Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001004 22
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  59 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Politic


VIDEO: Traian Băsescu, așteptat cu pâine și sare la PMP: „Bistrița, cel mai sărac județ din Ardeal. Nu este posibil!"

23/04/2016 14:33:35 Raluca NECHITI  
 
Fostul președinte al României, Traian Băsescu, astăzi liderul Partidului Mișcarea Populară, a fost întâmpinat cu pâine și sare la lansarea candidaților pentru alegerile locale din 2016. AFLĂ ce mai spune fostul președinte despre... Bistrița, „cel mai sărac județ din Ardeal":
citește tot articolul [ 0 comentarii

Scandal monstru în PSD: Codrin Ștefănescu a sărit ieri să-l bată pe Radu Moldovan - liderul organizației județene a PSD

23/04/2016 13:50:16 Claudia ANDRON  
 
Radu Moldovan s-a aflat ieri la București, alături de liderii PSD, în așteptarea sentinței definitive a președintelui Dragnea în dosarul referendumului. După pronunțare urmau să decidă ce se întâmplă cu conducerea partidului. La un moment dat, între Codrin Ștefănescu și Radu Moldovan a fost un schimb dur de replici și puțin a lipsit să se încaiere.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI cine candidează din partea PNL pentru Consiliul Judeţean

23/04/2016 09:36:46 Andreea BOJOR  
 
Liberalii au decis pe cine trimit în luptă şi pentru Consiliul Judeţean. Eugen Curteanu rămâne, aşa cum s-a anunţat, cap de listă, iar PNL a ales, după cum susţin liderii partidului, cei mai buni oameni pentru a-i trece pe lista de candidaţi pentru fotoliile de consilieri judeţeni. VEZI cine sunt cei care în următorul mandat se vor la CJ:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cum a rămas „omul primarului din Lechința" în biroul electoral

22/04/2016 18:18:50 Raluca NECHITI  
 
Plouă cu contestații care de care mai neobișnuite! Romeo Racoți, de la Partida Romilor Pro Europa, s-a plâns că este necesară înlocuirea președintelui Biroului electoral de la Lechința „pe motiv că acesta este omul primarului, iar la alegerile locale din 2012 a ștampilat toate buletinele de vot ca acesta să câștige alegerile".
citește tot articolul [ 0 comentarii

Biroul Electoral de la Milaș, completat cu forța. Reprezentantul UDMR a fost lăsat pe dinafară!

22/04/2016 16:19:48 Raluca NECHITI  
 
Reprezentanții Biroului Electoral de la Milaș au încercat să... „fenteze" legea și l-au exclus din calcule pe reprezentantul UDMR. Nu le-a ieșit! Aceștia nu au fost de găsit, faxul nu le-a funcționat și nu au făcut legal afișarea.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Șase alianțe electorale s-au înregistrat în Bistrița-Năsăud! În cursa pentru Primăria Bistrița s-a depus prima candidatură

22/04/2016 13:47:55 Raluca NECHITI  
 
Până la expirarea termenului dat prin legislația electorală, în șase comune din județ au fost înregistrate câteva alianțe electorale, toate acestea primind girul Biroului Electoral Județean. La Biroul Electoral Municipal a fost depusă și prima candidatură pentru fotoliul de primar al Bistriței. VEZI cine se grăbește:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Ovidiu Creţu ar putea fi desemnat primarul anului în România!

22/04/2016 13:01:46 Andreea BOJOR  
 
Mâine are loc competiţia organizată de Societatea pentru Administraţie Publică ce acordă în fiecare an premii pentru rezultatele bune şi pentru realizările pe care le au administratorii oraşelor. Primarul Ovidiu Creţu a fost nominalizat la trei secţiuni, una dintre ele fiind cea de primar al anului în România.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Goana după semnăturile de susținere: Patru candidați la primărie adună semnături în 17 corturi!

22/04/2016 10:17:30 Raluca NECHITI  
 
Reprezentanții a trei formațiuni politice și un independent care intenționează să candideze la alegerile din 5 iunie pentru fotoliul de primar al municipiului Bistrița și-au „mutat” birourile în stradă, în goana după susținători. Au nevoie de semnături pentru a-și putea depune candidatura.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI cine sunt liberalii care candidează pentru Consiliul Local şi află cine nu mai e pe listă în acest mandat

22/04/2016 08:51:01 Andreea BOJOR  
 
Liberalii au decis cine sunt cei care vor intra pe lista de la alegerile pentru Consiliul Local Bistriţa. Mulţi dintre cei vechi, care aveau 2 sau chiar 3 mandate de consilieri municipali, nu se mai regăsesc pe listă, liberalii având în acest mandat multe nume noi pe care le promovează şi susţin pentru a ajunge printre cei 21 de aleşi municipali:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Zece pentru Bistriţa! VEZI cine sunt candidații pentru fotoliul de primar al orașului:

21/04/2016 13:58:44 Andreea BOJOR  
 
Se ascut săbii şi se pregătesc de luptă! O luptă electorală care se va încheia pe 5 iunie cu alegerea primarului Bistriţei pentru următorii patru ani. Municipiul nu duce lipsă de candidaţi, iar pe listă sunt deja zece bărbați care luptă pentru titlul de primar al Bistriței.VEZI cine sunt şi află mai multe despre cei care vor să conducă municipiul:
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Cristian Niculae renunţă la şefia Gărzii de Mediu şi candidează pentru Consiliul Local Bistriţa

21/04/2016 12:01:47 Andreea BOJOR  
 
Comisarul şef al Gărzii de Mediu Bistriţa-Năsăud, Cristian Niculae, renunţă după un an şi jumătate la mandat şi se îndreaptă spre Primăria Bistriţa, mai exact spre Consiliul Local. Acesta a anunţat astăzi la o conferinţă de presă că va candida pentru un fotoliu de consilier municipal.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Vasile Moldovan pleacă din Consiliul Local! AFLĂ cine îl înlocuieşte

20/04/2016 14:56:14 Andreea BOJOR  
 
A părăsit PNL-ul în favoarea ALDE pentru care va şi candida la funcţia de primar al Bistriţei, iar acum pleacă şi din Consiliul Local. Vasile Moldovan va rămâne fără fotoliul de consilier municipal, iar colegii de partid i-au găsit şi un înlocuitor.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Candidații pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud au nevoie de 2612 susținători. AFLĂ dacă ești în Registrul Electoral:

19/04/2016 15:32:06 Raluca NECHITI  
 
Biroul Electoral Județean a stabilit că la alegerile din acest an partidele care vor să depună listele de candidați pentru a obține fotolii în Consiliul Județean au nevoie de nu mai puțin de 2612 susținători. Termenul pentru depunerea candidaturilor expiră peste o săptămână.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VEZI cine e pe lista PER-ului pentru Consiliul Local

19/04/2016 11:25:50 Andreea BOJOR  
 
Ecologiştii bistriţeni se pregătesc intens pentru alegeri şi au mari speranţe că vor reuşi să aibă şi în acest mandat măcar doi consilieri locali. Partidul Ecologist Român şi-a stabilit deja lista cu candidaţi pentru Consiliul Local, iar cap de listă este Mircea Archiudean.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Mircea Archiudean e verde! Candidează la Primăria Bistriţa din partea Partidului Ecologist

19/04/2016 10:40:05 Andreea BOJOR  
 
Deși a anunţat iniţial că va candida ca și independent pentru Primăria Bistrița, Mircea Archiudean s-a răzgândit în urmă cu câteva zile, convins de faptul că un partid precum cel ecologist ar fi mult mai potrivit să-l susțină în lupta electorală ce se apropie. Archiudean a fost astăzi prezentat oficial ca și candidat al PER.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Alin Seserman are nevoie de mai multe semnături decât ceilalți candidați la funcția de primar al Bistriței

18/04/2016 17:36:35 Raluca NECHITI  
 
Biroul Electoral Municipal a stabilit numărul de voturi pe care fiecare candidat pentru fotoliul de primar al Bistriței trebuie să îl strângă și să îl depună odată cu înaintarea dosarului de candidatură la Biroul Electoral Municipal.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Birourile electorale completate cu reprezentanții partidelor politice. A apărut și prima contestație!

18/04/2016 16:26:12 Raluca NECHITI  
 
Biroul Electoral Județean a respins astăzi o nouă contestație primită la sediul BEJ, legată de completarea biroului electoral de circumscripție locală în comuna Șieuț.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Lansarea candidaților M 10 de astăzi, cu momente demne de cascadorii râsului

15/04/2016 17:36:28 Raluca NECHITI  
 
Candidatul formațiunii susținut de M 10 la Primăria orașului Beclean, Dănuț Pop, a oferit celor prezenți un adevărat spectacol, de umor - evident, convins fiind că el va fi noul primar al Becleanului și anunțând extrem de serios că din 5 iunie Nicu Moldovan trebuie să plece la... pensie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Alin Seserman, lansat în cursa electorală de... M 10, ca independent

15/04/2016 13:09:37 Raluca NECHITI  
 
Alin Seserman va candida la Primăria municipiului Bistrița ca independent susținut de partidul Monicăi Macovei, M 10, aceasta fiind prezentă în această dimineață la Bistrița pentru lansarea puținilor candidați care vor fi susținuți de formațiunea pe care o conduce.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ioan Deneş: Primarul Crişan ar trebui să îşi continue proiectele! VEZI ce spune liderul PSD despre percheziţiile DNA la Prundu Bârgăului

15/04/2016 13:01:37 Andreea BOJOR  
 
Procurorii DNA au descins ieri la Primăria Prundu Bârgăului, dar şi acasă la primarul Doru Crişan. Se pare că la mijloc ar fi vorba de infracţiuni de corupţie şi fraudă cu fonduri europene. Conducerea PSD, partid din care face parte Doru Crişan, spune că primarul ar trebui să îşi continue proiectele. VEZI ce spune Ioan Deneş despre percheziţii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Chereji candidează pentru Consiliul Local susţinut de PNL

15/04/2016 12:37:21 Andreea BOJOR  
 
Preşedintele Bistriţei Civice, Florin Chereji, vrea în Consiliul Local! A anunţat de câteva săptămâni că nu va candida pentru funcţia de primar, dar astăzi a venit la o conferinţă de presă a PNL şi a precizat că va candida pentru un fotoliu de consilier local. Ba mai mult, Chereji va avea şi susţinerea PNL-ului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Viceprimarul din Prundu Bârgăului, Ioan Cioncan: „Au luat absolut toate dosarele vizând achizițiile publice, bugetul, tot..."

14/04/2016 17:11:06 Raluca NECHITI  
 
Procurorii DNA au descins în această dimineață în 14 locații, la sediile unor firme, la locuința primarului, cea a contabilei din Prundu Bârgăului, dar și la sediul primăriei. AFLĂ ce spune viceprimarul despre percheziții și ce bănuiește că ar căuta anchetatorii:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primarul Doru Crișan: Pot să stau drept în fața oricui, nu am luat niciun leu!

14/04/2016 16:32:15 Raluca NECHITI  
 
Primarul Doru Crișan a vorbit, în urmă cu puțin timp, cu jurnaliștii de la Bistrițeanul.ro despre perchezițiile care au avut loc astăzi la Prundu Bârgăului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Patru contestații de vot, depuse la Biroul Electoral Județean privind desemnarea președinților și locțiitorilor în birourile electorale

14/04/2016 09:15:50 Raluca NECHITI  
 
Judecătorii aleși în Biroului Electoral Județean s-au reunit ieri pentru a discuta pe marginea primelor patru contestații depuse deja la sediul BEJ.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Toți candidații de primar strâng semnături! PMP și PNL și-au instalat tabere pentru strângerea semnăturilor necesare susținerii candidaturii

13/04/2016 16:14:22 Raluca NECHITI  
 
Doar două organizații politice au solicitat Primăriei Bistrița acordul de a-și instala corturi pentru strângerea de semnături în diferite puncte ale orașului. Liberalii și cei de la Mișcarea Populară au rămas în urmă cu strângerile de semnături pentru candidații de primar, semnături necesare pentru a depune dosarele la Biroul Electoral.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Deputați și candidați de primar - în același timp! Dolha și Suciu sunt în campanie, plătiți de Parlament

13/04/2016 15:37:19 Dănuț ARSENI  
 
Doi deputați din Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha (PNL) și Daniel Suciu (PSD) și-au anunțat candidatura pentru câștigarea fotoliilor de primar în orașele Bistrița, respectiv Sîngeorz-Băi. Deşi încă nu a început campania, cei doi sunt în acțiune... electorală. VEZI ce declară despre activitatea din Parlament:
citește tot articolul [ 0 comentarii

Nicio candidatură însă trei contestații au ajuns la Biroul Electoral Județean

12/04/2016 16:19:53 Raluca NECHITI  
 
De ieri s-a dat startul la înscrierile în cursa electorală, însă nici un partid și niciun candidat nu au trecut nici pe la sediul Biroului Electoral Județean și nici pe la sediul Biroului Electoral Municipal pentru a-și depune candidaturile. În schimb, la Biroul Electoral Județean au fost depuse trei contestații.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Primul banner pre-electoral apărut în oraș încurcă vizibilitatea șoferilor!

11/04/2016 17:01:28 Raluca NECHITI  
 
Abia s-au deschis listele pentru depunerea candidaturilor, că în oraș au apărut deja primele semne electorale. Un banner uriaș a fost montat în zona Han și șoferii se plâng că acesta reduce vizibilitatea și nu văd pietonii. Riscul ca vreun accident rutier să aibă loc taman pe trecerea de pietoni este mare.
citește tot articolul [ 0 comentarii

De astăzi, cei ce visează la un fotoliu de primar sau consilier își pot înscrie candidatura în cursa electorală

11/04/2016 12:31:29 Raluca NECHITI  
 
Liber la depus candidaturile pentru consiliile locale, primării şi Consiliul Judeţean! De astăzi și până pe 26 aprilie cei care visează la un fotoliu de primar, de consilier local sau județean pot să își depună candidaturile!
citește tot articolul [ 0 comentarii

Doina Pană: Am bifat ultima promisiune făcută către bistriţeni

08/04/2016 14:02:05 Andreea BOJOR  
 
Deputatul Doina Pană este bucuroasă că a reuşit să bifeze ultima promisiune făcută bistriţenilor încă de acum patru ani, când era în campania electorală. Pană spune că şi-a asumat unele promisiuni după ce a aflat care sunt doleanţele oamenilor în urma întâlnirilor pe care le-a avut cu alegătorii.
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro