Bistriteanul.ro - Află Primul - Sectiune - 001009 23
 Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  119 vizitatori online

CELE MAI CITITE STIRI

REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



Urban


VEZI ce spune primarul Creţu despre numirea secretarului Floare Gaftone în funcţia de subprefect

23/03/2016 15:30:10 Andreea BOJOR  
 
Secretarul municipiului, Floare Gaftone, a fost nominalizată pentru a ocupa fotoliul de subprefect lăsat liber de Ovidiu Frenţ care acum este prefect. Primarul Ovidiu Creţu, care nu e în cele mai bune relaţii cu Gaftone, crede că nominalizarea este un fel de plată pentru tot ceea ce a făcut secretarul pentru Primărie şi Consiliul Local.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO- Modernizarea şcolii generale de la „Liviu Rebreanu" e gata! Elevii se întorc de luni în clădirea proaspăt renovată

23/03/2016 15:18:16 Andreea BOJOR  
 
Primarul Ovidiu Creţu a anunţat astăzi la o conferinţă de presă că de săptămâna viitoare elevii de la şcoala generală „Liviu Rebreanu" se vor putea întoarce în clădirea proaspăt renovată şi modernizată unde, după părerea primarului, lucrările sunt de foarte bună calitate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO- Primarul vrea mai mulţi muncitori care să facă reparaţii la lucrările din Centrul Istoric!

23/03/2016 15:01:07 Andreea BOJOR  
 
Lucrările de modernizare a Centrului Istoric au lăsat bistriţenii, dar şi conducerea Primăriei cu un gust amar pentru că nu au fost deloc conforme. Primarul Creţu a făcut o recepţie a lucrărilor, însă a cerut constructorului să facă o serie de reparaţii, iar în urmă cu câteva zile cei de la TCI s-au pus pe treabă. Creţu vrea mai mulţi muncitori
citește tot articolul [ 0 comentarii

AFLĂ cine îi ia locul lui Kiss Laszlo în Consiliul Local

23/03/2016 14:34:30 Andreea BOJOR  
 
Fostul viceprimar al Bistriţei, Kiss Laszlo, a demisionat şi din funcţia de consilier local, fotoliu câştigat în anul 2012 după ce a candidat pe listele PP DD-ului. Locul rămas vacant în Consiliul Local Bistriţa va fi ocupat de un alt candidat de pe lista PP DD-ului care s-a unit cu UNPR-ul.
citește tot articolul [ 0 comentarii

RISIPĂ?! Primăria Bistrița dă aproape 12.000 Euro numai pentru o parte din hârţogăria necesară modernizării unui punct termic

23/03/2016 11:12:54 Andreea BOJOR  
 
Câştigate în instanţă de Primărie în urmă cu câţiva ani, fostele puncte termice se degradează tot mai tare. Primăria nu a fost în stare să reabiliteze şi să modernizeze până acum nici măcar un fost punct termic, dar toacă mulţi bani pentru planuri pe hârtie. Acum vor să dea 53.000 de lei doar pentru o documentaţie tehnico-economică.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Au reapărut muncitorii de la TCI: Pietrele se mișcă în întreg orașul!

23/03/2016 09:15:38 Raluca NECHITI  
 
Câțiva dintre muncitorii firmei care a câștigat lucrările de reabilitare a pasajelor din centrul istoric și de construcția celor trei axe turistice și-au făcut apariția la Bistrița pentru a retușa problemele apărute peste iarnă. Și nu sunt deloc puține...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Cinci zile până la Paştele catolic şi din magazine lipseşte carnea de miel!

22/03/2016 15:39:46 Andreea BOJOR  
 
Nici la piaţa de pe Tărpiului nu a fost deschis punctul de sacrificare al mieilor şi nici crescătorii nu au venit cu miei la târg. Bistriţenii care peste câteva zile sărbătoresc Învierea nu găsesc carne de miel nici în magazinele de profil.
citește tot articolul [ 0 comentarii

ÎN SFÂRȘIT: Cei din Subcetate scapă de praf, gropi și noroi!

22/03/2016 14:15:14 Andreea BOJOR  
 
În zona Subcetate, unde sunt ansamblurile de blocuri ANL şi sociale sunt unele străzi neasfaltate, parcări neamenajate şi trotuare lipsă. Municipalitatea vrea să rezolve problema şi a alocat în acest an 1,2 milioane lei pentru amenajarea a patru străzi, câteva trotuare şi locuri de parcare. Lucrarea ar scoate zona din noroaie.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Am trăit s-o vedem și pe asta! Avem mai multe prostituate decât cerșetori!

22/03/2016 09:54:12 Cristina MILEA  
 
Vremea caldă din ultima perioadă a scos prostituatele la muncă. Nici cerșetorii n-au lipsit din peisaj, însă în ultima săptămână polițiștii locali au reușit să prindă mai multe prostituate decât cerșetori... Printre femeile care încercau să întrețină relații sexuale a apărut și un bărbat!
citește tot articolul [ 0 comentarii

A început curățenia de primăvară! Polițiștii locali dau amenzi!

22/03/2016 09:27:11 Cristina MILEA  
 
Pe 15 martie a început luna curățeniei, iar polițiștii locali au început deja verificările în teren pentru a vedea dacă bistrițenii respectă sau nu dispozițiile primarului. Prima rundă de verificări a fost în Viișoara și pe drumul de centură...
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO: Bătaie de joc: Au reparat canalele de mântuială, iar şoferii tot riscă să îşi distrugă maşinile!

21/03/2016 16:25:24 Andreea BOJOR  
 
Gurile de canal de pe strada Petru Maior sunt un pericol public în continuare! Şoferii care trec pe acolo s-au tot plâns că gurile de canal sunt lăsate şi îşi rup maşinile, iar cei de la Primărie au trimis o echipă de muncitori care să rezolve problema, doar că lucrarea a fost făcută de mântuială.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: Bistrița a stins lumina și l-a admirat pe Levente Ianoşi

19/03/2016 22:19:45 Raluca NECHITI  
 
Ora Pământului a fost marcată și în acest an la Bistrița. Evenimentele, mai puțin spectaculoase ca în alți ani, au debutat cu turul ciclist, în jurul orașului, tur urmat apoi de o spectaculoasă reprezentație a biker-ului Levente Ianoşi, participant la „Românii au talent".
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: Ouăle cu boabe de cafea și ouăle zâmbărețe vă așteaptă la Târgul de Paște al Sașilor

19/03/2016 16:20:33 Raluca NECHITI  
 
Chiar dacă sașii nu au venit în acest an cu produse ieșite din comun la Târgul de Paște, artizanii bistrițeni s-au întrecut în invenții. Ouă împodobite cu cafea, Happy-eggs, ouă tradiționale încondeiate și cu mărgele sau împodobite cu hârtie, toate vă așteaptă în târgul amenajat în jurul Bisericii Evanghelice.
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO/FOTO: La târgul de Paști al sașilor... au lipsit sașii

19/03/2016 13:56:05 Raluca NECHITI  
 
Autoritățile se chinuie să țină în viață o veche tradiție, Ostermarkt – Târgul de Paști al sașilor. Inițiativa este lăudabilă, însă, din păcate, nu mai ai cu cine și nici pentru cine să organizezi acest târg, sașii veniți cu produse putând fi numărați în acest an pe degetele de la o mână. Parada în schimb a atras toate privirile...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Bistriţa sărbătoreşte „Ora pământului" cu biker-ul Levente Ianoş concurent la „Românii au talent"

18/03/2016 15:13:56 Andreea BOJOR  
 
Bistriţa se va scufunda din nou în beznă! Bistriţenii sunt invitaţi să participe sâmbătă seara la o nouă ediţie a acţiunii „Ora pământului"! Evenimentul va începe la ora 20.30 şi se va desfăşura pe pietonalul Liviu Rebreanu, iar invitat special este biker-ul Levente Ianoş, un tânăr care a transformat un hobby într-un sport de performanţă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primăvara aceasta inspiră-te din lumea marină sau din ținutele clasice semnate de Chanel

17/03/2016 18:53:13 Cristina ALEXA  
 
Albastrul marin, volanele, ivory şi rozul dictează primăvara aceasta! De asemenea, printre ținutele care revin la modă în acest sezon sunt piesele clasice gândite și create de Chanel. Cu noile colecții de primăvară, magazinul Sense te ajută să nu te „abați” de la regulie vestimentare impuse de marile case de modă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Ouăle gigant sunt din nou în cuibare! Bistriţa întâmpină Paştele cu decoruri pictate manual

17/03/2016 16:02:40 Andreea BOJOR  
 
Ouăle gigant au fost comandate de Primăria Bistriţa în urmă cu câţiva ani, înainte de sărbătorile pascale, şi au fost amplasate în câteva zone aglomerate din oraş.Ouăle au fost puse în fiecare an înainte de Paşte în cuibare, iar astăzi municipalitatea a făcut pregătirile şi pentru sărbătoarea Învierii din acest an.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Primarul Ovidiu Creţu: Shit happens! Elevii din Bistriţa ar putea intra la şcoală ca pe stadion, utilizând o cartelă (VIDEO)

17/03/2016 15:49:16 Ioana BRADEA  
 
Dezbatere incendiară azi, la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean, între directorii de şcoli, reprezentanţi ai asociaţiilor de părinţi şi primarul Ovidiu Creţu care s-au întâlnit pentru prima oară pentru a discuta o problemă delicată şi spinoasă: paza şi securitatea în şcolile din oraş. Concluzia: camerele de supraveghere nu sunt suficiente.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Pe Pietonal au apărut terasele! Bistriţenii pot fuma în aer liber, dacă ies la cafea

16/03/2016 16:24:08 Andreea BOJOR  
 
Câteva zile în care soarele şi-a făcut loc printre nori au fost suficiente pentru ca patronii localurilor de pe Pietonal să profite şi să scoată din depozite terasele. Deja au fost instalate două terase, iar fumătorii vor putea profita de acestea şi îşi vor putea savura cafeaua fără să fie nevoiţi să renunţe la ţigară.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTOREPORTAJ: DEZASTRU - Centrul Istoric se dezintegrează pe zi ce trece!

16/03/2016 15:35:11 Andreea BOJOR  
 
Făcute de mântuială şi cu materiale de proastă calitate, dar pe bani mulți, lucrările din Centrul Istoric arată tot mai rău de la o zi la alta. N-a ținut nici măcar o vară și o iarnă ușoară toată investiția din bani europeni! Pavajul se mişcă, pietrele cubice se sfărâmă de-a dreptul, coşurile de gunoi au ruginit, iar stâlpişorii stau să cadă.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO-VIDEO: Au răsărit ca ghioceii când au văzut soarele! Cerșetorii au ieșit cu zecile la... lucru

16/03/2016 14:12:48 Andreea BOJOR  
 
Îmbrăcaţi sărăcăcios şi foarte murdari umblă pe străzi şi cer bani de la trecători! Cerşetorii Bistriţei au împânzit oraşul de când a dat căldura şi mai că nu este zonă aglomerată în care să nu îi găseşti. Singurii de care se mai tem şi care îi mai pun pe fugă sunt poliţiştii locali.
citește tot articolul [ 0 comentarii

CNADNR, în fază finală cu studiul de fezabilitate pentru Centura de Sud

15/03/2016 12:34:32 Raluca NECHITI  
 
Când doi se bat al treilea câștigă - spune un vechi proverb românesc, care ar putea radiografia situația de la Bistrița, în cazul Centurii de Sud. Compania Națională de Drumuri și Autostrăzi poate realiza Centura de Sud fie pe baza Planului Urbanistic, fie pe baza unui studiu de fezabilitate.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Autoritățile județene au rămas fără soluții pentru Castelul de la Comlod. Nimeni nu vrea ruina!

14/03/2016 11:26:09 Raluca NECHITI  
 
De mai bine de o jumătate de an, conducerea Consiliului Județean Bistrița-Năsăud încearcă să vândă castelul din Comlod, însă prețul de pornire, aproximativ 500.000 de lei, este considerat de majoritatea celor interesați cu mult prea mare pentru o ruină...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Bistriţenii se plâng că maşinile abandonate ocupă parcările cu toate că Primăria are autospeciala de ridicări

14/03/2016 10:34:37 Andreea BOJOR  
 
Primăria Bistriţa a achiziţionat o autospecială pentru ridicări auto pe care nu o poate folosi pentru că legea nu dă voia autorităţilor să ridice maşinile parcate aiurea. Singura situaţie în care autospeciala poate fi folosită este pentru ridicarea maşinilor abandonate. Bistriţenii se plâng că rablele ocupă parcările şi cer rezolvarea situaţiei.
citește tot articolul [ 0 comentarii

S-a pierdut un căţel Bichon Maltez alb, pe strada Zorelelor

14/03/2016 09:03:30 Cristina MILEA  
 
Un Bichon Maltez alb, care răspunde la numele de PIKY s-a pierdut în Bistriţa, pe strada Zorelelor. Stăpânii sunt disperaţi şi vă roagă să-i ajutaţi să-l găsească! Se oferă recompensă!
citește tot articolul [ 0 comentarii

VIDEO: Cu maşina pe trotuar, printre pietoni...!

13/03/2016 13:09:22 Andreea BOJOR  
 
Un alt şofer plin de tupeu a fost prins circulând cu maşina pe trotuar. S-a întâmplat în Centrul Istoric, mai exact în Piaţa Centrală, ziua în amiaza mare. Fără niciun pic de jenă, şoferul unei maşini circula pe trotuarul pe care trec şi pietonii care trebuie să fie atenţi la autovehicolul care merge fix pe mjlocul trotuarului.
citește tot articolul [ 0 comentarii

FOTO-VIDEO: După luni bune de pauză, lucrările la Podul Berăriei au fost reluate

10/03/2016 11:34:27 Andreea BOJOR  
 
Şantierul de la Podul Berăriei a fost gol timp de câteva luni şi niciun muncitor nu a mai fost văzut prin zonă, ceea ce a făcut ca şansele ca termenul limită de finalizare să fie respectat să fie tot mai mici. De curând, muncitorii au reapărut în zonă, semn că firma care face lucrarea se gândeşte totuşi să ducă treaba la bun final.
citește tot articolul [ 0 comentarii

În timp ce autoritățile nu dau de urma proprietarului, o casă s-a prăbușit pe strada Ostașului

09/03/2016 16:31:43 Raluca NECHITI  
 
O casă întreagă s-a prăbușit pe strada Ostașului, în spatele unității militare. Imobilul era într-o stare avansată de degradare, de zeci de ani și acum a ajuns cu acoperișul la nivelul pământului. Autoritățile locale ridică din umeri...
citește tot articolul [ 0 comentarii

Reabilitată cu o mulţime de bani, strada Vasile Lupu a fost spartă de cei care lucrează la reţeaua de gaz

09/03/2016 15:28:15 Andreea BOJOR  
 
În primăvara anului 2011, Primăria cheltuia 15 miliarde de lei vechi pentru repararea unor străzi din Bistriţa, iar printre acestea se număra şi strada Vasile Lupu. Acum carosabilul a fost spart pentru o serie de lucrări la reţeaua de gaz şi, aşa cum se întâmplă de fiecare dată, va dura mult până ce va fi refăcut.
citește tot articolul [ 0 comentarii

Din ingineriile primarului Crețu: Podul de 18… luni

09/03/2016 10:03:31  
 
Cum să faci un pod de aproape 40 de metri cu peste un milion de euro în 18 luni? Simplu. Îl întrebi pe primarul Crețu, iar acesta îți spune rețeta! A trecut un an de când s-a anunțat cu mare tam-tam că se construiește Podul Berăriei (str.Petru Maior-zona Zăvoaie). Personal m-am bucurat că încep lucrările de construire, dar...
citește tot articolul [ 0 comentarii
Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro