Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  56 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Primarul Crețu și... viceprimarul Vasile Moldovan? Tandemul de 130 de ani pentru Primăria Bistrița?

07/06/2016 16:42:34 Ana ȘTEFĂNEL  
În cadrul conferinței de presă susținută de PSD ieri, după alegeri, a fost și un schimb de replici între președintele Consiliului Județean, Emil Radu Moldovan, și primarul reales al Bistriței, Ovidiu Crețu, pe tema noului viceprimar. VEZI cine ar avea șanse să ocupe fotoliul:

Președintele PSD BN, Radu Moldovan, preciza ieri, în cadrul conferinței de presă de după alegeri, că și-a luat un angajament față de ALDE și că viceprimarul va fi din acest partid. Ovidiu Crețu nu s-a arătat foarte încântat de această idee, însă Moldovan a părut destul de hotărât și discuția a fost abandonată.

Nu vreau să intru în contradicție din prima zi cu domnul Crețu, dar vom avea un viceprimar de ALDE, așa cum a fost validat de Comitetul Executiv”, a precizat Emil Radu Moldovan, președintele PSD BN.

Se pare că cel care ar avea cele mai multe șanse este chiar Vasile Moldovan, candidatul care s-a clasat pe locul trei la alegerile de duminică și care s-a înscris în lupta electorală din partea ALDE. Perechea Crețu-Moldovan nu ar fi la prima colaborare dacă cel din urmă va ocupa scaunul de viceprimar al municipiului.

Reamintim că în perioada 2000-2004, când Vasile Moldovan era la primul mandat de primar al Bistriței, Ovidiu Crețu a ocupat pentru un an funcția de viceprimar, dar a renunțat tocmai din cauza neînțelegerilor cu Moldovan. Ambii au experiență în politică și au avut diverse funcții în acest domeniu, iar vârstele lor însumează nu mai puțin de 131 de ani (Ovidiu Crețu – 62 ani, Vasile Moldovan – 69 ani), ceea ce ar trebui să facă alianța să funcționeze având în vedere că sunt pe aceeași lungime de undă.

Întrebat despre decizia sa dacă i se va oferi fotoliul de viceprimar, Vasile Moldovan a declarat pentru Bistrițeanul.ro că nu ar avea motive să refuze: Deocamdată nu se știe cine va fi propus pentru funcția de viceprimar, urmează să se discute în cadrul partidului, dar, dacă mi se va propune nu am niciun motiv să refuz. Cine știe mai multă administrație decât mine?.

A doua variantă pentru funcția de viceprimar ar fi Gelu Adrian Muthi, un alt membru ALDE, care este la al doilea mandat de consilier local. Primul mandat l-a câștigat în 2012 când a candidat pentru USL, ulterior trecând la ALDE.

6286 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro