Eşti martor la un eveniment care poate deveni o ştire? Sună-ne sau trimite un mesaj pe Whatsapp la 0728237215! | Ai filmat sau fotografiat o situaţie inedită care poate deveni o ştire? Trimite un e-mail pe adresa: redactia@bistriteanul.ro |

RECOMANDĂRI
Casa Cu Bere, Italtextil, IMP România și Central Motors fac angajări! Alte locuri de muncă disponibile:
FOTO/VIDEO - Și-a salvat camarazii de la moarte, în Afganistan, iar acum își pune din nou viața în pericol pentru a-și face bine fiul
EXCELENT: Diana Spătărescu, elevă în clasa a XI-a la Infoel, a câștigat Premiul Gopo – echivalentul Oscarurilor românești
FOTO - Organizația Off-Road Năsăud, la Casa Sf. Iosif din Odorheiu Secuiesc: «Am primit mai mult decât am dăruit»
FOTO/VIDEO - INEDIT! Vă e dor de roșiile din grădina bunicilor? Vă ajută un liceu din Bistrița
FOTO: Descoperă tendințele sezonului în noua colecție Sense SS 2018!
Două prietene impresionează creând evenimente de poveste. Au atâta imaginație că nu se repetă vreodată…
BISTRIȚA / VIDEO: Epilare facială definitivă prin electroliză la Salon La Belle Femme

  8 vizitatori online


REDACȚIA:
Tel: 0728-237 215
Fax: 0363-814306
Email: redactia@bistriteanul.ro
whatsapp icon0728-237 215
Redactor Șef - Raluca Nechiti
PUBLICITATE
publicitate@bistriteanul.ro
Mobil: 0754-777.536
JURIDIC
Redacția beneficiază de serviciile Cabinetului de avocatură ARIS CUPȘA, Bistrița, Baba Novac, nr 9, tel 0742-766078, fax 0263-210015ZVONOTECĂ: Țintean a refuzat biroul lui Popescu! Da` ce-avea, domnu` vice?! Bad karma?!

29/06/2016 14:54:35 BISTRIȚEL  
Dacă știe cineva ce vrea în județul ăsta și cum să obțină asta, apoi acela e Ioan Țintean! Uns recent vicepreședinte al Consiliului Județean, liderul ALDE BN a refuzat să preia biroul fostului vicepreședinte Dorin Popescu, culmea – colegul său de partid. Bad karma sau ce-o fi?!

Ioan Țintean e vicepreședinte fix când vrea el și cum vrea el, să fie clar pentru toată lumea. Abonat de mulți ani la tot felul de demnități publice pe care le oferă politica, fostul prefect, fost director al Finanțelor, acum și până la pensie (speră unii) vicepreședinte al Consiliului Județean, vrea un birou pe măsura politicii pe care o face. Cu karma aferentă!

Abia ales de consilierii județeni în funcția de vicepreședinte, Țintean a trebuit să-și ia în primire și biroul și să se apuce de treabă. Doar că, surpriză! Nu i-a convenit biroul pe care-l avea Dorin Popescu și care era disponibil.

În celălalt birou de „vice”, lucrușoarele lui Alexandru Pugna stăteau neatinse și nemutate, a fost și a rămas în funcție după alegeri.

Cum șeful ăl mare, pe numele lui Emil Radu Moldovan, „tata” lu' județu' ăsta, nu-i poate refuza nimic lui Țintean, i-a făcut moftul și nu l-a obligat să stea în biroul cu karma negativă unde a stat patru ani Dorin Popescu, colegul de partid din ALDE.

Pugna n-a avut încotro, nu iese din cuvântul prezidentului, și și-a strâns catrafusele și... schimb de birouri că ce vrea Țintean e lucru sfânt și niciun efort nu trebuie cruțat dacă în joc e fericirea și zen-ul lui Țintean.

Să fie într-un ceas bun și vise împlinite în biroul lui Pugna!

Apropo, refuzați și sarcinile lui Popescu și le luați pe-ale lui Pugna, vă ocupați de cultură?! Întrebăm și noi, ce vă aprindeți așa?! :)))  

5502 vizualizari


loading...


404 Not Found

Server Error

404

Page Not Found

This page either doesn't exist, or it moved somewhere else.


That's what you can do
Avertisment:
Introducerea comentariilor la articol este posibilă doar autentificat cu contul de FaceBook. Autorul comentariului va fi singurul responsabil de conținutul acestuia și își va asuma eventualele daune, în cazul unor acțiuni legale împotriva celor publicate pe site.

NOTĂ: Bistrițeanul.ro vă roagă să comentați la obiect, legat de conținutul prezentat în articol. Orice deviere în afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, afișarea de anunțuri publicitare, precum și jigniri, trivialități, injurii aduse cititorilor care au postat un comentariu sau persoanelor despre care se scrie în articol, se va sancționa prin cenzurarea partială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta comentarii.


CAUTARE
STIRILE DE AZI

Publicitate
Certificat Web Certificat Web Director web RSS - Ia stiri de aici Aboneaza-te la FeedBurner
Reproducerea totală sau parțială a materialelor este permisă numai cu acordul expres al Bistriteanul.Ro.
© Copyright 2008 - 2020 Bistrițeanul.ro