Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  26 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015FII REPORTER: Au tăiat copacii şi, odată cu ei, au retezat şi cablurile de net şi TV! Viceprimarul explică pe Facebook DE CE

01/02/2017 14:23:32  
„De azi dimineață sunt fără net și TV! Prima dată mi-am zis că iar am uitat că astea-s pe bani. Apoi am văzut băieții de la Digi că lucrează cu spor prin toată zona mea”, scria ieri pe la prânz un bistriţean care a şi încercat să afle ce se întâmplă. I-a explicat însuşi viceprimarul Cristian Niculae:

Vlad Negrea a postat ieri, pe pagina sa de Facebook, o întâmplare hazlie, la prima vedere: rămas fără net şi TV încă de dimineaţă, şi văzându-i pe cei de la Digi trebăluind prin zonă şi încercând să repare defecţiunea – bistriţeanul a încercat să afle ce s-a întâmplat: „Merg la unu și întreb așa din scurt: O să am oare net și TV în viitorul apropiat că de azi-dimineață nu merg?

Răspunsul lui: Diseară, pe la vreo 10...

Eu dezamăgit: Pffff...aii de capu' meu!

El iritat: Păi dacă au tăiat cei de la primărie copacii cu tot cu fibre...! Ce să facem noi?

Deci... fără cuvinte :)...! Copacii tăiați și cablurile noi...!”, povesteşte Vlad Negrea, iar între comentariile la această postare se regăsesc şi câteva replici ale viceprimarului Cristian Niculae care intervine şi încearcă să-i explice bistriţeanului faptul că „Reducerea coronamentului la acei arbori s-a făcut cu acordul Comisiei ptr. Avizarea tăierilor de arbori, la solicitarea locatarilor din zonă, dar şi pentru că ramurile acelor arbori erau crescute printre fire, lucru care nu era în regulă. Locatarii au cerut tăierea arborilor pe motiv că au ajuns prea mari şi nu mai au soare în casă. Comisia nu a fost de acord şi a aprobat doar reducerea coroanei arborilor...”, explică viceprimarul.

Ok... Și cu firele ce-au avut angajații primăriei? Și alea blocau soarele?”, întreabă nemulţumit bistriţeanul, iar răspunsul nu întârzie să apară: „Sunt convins că cei care au tăiat ramurile copacilor nu au vrut să rupă firele. Aceste fire au fost prinse între acele ramuri, doar ştiţi bine că firele treceau prin coronamentul acelor arbori.

Situaţia s-a remediat mai devreme de ora 22:00, dar asta nu înseamnă că problema e rezolvată, consideră Vlad Negrea care aşteaptă şi „nişte sancţiuni: 1. Angajaţii primăriei cred că aveau obligaţia de a raporta faptul că acele cabluri trec prin coronament şi să aştepte un răspuns cu o rezolvare a problemei. De exemplu, înştiinţarea providerului care să ajute la rezolvarea problemei etc. 2. În situaţia asta, RDS ar fi îndreptăţit să ceară daune Primăriei, corect? 3. Dacă tot ne-am făcut străzi frumoase cu trotuare pavate în loc de asfalt, nu era o chestie de bun simţ să se mute toate cablurile sub pământ înainte de «modernizarea» străzilor...?!”

Foto Vlad Negrea 

vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro