Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  53 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZBUCIUM în PNL: Dolha află mâine dacă va fi "pedepsit"! PNL ar putea avea preşedinte unic

07/06/2016 16:04:46 Andreea BOJOR  
Bistriţa-Năsăud e mai mult roşie, iar liberalii au suferit o înfrângere cruntă după ce au câştigat doar 14 din cele 62 de primării din judeţ. De la nivel central s-a anunţat că se lasă cu sancţiuni acolo unde rezultatele vor fi slabe. Mâine conducerea PNL BN află dacă va fi sau nu trasă la răspundere pentru eşecul de la locale.

Dacă în judeţ rezultatele nu au fost chiar dezastruoase, când vine vorba despre municipiu, unde candidat a fost chiar co-preşedintele PNL, Stelian Dolha, liberalii nu au reuşit să ajungă la pragul de 20 de procente deşi cu câteva zile înainte de votare chiar candidatul pentru Primăria Bistriţa se lăuda că în sondaje cifra procentelor sale începe cu 3. Liberalii au obţinut rezultate modeste în toată ţara, iar de la nivel central s-ar putea lăsa cu sancţiuni. Mâine PNL are Biroul Politic Naţional şi în urma întrunirii se va decide ce capete cad.

„Din ceea ce s-a discutat, judeţele de pe ultimele zece locuri vor fi sancţionate. Noi suntem pe poziţia 15 sau 16 din câte ştiu, deci undeva pe la mijloc", a declarat pentru Bistriţeanul.ro co-preşedintele PNL BN, Stelian Dolha, care astfel găseşte o portiţă de scăpare şi speră că va scăpa de sancţiuni chiar dacă a obţinut un rezultat slăbuţ.

Tot legat de sancţiuni şi de decapitări celălalt co-preşedinte liberal, Cristian Florian, spune că deocamdată nu ştie dacă în Bistriţa-Năsăud se vor lua măsuri.

„Nu ştiu nimic deocamdată. Mâine va avea loc Biroul Politic Naţional şi atunci se va hotărî ce şi cum. E adevărat că acolo unde sunt rezultate slabe s-a anunţat că vor fi sancţiuni, dar abia mâine vom şti exact ce se va întâmpla", a declarat Cristian Florian pentru Bistriţeanul.ro.

Liberalii vorbesc chiar şi despre o conducere cu un singur preşedinte şi renunţarea la şefia bicefală.

„Am auzit că se vorbeşte despre conducere unică. Eu voi propune ca noua conducere să fie aleasă în cadrul unui Birou Politic Judeţean, să fie numirea de jos în sus. Trebuie oricum o resetare, o regândire pentru că judeţul s-a înroşit. Mai multe detalii nu pot să vă spun, vom vedea ce va fi după întrunirea de mâine", a mai declarat Stelian Dolha.

În prezent, organizaţia judeţeană este condusă de Stelian Dolha care face parte din vechiul PNL şi Cristian Florian de la vechiul PDL. Dacă se va renunţa la această formulă şi se va merge pe varianta unui singur lider, liberalii vor avea de votat şi de ales noul conducător. 

2858 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro