Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  30 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015SCANDAL în PNL: Dobra nu mai vrea în partid cu Jenor Beudean!

05/05/2017 16:20:47 Ana ȘTEFĂNEL  
Telenovela liberală nu se mai termină. După scandalul de la alegeri, când nu au ieșit toate voturile la număr, acum apar tensiuni între membrii filialei județene. Dobra anunță public că nu mai vrea în partid cu Jenor Beudean, cel care a fost acuzat că a agresat o femeie pe stradă - acum secretar general adjunct al PNL BN.

Dorin Dobra e de-a dreptul contrariat de atitudinea liberalilor aflați la conducere. După prima conferință de presă cu noul președinte Ioan Turc și „ajutoarele” sale, au ieșit scântei în partid. Dobra spune că PNL Bistrița-Năsăud va trebui să aleagă: el sau Jenor.

„În continuarea unor clarificări neonorate în urmă cu o săptămână, adresam conducerii nou alese a PNL BN solicitarea de a clarifica rapid acuzațiile privitoare la numărătoarea voturilor din cadrul conferinței județene. Spuneam atunci că lipsa unui răspuns pe această temă face rău întregului PNL județean, reprezentând o pată pe obrazul unei filiale ce încearcă să restarteze activitatea politică. Subliniind încă o dată lipsa răspunsurilor publice pe tema menționată, mă văd nevoit să solicit o nouă clarificare, din calitatea de membru al PNL, privitoare la componența fotografiei de grup de la prima Conferință de presă a conducerii nou alese a partidului.

De data aceasta, solicitarea mea se adresează noului secretar general pe care îl rog să răspundă public, atât membrilor de partid cât și publicului larg, în ce calitate a fost cooptat ca secretar adjunct domnul din stânga domniei sale, la ultima ședință de birou județean. Nu de alta, dar ultima informație pe care o aveam despre acel domn, tot preluată din media era aceea că și-a depus demisia din organizația PNL, în urma unui incident ce a atras critici întregii filiale județene și a pus liderii naționali în situația de a da explicații și a oferi scuze publice pentru comportamentul acestei persoane. Așadar, domnule Vasile Silași, vă întreb când anume această persoană a redevenit membru al PNL, care a fost forul care a validat în cunoștință de cauză această adeziune și cine și-a asumat responsabilitatea de a propune această persoană în conducerea PNL?

În final, neputând ura succes unei echipe ce nu-și știe selecta membrii în structurile de conducere după minime criterii măcar, dorind însă să o pot face, vă rog să clarificați public această decizie, în speranța că vă ofer un prilej suficient pentru a mai medita o dată la ceea ce înseamnă onoarea de a reprezenta Partidul Național Liberal. Înțelegând și eu, ca toți membrii noștri de altfel, și probabil votanții noștri, că ultimele alegeri au fost prilej de relansare a activității politice a PNL BN, vă mărturisesc că precizările pe care le solicit pot sta drept motivație pentru continuarea sau întreruperea activității mele politice în cadrul Partidului Național Liberal”, a scris Dorin Dobra pe blogul său.

7183 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2022 Bistrițeanul.ro