „Totaya ye”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Amintiri din Pasul Tihuța. Acum jumătate de secol, localnicii se deplasau doar cu sania și cu schiurile

16/02/2016 09:20:49 Bianca SARA  
 
Cine-ar fi crezut că acum jumătate de secol, aproape 6 luni pe an, singurele mijloace de locomoție în Pasul Tihuța erau schiurile și sania. Pe pășunile întinse din Pasul Tihuța încă mai vezi iarna schiuri, însă cei care duc mai departe aceste obiceiuri sunt sportivii și nu localnicii.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Cu amintiri despre nunți și glume despre veverițe, a patra ediție a târgului Bistrița Mariage Fest s-a deschis oficial

05/02/2016 13:54:13 Raluca NECHITI  
 
În prezența reprezentanților celor 41 de firme care participă la ediția din acest an a Bistrița Mariage Fest, președintele Camerei de Comerț, președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și primarul municipiului Bistrița au deschis oficial a patra ediție a târgului de nunți de cinci stele.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Bistriţa – spectaculoasă în cel mai proaspăt videoclip lansat de David Alen Clay!

29/01/2016 12:18:39 Ioana BRADEA  
 
Cu o piesă scrisă special pentru el şi un videoclip filmat pe străzile Bistriţei – în pasaje şi într-o cafenea celebră a oraşului – dar dezvăluind şi superbe imagini filmate cu drone, din înălţimi, muzicianul bistriţean David Alen Clay face din nou senzaţie cu un cântec de dragoste inspirat din propria sa experienţă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

INEDIT: Tainele şi magia ceaiului chinezesc – dezvăluite tinerilor din Bistriţa, într-un workshop special

27/01/2016 09:16:43  
 
Calm, răbdare, liniște şi lentoare! Acestea sunt câteva din „ingredientele” spirituale necesare pentru a pregăti un ceai verde chinezesc autentic – după cum au aflat şi liceenii de la „Andrei Mureşanu”. Spre deosebire de rapiditatea cu care ne preparăm noi ceaiul, în cultura chineză prepararea ceaiului presupune un adevărat şi lent ceremonial...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Expoziţie de porumbei, de azi până duminică, la Bistriţa

22/01/2016 11:08:39 Cristina MILEA  
 
Pasionaţii de porumbei, turturele sau păsări de curte au ocazia, începând de azi şi până duminică, să admire sute de exemplare chiar aici, la Bistriţa. S-a deschis cea de-a IV-a ediţie a expoziţiei de porumbei „Memorial Filip Cristian”! Preţul unui bilet de intrare este de 3 lei.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Am trăit s-o vedem şi pe asta! Faimosul rapper Shaggy, îmbrăcat în ie românească şi cu rude în Cristeştii Ciceului!

10/01/2016 15:03:52 Ioana BRADEA  
 
Celebrul cântăreţ de reggae Shaggy care ne-a înnebunit adolescenţa cu hit-uri precum „Oh Carolina” sau „Boombastic” poartă, cu mândrie, ia românească creată de IIANA. Alături de Shaggy, apare într-o fotografie postată pe Facebook şi soţia sa „in full Romanian style”. Becleanul şi-o revendică cu graţie...;)
citește tot articolul [ 0 comentarii

Un hotel din Bistrița l-a impresionat pe Daniel Buzdugan

09/01/2016 11:30:00 Bianca SARA  
 
Puțini știu că Ajunul Crăciunului l-a prins pe omul de televiziune Daniel Buzdugan la Bistrița. Acesta a petrecut o noapte în singurul hotel de 5 stele din Bistrița-Năsăud. Hotel Metropolis este descris de Daniel Buzdugan drept un „loc fantastic, cald și prietenos”.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro