Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  42 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015Daniel Suciu vs. Traian Ogâgău: Lupta pe Facebook continuă

16/05/2017 13:32:09 Ana ȘTEFĂNEL  
De la alegerile locale din 2016 cei doi politicieni nu au reușit să îngroape securea războiului - s-au aliat o singură dată, pentru a ajuta un om rămas fără casă. Astăzi, însă, deputatul PSD îl „ceartă” pe primarul orașului-stațiune că nu a onorat invitația ministrului Turismului.

Când te invită Ministerul Turismului la o discuție despre Master Planul pentru Turism, mă gândesc că ar trebui să participi, mai ales că stațiunea pe care o conduci este propusă să facă parte din viitoarele investiții din domeniu. Păcat, au fost alții pe care îi interesează. Reamintesc că acest master plan va conține prioritățile investiționale girate de Guvernul României pentru anii următori... tocmai de aceea primarul orașului Sîngeorz-Băi a fost invitat! Dar... e prea departe și prea greu să interacționezi cu premierul, ministrul de resort și alți primari care conduc stațiuni. Sau să susții stațiunea ta”, și-a început deputatul PSD Daniel Suciu postarea pe Facebook.

Mai mult, Suciu a scăpat și o ușoară ironie. L-a și comparat pe Traian Ogâgău cu primarul comunei Rodna, Tinu Grapini - care a fost prezent la întâlnire. „Felicitări Tinu Grapini că te zbați pentru Valea Vinului! PS-Mircea Dobre, ministrul Turismului a vorbit despre Sîngeorz și investiții, tu l-ai chemat la păstrăvi să îi spui ce are de făcut. Același ministru te invită la discuții despre master plan, nu te duci...”.

Stațiunea Sîngeorz-Băi este în topul stațiunilor balneare din România și anul acesta, în ciuda faptului că investițiile în zonă lipsesc. Mai mult, ministrul Turismului s-a declarat interesat de dezvoltarea acesteia și a fost inclusă în Masterplanul ministerului pe care îl conduce.

 

7687 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2023 Bistrițeanul.ro