Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 8
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


Viorel Cataramă a anunțat la Bistrița că și-a schimbat titlul moțiunii – merge pe mâna lui Trump!

27/05/2017 16:22:34 Raluca NECHITI  
 
Al treilea candidat la șefia PNL, Viorel Cataramă a ajuns astăzi la Bistrița unde le-a prezentat colegilor din PNL moțiunea cu care speră să câștige șefia partidului. El a anunțat că de azi moțiunea are și un nume nou - „«Să facem PNL mare din nou», așa cum Donald Trump a spus - Să facem America Mare din nou!”.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Doina Pană despre grevele din administrație: M-a frapat că ies în stradă când cresc salariile!

26/05/2017 13:48:12 Raluca NECHITI  
 
Deputatul PSD Doina Pană a asigurat astăzi, într-o conferință de presă, că există bani pentru acoperirea salariilor prevăzute de noua lege a salarizării unitare și a declarat, vizavi de grevele din administrație, că este frapată de faptul că ies în stradă cei cărora le cresc salariile, și nu au ieșit în stradă când acestea au scăzut.
citește tot articolul [ 0 comentarii

5 motive pentru care Jenor Beudean ar trebui exclus din partid

25/05/2017 11:36:16 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Jenor Beudean a fost implicat într-un scandal care i-a cam șifonat imaginea - atât lui, cât și partidului. Cea mai onorantă soluție? Excluderea din partid.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ludovic Orban, conferință de presă despre nimic la Bistrița

25/05/2017 10:55:38 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Principalul candidat la șefia PNL a fost prezent astăzi la Bistrița. Ludovic Orban a evitat toate subiectele de interes, asta după ce a întârziat minute bune.
citește tot articolul [ 0 comentarii

INTANGIBILUL Jenor: Colegii de partid nu-l mai pot apăra, iar candidații la conducerea PNL nu-l comentează

25/05/2017 10:28:27 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Unul dintre candidații la conducerea PNL, Ludovic Orban, a fost prezent astăzi la Bistrița. Dacă adversarul său Cristian Bușoi a spus săptămâna trecută că nu știe cine este Jenor Beudean, Orban nici măcar nu a vrut să comenteze subiectul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Deputata Cristina Iurișniți: „Denunțăm metodele de intimidare folosite de Leoni. Muncitorii sunt tratați ca negrii pe plantație”

22/05/2017 21:04:41  
 
Deputata USR Cristina Iurișniți este primul parlamentar bistrițean care ia atitudine în cazul grevelor și concedierilor masive de la Leoni. Aceasta spune că muncitorii sunt tratați ca negrii pe plantație.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Cristian Bușoi, candidat la șefia PNL, spune că nici măcar n-a auzit de Jenor Beudean!

19/05/2017 19:04:00 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Cristian Bușoi, contracandidatul lui Ludovic Orban la șefia PNL, a fost prezent astăzi la Bistrița în cadrul unei conferințe - alături de președintele filialei județene, Ioan Turc. Dacă Alina Gorghiu cerea excluderea din partid al lui Jenor Beudean după episodul „agresiunea”, Bușoi spune că nici măcar nu a auzit de situație.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO - Liberalii și-au găsit candidat la Șieu: un fost polițist, înscris în PNL de o lună

19/05/2017 18:21:14 Raluca NECHITI  
 
Președintele organizației PNL, Ioan Turc, a spus astăzi, într-o conferință de presă că liberalii au reușit în urmă cu câteva zile să își găsească candidatul pentru primăria comunei Șieu. Este vorba despre un fost polițist, care s-a înscris în PNL în urmă cu o lună.
citește tot articolul [ 0 comentarii

30 de proiecte de hotărâri ale Consiliului Local nu au fost semnate de legalitate de secretarul Floare Graftone

19/05/2017 15:14:02 Raluca NECHITI  
 
Nu mai puțin de 30 de hotărâri adoptate anul trecut de Consiliul Local Bistrița nu au avut avizul de legalitate al secretarului municipiului Bistrița după ce aceasta a considerat că actele cu pricina nu ar fi în totalitate legale. Prefectura a stabilit însă că majoritatea hotărârilor adoptate de aleși, sunt conforme cu legea!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ogâgău îi dă replica lui Suciu: Nu a fost invitat la dezbatere cu ministrul Turismului!

16/05/2017 19:49:52 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Politica în Bistrița-Năsăud se face pe Facebook de ceva timp. Unii acuză, alții răspund. Daniel Suciu l-a acuzat mai devreme pe Traian Ogâgău că a lipsit de la o dezbatere importantă pentru Sîngeorz-Băi. Primarul i-a transmis în mod oficial că nici măcar nu a fost invitat.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Daniel Suciu vs. Traian Ogâgău: Lupta pe Facebook continuă

16/05/2017 13:32:09 Ana ȘTEFĂNEL  
 
De la alegerile locale din 2016 cei doi politicieni nu au reușit să îngroape securea războiului - s-au aliat o singură dată, pentru a ajuta un om rămas fără casă. Astăzi, însă, deputatul PSD îl „ceartă” pe primarul orașului-stațiune că nu a onorat invitația ministrului Turismului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Sevil Shhaideh vine cu vești bune pentru Aquapark-ul primarului Crețu, proiect susținut de Liviu Dragnea!

13/05/2017 20:03:27 Raluca NECHITI  
 
Răsturnare de situație! Ministrul Sevil Shhaideh spune că va încerca să găsească în acest an finanțare pentru Aquapark-ul primarului Ovidiu Crețu, în discuție intervenind și Liviu Dragnea care a ținut să le spună celor prezenți că dacă ar fi în Guvern, ar acorda o atenție deosebită acestui proiect frumos.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Liviu Dragnea despre Ziua Costumului Popular: Vin cu mare drag și cu foarte multă determinare la acest eveniment!

13/05/2017 18:39:18 Raluca NECHITI  
 
Chiar dacă nu a vrut să dezvăluie ce costum popular va îmbrăca mâine la Năsăud, Liviu Dragea a venit special în județ pentru a fi alături de bistrițenii care vor să intre în Cartea Recordurilor cu costumul popular. De ce e specială această zi:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Ionuț Simionca nu face ca Băsescu: deputatul spune NU grațierii!

10/05/2017 15:17:50 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Deputatul PMP Ionuț Simionca nu este de acord cu poziția luată de Traian Băsescu în problema grațierii. „O să votez împotrivă, categoric!», spune deputatul bistrițean.
citește tot articolul [ 0 comentarii

AUDIO- Un deputat a sesizat poliția în cazul postării de pe Facebook a lui Călin Farcaș: „Ne-am simțit jigniți în ultimul hal fără niciun temei”

08/05/2017 12:30:13 Bianca SARA  
 
Călin Lucian Farcaș este primul bistrițean care își ia amendă pentru o postare pe Facebook, în care înjură PSD. Poliția a fost sesizată de un deputat PSD, care s-a simțit lezat de cele scrise de Farcaș. Vezi ce zice despre postare și ce l-a determinat să sesizeze poliția:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ne-am scos! „Obiectivul și prioritatea noastră este să găsim o soluție”

06/05/2017 14:39:43 Raluca NECHITI  
 
Asta a susținut ministrul de Interne, Carmen Dan, la Lechința, întrebată fiind de jurnaliști dacă există soluții pentru îmbunătățirea dotărilor poliției. Declarația a fost făcută într-un breefing de presă și poate fi dată ca exemplu de lipsă de transparență „comunicațională” a Ministerului de Interne.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Liberalii bagă satana în Consiliul Județean și cenzura în Consiliul Local

06/05/2017 12:53:29 Raluca NECHITI  
 
În ultimele două zile, liberalii din Consiliul Local Bistrița și din Consiliul Județean s-au întrecut în discursuri penibile - ca să nu le spunem tâmpite. Dacă în cazul Consiliului Local respectarea regulamentului înseamnă cenzură, în Consiliul Județean satana și-a făcut loc printre numerele aleșilor de la județ.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ministrul de interne pleacă de la Bistrița cu numeroase solicitări după vizita la poliție, jandarmerie și pompieri

05/05/2017 20:27:55 Raluca NECHITI  
 
Ministrul de Interne, Carmen Dan, se află pentru două zile într-o vizită în județ. Ea s-a întâlnit astăzi cu pompierii, polițiștii și jandarmii bistrițeni, cu care a petrecut destul de mult timp, ascultându-le problemele și spunându-le ce planuri de viitor are, toate după o analiză a primelor trei luni de activitate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

SCANDAL în PNL: Dobra nu mai vrea în partid cu Jenor Beudean!

05/05/2017 16:20:47 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Telenovela liberală nu se mai termină. După scandalul de la alegeri, când nu au ieșit toate voturile la număr, acum apar tensiuni între membrii filialei județene. Dobra anunță public că nu mai vrea în partid cu Jenor Beudean, cel care a fost acuzat că a agresat o femeie pe stradă - acum secretar general adjunct al PNL BN.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Și bătăuș și mincinos?! Polițiștii spun că cercetările în cazul lui Jenor Beudean continuă, nu s-a dat nicio soluție!

05/05/2017 15:02:02 Raluca NECHITI  
 
Liberalul Jenor Beudean a susținut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că ar fi primit propunere de renunțare la urmărirea penală în dosarul în care a fost acuzat că ar fi agresat o femeie, și că ar fi fost victima unui linșaj mediatic. De fapt, lucrurile nu stau deloc așa!
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Liberalii au făcut o conferință de presă despre nimic. Jenor Beudean a salvat-o oferind un circ ieftin

05/05/2017 14:01:13 Raluca NECHITI  
 
Liberalii l-au activat pe bătăușul Jenor Beudean, ba mai mult, l-au pus în fruntea partidului, meritele deosebite în lupta de stradă calificându-l. Noroc că mai marii de la județ l-au adus astăzi la conferința de presă că altfel chiar nu aveam ce scrie despre liberali.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Aleșii, mai atenți cu ce semnează: Doar 118 acte, considerate nelegale de Prefectură

04/05/2017 14:05:54 Raluca NECHITI  
 
Dacă în ultimii ani sute de acte emise de autoritățile publice locale erau atacate de Instituția Prefectului, în ultima perioadă, consilierii, dar și primarii sunt mai atenți cu ceea ce semnează. A scăzut semnificativ numărul actelor adoptate fără să se respecte legislația în vigoare. AFLĂ unde mai dau greș aleșii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Moment de maximă penibilitate în Consiliul Local Bistrița: Nu s-a ales președintele și ședința a fost suspendată!

27/04/2017 15:36:18 Raluca NECHITI  
 
Caz fără precedent până acum în CL! Puterea și opoziția și-au arătat „mușchii” și niciunul dintre cei 14 consilieri nu a reușit să obțină voturile necesare pentru a fi ales președinte și pentru a putea începe dezbaterile. În aceste condiții, ședința a fost suspendată, iar aleșii, nici măcar cei prezenți, nu își vor primi indemnizațiile!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Șeful de la Supercom a demisionat din Consiliul Local. Marius Pașca, înlocuit cu Victoria Moldovan

27/04/2017 10:27:12 Raluca NECHITI  
 
Consilierul Marius Pașca, șeful de la Supercom, a demisionat din CL după ce Florin Chereji, a anunțat că va acționa CL în instanță, unul dintre motive fiind că Marius Pașca ar fi votat proiectul de buget prin care Supercom ar fi primit peste 2,3 milioane de lei subvenții de la bugetul local. Motivele lui Pașca sunt însă altele:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Al treilea bistrițean pleacă la București ca secretar de stat!

25/04/2017 10:11:56 Raluca NECHITI  
 
Încă un bistrițean începe de astăzi munca de secretar de stat la București. Este vorba despre Claudiu-Sorin Roșu-Mareș care a fost numit ieri secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ALEGERI PNL BN: Au decis! Iată cum arată echipa:

23/04/2017 09:00:22  
 
PNL Bistrița-Năsăud are de ieri o nouă structură. Ioan Turc este noul președinte, iar prim-vicepreședinții Samuel Coman și Stelian Dolha vor face echipă. VEZI noua organizare a partidului:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc vrea să fie primarul Bistriței!

22/04/2017 19:20:53 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Liberalul Ioan Turc a câștigat astăzi șefia organizației PNL Bistrița-Năsăud. Robert Sighiartău a obținut mai puține voturi decât el și își încheie perioada de interimat. Turc a anunțat astăzi pe scena Palatului Culturii că își dorește să candideze la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Bistrița.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Stelian Dolha și Samuel Coman sunt prim-vicepreședinții PNL Bistrița-Năsăud!

22/04/2017 18:04:46 Ana ȘTEFĂNEL  
 
După o conferință de cinci ore, s-au aflat și rezultatele votului pentru prim-vicepreședinți. Cei doi câștigători sunt Stelian Dolha și Samuel Coman. Deocamdată, nu se știu vicepreședinții.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Turc – noul preşedinte al liberalilor în Bistriţa-Năsăud

22/04/2017 15:05:07  
 
Liberalii şi-au ales azi conducerea PNL Bistrița-Năsăud, între candidaţii pentru funcția de președinte al organizației județene PNL aflându-se Robert Sighiartău, Vasile Silași, Ioan Turc și Ovidiu Florean. Cu 204 voturi - Ioan Turc a fost ales preşedinte.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Alegeri în PNL BN: Tom și Jerry, varianta cu mai multe persoanje care se joacă de-a politica

21/04/2017 17:26:46 Ana ȘTEFĂNEL  
 
Dacă cineva vrea să continue seria desenelor animate Tom și Jerry, propunem să treacă pentru inspirație pe la sediul PNL din județ, mai bine-zis sediile - căci liberalii s-au cam împărțit, e unul mai liberal ca altul. Mâine, niciun membru nu va rămâne fără funcție.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro