Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  65 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015



ZVONOTECA: Vitalia n-are CUM că n-are cu CE și nici cu CINE!

26/09/2014 08:06:30 BISTRIȚEL  
Vitalia și-a luat o pălărie mai mare decât capul. Au pretenții că pot strânge gunoiul din tot județul, dar n-au nici mașinile. Când au făcut rost (au luat împrumut și nu s-au rugat de nimeni), n-au avut unde alimenta și-au pus-o de-un marș prin oraș.VEZI cele mai tari zvonuri despre Vitalia, care-ți arată un viitor colorat selectiv cu gunoaie:

Nu este bistrițean care să nu știe astăzi numele firmei Vitalia și cu ce se ocupă. Asta nu ne încălzește cu nimic. Cum nu ne încălzesc nici zvonurile despre această firmă căreia i-a fost încredințată o chestiune atât de delicată, cum ar fi colectarea gunoiului, treabă care, nefăcută bine, ne îngroapă în gunoaie în scurt timp.

Nu ne interesează cum a câștigat licitația firma, că am înțeles foarte bine că avea o cifră de afaceri mareee, atât de mare încât părea că are cu CE. Problema-i că în 15 septembrie și în zilele imediat următoare am constatat cu toții că n-are nici cu CE și nici cu CINE. Mașinile prezentate înainte de lansarea proiectului erau total insuficiente ca număr și au suplimentat rapid cu...mașini închiriate de la URBANA (firma locală care a pierdut licitația). Dar, cum în-afară de șefi, la Vitalia, la începutul lunii septembrie,  nu erau prea mulți angajați, au luat de la Urbana și angajați, de la simpli șoferi și până la șefi care să le conducă activitatea. Așadar, n-aveau nici cu CE și nici cu CINE să înceapă colectarea deșeurilor și, în aceste condiții, naiba mai înțelege cum au câștigat licitația prin care au făcut dovada că pot colecta gunoiul în TOT județul.

Cel mai tare zvon este legat de ziua în care au preluat proiectul, fix 15 septembrie. Cu mașinile lor și cele luate împrumut de la Urbana (posibil și Codrișor), marele operator Vitalia s-a apucat vesel de treabă. Și, ce trebuie să faci înainte să treci la acțiune?! Să alimentezi mașinile care cară gunoiul! Ceea ce bistrițenii au crezut că e un marș pompos de lansare a proiectului - cu mai multe mașini de gunoi mergând triumfător una după alta prin oraș, era de fapt o cursă nebună pe la toate benzinăriile din oraș, unde găsesc una dispusă să facă plinul la atâtea mașini cu plata la termen. Așadar, atât erau de pregătiți și de organizați încât n-au avut încheiat în 15 septembrie un contract de furnizare de combustibil. Dacă n-ar fi de plâns, am putea chiar râde cu gura până la urechi!

Alt zvon spune că atât de bine a fost gândit proiectul din birouri că acum sunt locuri în Bistrița, prea comunist și îngust gândite, printre care mașinile nu pot intra să colecteze gunoiul. La naiba! Din birouri nu se vedea așa! Se pare că nici pubele n-au loc în oraș la câte au fost prevăzute în proiect. Un oraș prea mic pentru un proiect așa de mare..

Distracția continuă și aflăm astăzi că șoferii nu pot opera drăciile de mașini cu braț de macara pentru că, pur și simplu, nu au atestate de macaragii, adică nu știu cum se face treaba. Astfel stând lucrurile, pot nimeri lejer cu brațul macaralei care ridică sacii din pubelele semiîngropate într-un apartament de la etajul II. Nu râdeți, că deja-i de plâns. Cu suspine...

Oamenii povestesc vecinilor că chiar angajații Vitalia și-au manifestat îngrijorarea în fața clienților privind capacitatea firmei de a face față. Nu s-a găsit încă în faimoasa firmă (care n-a făcut în existența ei curățenie într-un oraș) omul să apuce treaba dintr-un capăt și să știe s-o și gestioneze. Asta-i artă pură, nu gunoi! Dacă la Bistrița pare greu cu strânsul gunoiului, gândiți-vă că mai sunt trei orașe și câteva zeci de comune. Distracția abia începe!

Cică Vitalia ar fi câștigat un punctaj important la licitație după ce a scris negru pe alb că va investi 100.000 euro în promovare și informarea bistrițenilor. Nu-i greu de scris ce ai face dacă ai avea 100.000 euro, greu e să ai banii și să faci informare de ei, astfel încât să înțeleagă tot bistrițeanu unde se pune gunoiul și care-i tehnica prin care se introduce în pubela minune cu fantă îngustă. Banii pe care-i au le-au ajuns de două bannere pe centru și câte-o emisiune pe seară la As tv. Atât. Cine vrea să știe în ce pubelă se aruncă tipurile de gunoi să dea o căutare pe Google și n-ar strica să dea și niște printuri A4 alb/negru să le lipească pe containere să știe și vecinii cum să treaba. Hai că nu-i așa greu, trebuie numai să vrem! Nu murim noi dintr-atât, dar măcar aruncăm selectiv gunoiul să poată Vitalia să-l ia la grămadă!

Acest text NU este un pamflet și deși se bazează pe zvonuri are o doză importantă de adevăr!

7337 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do




Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2024 Bistrițeanul.ro